Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

10" 4G-nettbrett med innebygd stativ og mektig lyd

Lenovo Yoga Smart Tab 10,1" Wifi + Cellular Full HD 4GB+64GB

  Art.nr: 1012386
 • 10,1" FHD IPS-skjerm
 • 4 GB RAM og 64 GB minne
 • Doble JBL-høyttalere
 • Åttekjerners Snapdragon 439
 • Google Assistant

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Abonnement

3 690,-

Delbetal fra 352,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Yoga Smart Tab 10,1" WiFi + Cellular (ZA530036SE) er et nettbrett med både WiFi og 4G. På baksiden sitter et integrert stativ som lar deg vinkle nettbrettet i fire posisjoner. Den 10,1" store fargesterke skjermen med doble foroverrettede høyttalere og lang batteritid gjør Yoga Smart Tab til en portabel TV. Du kan se favorittserien din, handle i nettbutikker eller forsvinne inn i et fengslende spill. Med Google Assistant på nettbrettet ditt får du hjelp med alt fra å booke bord til å finne ut om det er Siri eller Alexa som er Google Assistants bestevenn, alt ved å si "Hei Google". Bruk assistenten din for å bli mer effektiv, for eksempel ved å la den søke på nettet for deg, vekke deg til faste tidspunkt hver dag, minne deg på hva du trenger i butikken eller styre smarthjemenhetene dine.  

Integrert stativ gir deg fire fleksible vinkler

Du velger selv hvordan du vil at Yoga Smart Tab skal stå. Den integrerte kickstanden på baksiden er en virkelig nyttig detalj som lar deg stille opp nettbrettet for filmvisning, legge den bakover i perfekt skrivevinkel, eller henge den opp på en krok for ypperlige videosamtaler. Sist, men ikke minst, gir stativet deg et veldig godt grep om nettbrettet.

Perfekte vinkler for alt du vil gjøre.

Lyd og bilde

Yoga Smart Tab har en skarp og fargesterk skjerm med Full HD-oppløsning som er perfekt til filmtitting, surfing og spilling. TDDI-teknologi sørger for en tynn skjerm med høy touchfølsomhet, og IPS-panelet med høy lysstyrke gjengir perfekte farger fra alle vinkler, uavhengig av omgivelsene dine.

Oppslukende hjemmekinolyd gjør filmvisning lang bedre enn du noen sinne tidligere har opplevd på et nettbrett. De to fremoverrettede JBL-høyttalerne leverer kraftig Dolby Atmos-lyd for høyere, tydeligere og mer dynamisk lyd, også uten headset.

Sømløs integrering med Google Assistant

Når stativet er utslått aktiveres Google Assistants Ambient Mode. Det innebærer at assistenten din alltid lytter til deg, noe som lar deg utføre oppgaver med stemmestyring fra avstand. For eksempel kan du, fra sofakroken, be assistenten din om å sette på favorittlåta di. Men denne integrasjonen med Google Assistant muliggjør mye mer. Styr alle smartenheter du eier og har, for eksempel belysning, ved å bruke nettbrettet som styreenhet. De tre mikrofonene har et opptaksområde på 360°, og er utformet for å fange opp lyd fra avstand. 

Lang batteritid

Yoga Smart Tab har en lang batteritid på opptil elleve timer per lading. Det gjør at du eksempelvis kan se hele sesong 2 av After Life uten å lade.

I eksen

 • Lenovo Yoga Smart Tab
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel

Sammenlign med lignende produkt

Lenovo Yoga Smart Tab 10,1

Produkt du sammenligner: 10" 4G-nettbrett med innebygd stativ og mektig lyd

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Apple iPad (8th gen) 10.2
iPad (8th gen) 10.2" 32GB Wi-Fi - Silver (MYLA2KN/A)
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9
iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9" Wi-Fi + Cellular 1TB Space Grey
Huawei Mediapad T5 10 WiFi 2GB/16GB
Mediapad T5 10" 2+16GB WiFi 2019
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Vis flere
1012386 1012386 Lenovo Lenovo Yoga Smart Tab 10,1" Wifi + Cellular Full HD 4GB+64GB ZA530036SE Lenovo Yoga Smart Tab 10,1" WiFi + Cellular (ZA530036SE) er et nettbrett med både WiFi og 4G. På baksiden sitter et integrert stativ som lar deg vinkle nettbrettet i fire posisjoner. Den 10,1" store fargesterke skjermen med doble foroverrettede høyttalere og lang batteritid gjør Yoga Smart Tab til en portabel TV. Du kan se favorittserien din, handle i nettbutikker eller forsvinne inn i et fengslende spill. Med Google Assistant på nettbrettet ditt får du hjelp med alt fra å booke bord til å finne ut om det er Siri eller Alexa som er Google Assistants bestevenn, alt ved å si "Hei Google". Bruk assistenten din for å bli mer effektiv, for eksempel ved å la den søke på nettet for deg, vekke deg til faste tidspunkt hver dag, minne deg på hva du trenger i butikken eller styre smarthjemenhetene dine.   *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Integrert stativ gir deg fire fleksible vinkler Du velger selv hvordan du vil at Yoga Smart Tab skal stå. Den integrerte kickstanden på baksiden er en virkelig nyttig detalj som lar deg stille opp nettbrettet for filmvisning, legge den bakover i perfekt skrivevinkel, eller henge den opp på en krok for ypperlige videosamtaler. Sist, men ikke minst, gir stativet deg et veldig godt grep om nettbrettet. Lyd og bilde Yoga Smart Tab har en skarp og fargesterk skjerm med Full HD-oppløsning som er perfekt til filmtitting, surfing og spilling. TDDI-teknologi sørger for en tynn skjerm med høy touchfølsomhet, og IPS-panelet med høy lysstyrke gjengir perfekte farger fra alle vinkler, uavhengig av omgivelsene dine. Oppslukende hjemmekinolyd gjør filmvisning lang bedre enn du noen sinne tidligere har opplevd på et nettbrett. De to fremoverrettede JBL-høyttalerne leverer kraftig Dolby Atmos-lyd for høyere, tydeligere og mer dynamisk lyd, også uten headset. Sømløs integrering med Google Assistant Når stativet er utslått aktiveres Google Assistants Ambient Mode. Det innebærer at assistenten din alltid lytter til deg, noe som lar deg utføre oppgaver med stemmestyring fra avstand. For eksempel kan du, fra sofakroken, be assistenten din om å sette på favorittlåta di. Men denne integrasjonen med Google Assistant muliggjør mye mer. Styr alle smartenheter du eier og har, for eksempel belysning, ved å bruke nettbrettet som styreenhet. De tre mikrofonene har et opptaksområde på 360°, og er utformet for å fange opp lyd fra avstand.  Lang batteritid Yoga Smart Tab har en lang batteritid på opptil elleve timer per lading. Det gjør at du eksempelvis kan se hele sesong 2 av After Life uten å lade. I eksen Lenovo Yoga Smart TabStrømadapterUSB-C-kabel Nettbrett 4 2 3690 NOK 3690 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett