Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

TÜV-sertifisert 7" nettbrett med Dolby Audio

Lenovo Tab M7 WiFi 1GB/16GB HD

  Art.nr: 1011193
 • 7" WSVGA IPS-skjerm
 • 1 GB RAM + 16 GB lagring
 • TÜV-sertifisert skjerm skåner øynene dine
 • Dolby Audio fronthøyttaler
 • Opptil 10 timer videoavspilling
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Tab M7 fra Lenovo er et WiFi-nettbrett som beviser at det er mulig å kombinere design og funksjon og allikevel være et prisvennlig alternativ til konkurrentene. Nettbrettets 7" WSVGA IPS-skjerm (1024 x 600 MP) er lyssterk og har rik fargegjengivelse, slik at du kan kose deg med en film eller et spill. M7 er også TÜW-sertifisert, og beskytter derfor øynene dine ved å filtrere bort mye av det skadelige blå lyset. 

M7 er bare 8,25 mm tykk og veier 236 gram. Bakdekselet i metall bidrar til at nettbrettet tåler mer knall og fall enn om bakdekselet var laget i glass. 

Fronthøyttaler med Dolby Audio

I mobile enheter er det ofte høyttaleren som lider under at enheten skal være så kompakt som overhodet mulig. Men høyttaleren i M7 er en Dolby Audio-høyttaler, som betyr at du får god lyd rett fra nettbrettet; det er ikke nødvendig å koble til eksterne høyttalere for å se på film.  

TÜV-sertifisert display

TÜV-sertifiserte produkter har en lavere andel skadelig blått lys enn mange tilsvarende produkter. Blått lys stråler fra alle typer skjermer, og fordi dette lyset er vanskelig for øyet å ta imot og bryte ned så kan det lede til trøtte øyne og hodepine. 

Nyt uavbrutt titting

Det innebygde batteriet på 3500 mAh gir M7 nok strøm til at du kan se på film i opptil ti timer uten å behøve å lade.

Android Pie (Go Edition)

M7 kommer med Android 9 Pie (Go Edition). Forskjellen på Android 9 og Android 9 (Go Edition) er at Go Edition har standardapper som tar mindre plass. Når mindre plass brukes til apper har du mer plass til moro, samtidig som nettbrettet jobber raskere. 

I forpakningen finner du

 • Tab M7
 • Reiseadapter (5V/1A)
 • MicroUSB-kabel
 • Hurtigstartguide

Sammenlign med lignende produkt

Lenovo Tab M7 WiFi 1GB/16GB HD

Produkt du sammenligner: TÜV-sertifisert 7" nettbrett med Dolby Audio

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Bronze
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9
iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9" Wi-Fi + Cellular 1TB Space Grey
Vis flere
1011193 1011193 Lenovo Lenovo Tab M7 WiFi 1GB/16GB HD ZA550075SE Tab M7 fra Lenovo er et WiFi-nettbrett som beviser at det er mulig å kombinere design og funksjon og allikevel være et prisvennlig alternativ til konkurrentene. Nettbrettets 7" WSVGA IPS-skjerm (1024 x 600 MP) er lyssterk og har rik fargegjengivelse, slik at du kan kose deg med en film eller et spill. M7 er også TÜW-sertifisert, og beskytter derfor øynene dine ved å filtrere bort mye av det skadelige blå lyset.  M7 er bare 8,25 mm tykk og veier 236 gram. Bakdekselet i metall bidrar til at nettbrettet tåler mer knall og fall enn om bakdekselet var laget i glass.  Fronthøyttaler med Dolby Audio I mobile enheter er det ofte høyttaleren som lider under at enheten skal være så kompakt som overhodet mulig. Men høyttaleren i M7 er en Dolby Audio-høyttaler, som betyr at du får god lyd rett fra nettbrettet; det er ikke nødvendig å koble til eksterne høyttalere for å se på film.   TÜV-sertifisert display TÜV-sertifiserte produkter har en lavere andel skadelig blått lys enn mange tilsvarende produkter. Blått lys stråler fra alle typer skjermer, og fordi dette lyset er vanskelig for øyet å ta imot og bryte ned så kan det lede til trøtte øyne og hodepine.  Nyt uavbrutt titting Det innebygde batteriet på 3500 mAh gir M7 nok strøm til at du kan se på film i opptil ti timer uten å behøve å lade. Android Pie (Go Edition) M7 kommer med Android 9 Pie (Go Edition). Forskjellen på Android 9 og Android 9 (Go Edition) er at Go Edition har standardapper som tar mindre plass. Når mindre plass brukes til apper har du mer plass til moro, samtidig som nettbrettet jobber raskere.  I forpakningen finner du Tab M7Reiseadapter (5V/1A)MicroUSB-kabelHurtigstartguide Nettbrett 4 13 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett