Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

10" nettbrett med ansiktsgjenkjenning og Samsung Knox

Samsung Galaxy Tab A7 Wifi 32GB Dark Grey

  Art.nr: 1014113
 • 10,4" WUXGA+-skjerm
 • 3 GB RAM og 32 GB lagring
 • WiFi 802.11ac, WiFi Direct og Bluetooth 5.0
 • Fire høyttalere
 • Samsung Kids

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Mørk grå

2 390,-

Delbetal fra 244,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Tab A7 erstatter den svært populære Tab A 10.1. Tab A7 har mange av egenskapene vi kjenner fra flaggskipmodellene til Samsung, om enn litt forenklet for å holde prisen nede. Skjermen er 10,4" stor og 18:9-formatet og de  fire høyttalerne gir deg et svært godt utgangspunkt for all slags underholdning. Tab A7 kjører Android 10 med Google Play, har USB-C-tilkobling og hurtiglading. Samsung Kids gjør det trygt å la barna bruke Tab A7. 

En skjerm som er skapt for film og serier

Samsung Galaxy Tab A7 er bare 7 mm tykk og veier lite. Det gjør den behagelig å holde når du surfer og ser på serier. Det tynne, smakfulle designet og solide rammen gir følelsen av god kvalitet. Skjermen er høyoppløst, skarp og lyssterk, av typen TFT og 10,4" stor. 18:9-formatet får det beste ut av filmene du ser på og passer bra til gaming. Rammen rundt skjermen er på bare 10 mm.

Bilde og lyd for enestående opplevelser

Skjermen har høy oppløsning og høy lysstyrke. Kombinert med Dolby Atmos-lyd og de fire høyttalerne Tab A7 er utstyrt med sørger dette for gode filmopplevelser og oppslukende spilleøkter.

Kraft og utholdenhet

For å raskt og sømløst kunne bytte mellom apper eller reagere kjapt i spill trenger man en solid prosessor. Det har Galaxy Tab A7. Den har dessuten et kraftfullt batteri som holder til mange timers bruk. Og når det er på tide å lade er det en kjapp affære – Tab A7 støtter 10 W hurtiglading.

Smart samarbeid med strømmetjenester

Samsung samarbeider tett med både Netflix, Spotify og YouTube. Det gjør det mye enklere å finne favorittmusikken din, de beste seriene og de morsomte klippene. 

En trygg digital verden for barna

Med Samsung Kids kan du trygt la barna holde på med Tab A7 på egenhånd. Uroe deg ikke for at de skal få tilgang til og rote det til blant filene dine. Samsung Kids er en pakke med morsomme og pedagogiske apper som du også kan laste ned flere av fra Google Play. Du kan også styre skjermtid og hvilke apper barna kan bruke. 

Ditt eget innhold er sikkert

Med Samsung Knox er det digitale livet ditt beskyttet mot uvedkommende. Filene dine beskyttes av en kombinasjon av programvare- og maskinvarebarrierer. Dessuten har Galaxy Tab A7 ansiktsgjenkjenning, slik at du står fritt til å velge den opplåsingsmetoden du foretrekker. 

Kamera

Sevsagt kan du også ta bilder av høy kvalitet med Galaxy Tab A7. Selfiekameraet har 5 MP, mens primærkameraet har 8 MP. 

I forpakningen

 • Galaxy Tab A7
 • Hurtigstartguide
 • Reiseadapter (7,75 W)
 • 1 m USB-C-kabel
 • SIM-verktøy

Sammenlign med lignende produkt

Samsung Galaxy Tab A7 Wifi 32GB Dark Grey

Produkt du sammenligner: 10" nettbrett med ansiktsgjenkjenning og Samsung Knox

Apple iPad (8th gen) 10.2
iPad (8th gen) 10.2" 32GB Wi-Fi - Silver
Lenovo LENOVO Tab M10 4G LTE 32GB 10.1
Tab M10 4G LTE 32GB 10.1" HD
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Apple iPad Air Wi-Fi 10.9
iPad Air Wi-Fi 10.9" 256GB Space Grey
Apple iPad Air Wi-Fi 10.9
iPad Air Wi-Fi 10.9" 64GB Rose Gold
Apple iPad (8th gen) 10.2
iPad (8th gen) 10.2" 128GB Wi-Fi - Space Grey
Apple iPad Air Wi-Fi + Cellular 10.9
iPad Air Wi-Fi + Cellular 10.9" 64GB Space Grey
Vis flere
1014113 1014113 Samsung Samsung Galaxy Tab A7 Wifi 32GB Dark Grey SM-T500NZAAEUD Samsung Galaxy Tab A7 erstatter den svært populære Tab A 10.1. Tab A7 har mange av egenskapene vi kjenner fra flaggskipmodellene til Samsung, om enn litt forenklet for å holde prisen nede. Skjermen er 10,4" stor og 18:9-formatet og de  fire høyttalerne gir deg et svært godt utgangspunkt for all slags underholdning. Tab A7 kjører Android 10 med Google Play, har USB-C-tilkobling og hurtiglading. Samsung Kids gjør det trygt å la barna bruke Tab A7. En skjerm som er skapt for film og serierSamsung Galaxy Tab A7 er bare 7 mm tykk og veier lite. Det gjør den behagelig å holde når du surfer og ser på serier. Det tynne, smakfulle designet og solide rammen gir følelsen av god kvalitet. Skjermen er høyoppløst, skarp og lyssterk, av typen TFT og 10,4" stor. 18:9-formatet får det beste ut av filmene du ser på og passer bra til gaming. Rammen rundt skjermen er på bare 10 mm.Bilde og lyd for enestående opplevelserSkjermen har høy oppløsning og høy lysstyrke. Kombinert med Dolby Atmos-lyd og de fire høyttalerne Tab A7 er utstyrt med sørger dette for gode filmopplevelser og oppslukende spilleøkter.Kraft og utholdenhetFor å raskt og sømløst kunne bytte mellom apper eller reagere kjapt i spill trenger man en solid prosessor. Det har Galaxy Tab A7. Den har dessuten et kraftfullt batteri som holder til mange timers bruk. Og når det er på tide å lade er det en kjapp affære – Tab A7 støtter 10 W hurtiglading.Smart samarbeid med strømmetjenesterSamsung samarbeider tett med både Netflix, Spotify og YouTube. Det gjør det mye enklere å finne favorittmusikken din, de beste seriene og de morsomte klippene. En trygg digital verden for barnaMed Samsung Kids kan du trygt la barna holde på med Tab A7 på egenhånd. Uroe deg ikke for at de skal få tilgang til og rote det til blant filene dine. Samsung Kids er en pakke med morsomme og pedagogiske apper som du også kan laste ned flere av fra Google Play. Du kan også styre skjermtid og hvilke apper barna kan bruke. Ditt eget innhold er sikkertMed Samsung Knox er det digitale livet ditt beskyttet mot uvedkommende. Filene dine beskyttes av en kombinasjon av programvare- og maskinvarebarrierer. Dessuten har Galaxy Tab A7 ansiktsgjenkjenning, slik at du står fritt til å velge den opplåsingsmetoden du foretrekker. KameraSevsagt kan du også ta bilder av høy kvalitet med Galaxy Tab A7. Selfiekameraet har 5 MP, mens primærkameraet har 8 MP. I forpakningenGalaxy Tab A7HurtigstartguideReiseadapter (7,75 W)1 m USB-C-kabelSIM-verktøy Nettbrett 4,8 4 2390 NOK 2390 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett