Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hele familiens nettbrett med 10,5"-skjerm

Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black

  Art.nr: 1004472
 • 10,5" IPS-skjerm 1920 x 1200
 • 3 GB RAM / 32 GB lagring + minnekortplass
 • 8 ulike brukerprofiler og Kids Mode
 • 4 innebygde høyttalere

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Svart inkl Dock Pogo
Grå inkl Dock Pogo

3 199,-

Delbetal fra 312,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi gjør det enkelt for hele familien å samles rundt en og samme nettbrett. Lag opp til åtte brukerprofiler for personlige innstillinger og apper. Du kan til og med føle deg trygg når familiens yngste bruker den takket være Kids Mode. Opplev alt fra film, surfing på nettet og onlineshopping på nettbrettets 10,5" store skjerm og nyt lyd av høy kvalitet gjennom fire innebygde høyttalere. Galaxy Tab A 10.5 er en opplevelse for hele familien og har alle forutsetninger til å bli en naturlig del av det moderne hjemmet.

Samsung forsegling

Når du kjøper Samsung Galaxy Tab A hos NetOnNet er den merket med denne forseglingen. Det innebærer at produktet er fullt kompatibelt med nettverk og tjenester som tilbys i Norden, som for eksempel samtale over WiFi, 4G, Samsung Pay og overganger mellom ulike datanettverk og plattformer som GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE og VoWiFi. Framtidige oppdateringer kommer også å være tilpassede for det nordiske markedet og testet like grundig som ved produktets lansering.

Design og skjerm

Galaxy Tab A har en gripevennlig størrelse på 26 x 16 cm og er ikke engang en cm tykk. Dette gjør at den også kun veier rundt en halv kilo. Nettbrettet er dermed enkel å sitte med i sofaen og enkel å ta med seg i vesken eller i sekken. 

Du får en 10,5" stor skjerm som dekker nesten hele nettbrettets fremside og som vil gi deg en stor bildeopplevelse når du ser på film eller surfer på nettet. Skjermen har 16:10-bildeformat som utnytter skjermflaten på best mulig måte når ser på film og serier. Oppløsningen kalles WUXGA og har 1920 x 1200 piksler som gir skarpe bilder og tydelig tekst. IPS-panelet gjør at fargene gjengis korrekt selv i de mest ekstreme synsvinklene, perfekt når man er flere som ser på nettbrettet samtidig.

Kraft for både nytte og morro

Tenker du først og fremst at et nettbrett bare er til for å spille enkle spill eller se på finn-annonser så er den tiden forbi. Med Galaxy Tab S4 kan du selvfølgelig slappe av med både kattevideoer på youtube eller spille et app-spill med knallsterke farger, men inne i dette nettbrettet finnes det både komponenter og programvare som gjør at du kan jobbe effektivt på en arbeidsplass eller kanskje en hobbyvirksomhet. 

Ytelse og programvare

Prosessoren i Tab A er en åttekjernet Qualcomm Snapdragon-prosessor med 3 GB RAM som gjør at du kan bruke nettbrettet til det aller meste, alt fra å surfe på nettet, sosiale medier og arbeidsoppgaver. Apper, spill og film fra kameraet lagres i internminnet på 32 GB som utvides med et microSD-kort på opp til hele 400 GB så du trenger virkelig ikke bekymre deg over dårlig lagringsplass.

Galaxy Tab A har en batterikapasitet på hele 7300 mAh noe som gir deg opp til 14,5 timer med videoavspilling. Selvfølgelig støtter nettbrettet hurtiglading (USB 2.0 Type-C) som forkorter ladetiden betraktelig og gir deg mer tid til faktisk bruk.

Galaxy Tab A 10.5 kommer med den åttende versjonen av Android som heter Oreo. Oreo er smartere og bedre enn noensinne tidligere. Oreo lar deg jobbe mer effektivt gjennom å nå flere apper med færre tastetrykk Den passer også på autoinnfylling for innlogging, minimerer bakgrunnsaktivitet for de siste brukte appene og lar deg multitaska med to apper samtidig med Bilde-i-Bilde-funksjon.

Rask surfing

Lei av at bildet hakker når du ser på Netflix? Eller tar det evigheter å laste ned en oppdatering av appene dine? Surf raskt og stabilt Tab A takket være Dual Band 802.11 ac-WiFi. Last hjemmesider raskere, stream serier og last ned apper kjapt og enkelt uten forsinkelser. 

Nettbrett for hele familien

Samsung Galaxy Tab A er laget for hele familien og for at ikke lillebror skal komme til søsters Facebook er problemet enkelt løst taket være personlige brukerprofiler. Lag opp til åtte ulike brukerprofiler der hver bruker kan lagre sine egne innstillinger, apper og innlogging. På denne måten har alle tingene sine i orden og i fred fra hverandre.

Til og med familiens yngste kan trygt benytte seg av nettbrettet takket være Kids Mode. Kids Mode kommer med sikkert og barnetilpasset innhold som for eksempel LEGO, Filimundus og Toca Boca. Kids Mode gir også deg som foreldre mulighet til å holde styr på barnets bruk.

God lydopplevelse

Gi filmene og seriene dine en ytterligere dimensjon med opplevelse. Stort og skarp bilde gjør sitt, men det er ikke like engasjerende om ikke lyden også er imponerende. Tab A 10.5 har hele fire innebygde høyttalere som sammen med Dolby Atmos surround sikrer en god lydopplevelse.

Bluetooth 4.1 gjør at du enkelt kan tilkoble eksterne trådløse høyttalere og hodetelefoner. Tilkoble til en Bluetooth-høyttaler for å spille musikk på festen, og koble til et par hodetelefoner når du ikke vil forstyrre de andre rundt deg. Selvsagt kan du også tilkoble et par tradisjonelle hodetelefoner med 3,5mm lydtilkobling også.

Ta bilder og videochat

Det bakre kameraet på Tab A 10.5 har en sensor på 8 megapiksler med autofokus og blits for å ta bilder man kan dele kun ved et lite klikk. Frontkameraet har en sensor på 5 megapiksler som gjør at du kan ta selfies og videochatte via for eksempel Skype uten ekstra utstyr.

Se også

(12 stk)
 • 10,5" IPS-skjerm 1920 x 1200
 • 3 GB RAM / 32 GB lagring + minnekortplass
 • 8 ulike brukerprofiler og Kids Mode

3 990,-

Se også

(12 stk)
 • 10,5" IPS-skjerm 1920 x 1200
 • 3 GB RAM / 32 GB lagring + minnekortplass
 • 8 ulike brukerprofiler og Kids Mode

3 990,-

Sammenlign med lignende produkt

Samsung Galaxy Tab A 10.5 Wifi (32GB) Ebony Black

Produkt du sammenligner: Hele familiens nettbrett med 10,5"-skjerm

Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) 4G 32GB Fog Grey
Galaxy Tab A 10.5 (2018) 4G 32GB Ebony Black
Huawei MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019
MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019
Apple iPad Pro 12,9
iPad Pro (3rd gen. 2018) 12,9" 64GB Wi-Fi Space Grey MTEL2KN/A
Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Copper
Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Silver
Apple iPad Wi-Fi 10.2
iPad (7th gen. 2019) Wi-Fi 10.2" 32GB Gold
Apple iPad Pro 11
iPad Pro (3rd gen. 2018) 11" Wi-Fi + Cellular 256GB Silver MU172KN/A
Lenovo Tab M 10
Tab M10 Full HD WiFi 3GB + 32GB
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 11
iPad Pro (2nd gen. 2020) 11" Wi-Fi 128GB Space Grey
Huawei Mediapad T5 10 WiFi 2GB/16GB
Mediapad T5 10" 2+16GB WiFi 2019
Apple iPad Wi-Fi 10.2
iPad (7th gen. 2019) Wi-Fi 10.2" 128GB Gold
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9
iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9" Wi-Fi 128GB Silver
Vis flere
1004472 Samsung Samsung Galaxy Tab A 10.5 (2018) WiFi 32GB Ebony Black SM-T590NZKANEE Samsung Galaxy Tab A 10.5 WiFi gjør det enkelt for hele familien å samles rundt en og samme nettbrett. Lag opp til åtte brukerprofiler for personlige innstillinger og apper. Du kan til og med føle deg trygg når familiens yngste bruker den takket være Kids Mode. Opplev alt fra film, surfing på nettet og onlineshopping på nettbrettets 10,5" store skjerm og nyt lyd av høy kvalitet gjennom fire innebygde høyttalere. Galaxy Tab A 10.5 er en opplevelse for hele familien og har alle forutsetninger til å bli en naturlig del av det moderne hjemmet. Samsung forsegling Når du kjøper Samsung Galaxy Tab A hos NetOnNet er den merket med denne forseglingen. Det innebærer at produktet er fullt kompatibelt med nettverk og tjenester som tilbys i Norden, som for eksempel samtale over WiFi, 4G, Samsung Pay og overganger mellom ulike datanettverk og plattformer som GPRS, EDGE, 2G, 3G, 4G, VoLTE og VoWiFi. Framtidige oppdateringer kommer også å være tilpassede for det nordiske markedet og testet like grundig som ved produktets lansering. Design og skjerm Galaxy Tab A har en gripevennlig størrelse på 26 x 16 cm og er ikke engang en cm tykk. Dette gjør at den også kun veier rundt en halv kilo. Nettbrettet er dermed enkel å sitte med i sofaen og enkel å ta med seg i vesken eller i sekken.  Du får en 10,5" stor skjerm som dekker nesten hele nettbrettets fremside og som vil gi deg en stor bildeopplevelse når du ser på film eller surfer på nettet. Skjermen har 16:10-bildeformat som utnytter skjermflaten på best mulig måte når ser på film og serier. Oppløsningen kalles WUXGA og har 1920 x 1200 piksler som gir skarpe bilder og tydelig tekst. IPS-panelet gjør at fargene gjengis korrekt selv i de mest ekstreme synsvinklene, perfekt når man er flere som ser på nettbrettet samtidig. Kraft for både nytte og morro Tenker du først og fremst at et nettbrett bare er til for å spille enkle spill eller se på finn-annonser så er den tiden forbi. Med Galaxy Tab S4 kan du selvfølgelig slappe av med både kattevideoer på youtube eller spille et app-spill med knallsterke farger, men inne i dette nettbrettet finnes det både komponenter og programvare som gjør at du kan jobbe effektivt på en arbeidsplass eller kanskje en hobbyvirksomhet.  Ytelse og programvare Prosessoren i Tab A er en åttekjernet Qualcomm Snapdragon-prosessor med 3 GB RAM som gjør at du kan bruke nettbrettet til det aller meste, alt fra å surfe på nettet, sosiale medier og arbeidsoppgaver. Apper, spill og film fra kameraet lagres i internminnet på 32 GB som utvides med et microSD-kort på opp til hele 400 GB så du trenger virkelig ikke bekymre deg over dårlig lagringsplass. Galaxy Tab A har en batterikapasitet på hele 7300 mAh noe som gir deg opp til 14,5 timer med videoavspilling. Selvfølgelig støtter nettbrettet hurtiglading (USB 2.0 Type-C) som forkorter ladetiden betraktelig og gir deg mer tid til faktisk bruk. Galaxy Tab A 10.5 kommer med den åttende versjonen av Android som heter Oreo. Oreo er smartere og bedre enn noensinne tidligere. Oreo lar deg jobbe mer effektivt gjennom å nå flere apper med færre tastetrykk Den passer også på autoinnfylling for innlogging, minimerer bakgrunnsaktivitet for de siste brukte appene og lar deg multitaska med to apper samtidig med Bilde-i-Bilde-funksjon. Rask surfing Lei av at bildet hakker når du ser på Netflix? Eller tar det evigheter å laste ned en oppdatering av appene dine? Surf raskt og stabilt Tab A takket være Dual Band 802.11 ac-WiFi. Last hjemmesider raskere, stream serier og last ned apper kjapt og enkelt uten forsinkelser.  Nettbrett for hele familien Samsung Galaxy Tab A er laget for hele familien og for at ikke lillebror skal komme til søsters Facebook er problemet enkelt løst taket være personlige brukerprofiler. Lag opp til åtte ulike brukerprofiler der hver bruker kan lagre sine egne innstillinger, apper og innlogging. På denne måten har alle tingene sine i orden og i fred fra hverandre. Til og med familiens yngste kan trygt benytte seg av nettbrettet takket være Kids Mode. Kids Mode kommer med sikkert og barnetilpasset innhold som for eksempel LEGO, Filimundus og Toca Boca. Kids Mode gir også deg som foreldre mulighet til å holde styr på barnets bruk. God lydopplevelse Gi filmene og seriene dine en ytterligere dimensjon med opplevelse. Stort og skarp bilde gjør sitt, men det er ikke like engasjerende om ikke lyden også er imponerende. Tab A 10.5 har hele fire innebygde høyttalere som sammen med Dolby Atmos surround sikrer en god lydopplevelse. Bluetooth 4.1 gjør at du enkelt kan tilkoble eksterne trådløse høyttalere og hodetelefoner. Tilkoble til en Bluetooth-høyttaler for å spille musikk på festen, og koble til et par hodetelefoner når du ikke vil forstyrre de andre rundt deg. Selvsagt kan du også tilkoble et par tradisjonelle hodetelefoner med 3,5mm lydtilkobling også. Ta bilder og videochat Det bakre kameraet på Tab A 10.5 har en sensor på 8 megapiksler med autofokus og blits for å ta bilder man kan dele kun ved et lite klikk. Frontkameraet har en sensor på 5 megapiksler som gjør at du kan ta selfies og videochatte via for eksempel Skype uten ekstra utstyr. Nettbrett 3,6 8 3199 NOK 3199 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett