Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

10" nettbrett med 4G og minimal skjermkant

Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi+Cellular Full HD 4GB+ 64GB

  Art.nr: 1012384
 • 10,3" FHD IPS-skjerm
 • 4 GB RAM og 64 GB lagring
 • WiFi og cellular
 • Skånsomt TÜV-sertifisert display
 • Doble høyttalere med Dolby Atmos

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 299,-

Delbetal fra 237,-/mnd Info

Info
Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3
Produkt du ser på: 10" nettbrett med 4G og minimal skjermkant

2 299,-


 • pris: 2 892,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Tab M10 er et nettbrett for hele familien, med sitt tynne og lette design er den lett å håndtere også for de yngre familiemedlemmene. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, en Full HD-skjerm på 10,3" og et 5 000 mAh stort batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing på nettet, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle former. Barnemodusen gjør at du kan ha kontroll på hva barna har tilgang til. Ytelsen på dette nettbrettet er god med 4 GB RAM, 64 GB lagringsplass og hele 87% skjermdekning på froten. Bruk nettbrettet til spill, film eller serier – mulighetene er uendelige.

Lenovo Tab M10

Pent og lett design

93% av baksiden av Lenovo Tab M10 er dekket i metall, og det gjør både at den ser bra ut og gir følelsen av kvalitet. Nettbrettet er 8,15 mm tykt og veier bare 460 gram, over 100 gram mindre enn en Grandiosa.

Lenovo Tab M10

TÜV-sertifisert display

Et TÜV-sertifisert produkt har gjennomgått tester som garanterer mindre skadelig blått lys. Blått lys finnes i alle typer skjermer, og fordi det er vanskelig for øyet å ta inn og bryte det ned kan det føre til blant annet slitne øyne eller hodepine.

Høyttalere med Dolby Atmos

Nettbrettet har to sidehøyttalere som gir nok lyd til at du slipper å bruke eksterne høyttalere for å få tilfredsstillende volum. Dolby Atmos tilpasser lyden til enheten din og gir deg best mulig lyd uansett om du hører på podcast, ser serier eller film eller hører på musikk. 

Lenovo Tab M10 skjerm
Lenovo Tab M10 skjerm

Mer skjermplass

Skjermen fyller hele 87% av fronten, kantene rundt skjermen er bare 4,6 mm brede. Med Full HD og widescreen-format får du en skjerm som både utnytter plassen godt og gir deg skarpe bilder.

Kamera for bilder og videosamtaler

Akkurat som forventet har Tab M10 et fremre og et bakre kamera, for både bilder og video. Det bakre kameraet er perfekt for fotografering og videoinnspilling, med sine 8 megapiksler og autofokus gjør det at du kan ta veldig fine bilder. Det fremre kameraet har 5 megapiksler og passer utmerket for både selfies og videosamtaler. Du kan også bruke frontkameraet for å låse opp tableten gjennom ansiktsgjenkjenning.

God ytelse med åttekjerners prosessor og stort batteri

Nettbrett med stor skjerm trenger naturlig nok bedre komponenter enn tablets med mindre skjerm. Lenovo Tab M10 er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P22T-prosessor og 4 GB RAM for å gi god ytelse. Batteriet er på hele 5 000 mAh og holder i følge produsenten til inntil sju timers uavbrutt bruk. Den interne harddisken er på 64 GB og kan utvides med minnekort på opptil 256 GB dersom du skulle trenge mer plass, for eksempel til bilder eller musikk.

I esken

 • Lenovo Tab M10
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel
 • Hurtigstartguide
 • Bruksanvisning

Sammenlign med lignende produkt

Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3

Produkt du sammenligner: 10" nettbrett med 4G og minimal skjermkant

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Bronze
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9
iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9" Wi-Fi + Cellular 1TB Space Grey
Vis flere
1012384 1012384 Lenovo Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi+Cellular Full HD 4GB+ 64GB ZA5V0250SE Lenovo Tab M10 er et nettbrett for hele familien, med sitt tynne og lette design er den lett å håndtere også for de yngre familiemedlemmene. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, en Full HD-skjerm på 10,3" og et 5 000 mAh stort batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing på nettet, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle former. Barnemodusen gjør at du kan ha kontroll på hva barna har tilgang til. Ytelsen på dette nettbrettet er god med 4 GB RAM, 64 GB lagringsplass og hele 87% skjermdekning på froten. Bruk nettbrettet til spill, film eller serier – mulighetene er uendelige. Pent og lett design 93% av baksiden av Lenovo Tab M10 er dekket i metall, og det gjør både at den ser bra ut og gir følelsen av kvalitet. Nettbrettet er 8,15 mm tykt og veier bare 460 gram, over 100 gram mindre enn en Grandiosa. TÜV-sertifisert display Et TÜV-sertifisert produkt har gjennomgått tester som garanterer mindre skadelig blått lys. Blått lys finnes i alle typer skjermer, og fordi det er vanskelig for øyet å ta inn og bryte det ned kan det føre til blant annet slitne øyne eller hodepine. Høyttalere med Dolby Atmos Nettbrettet har to sidehøyttalere som gir nok lyd til at du slipper å bruke eksterne høyttalere for å få tilfredsstillende volum. Dolby Atmos tilpasser lyden til enheten din og gir deg best mulig lyd uansett om du hører på podcast, ser serier eller film eller hører på musikk.  Mer skjermplass Skjermen fyller hele 87% av fronten, kantene rundt skjermen er bare 4,6 mm brede. Med Full HD og widescreen-format får du en skjerm som både utnytter plassen godt og gir deg skarpe bilder. Kamera for bilder og videosamtaler Akkurat som forventet har Tab M10 et fremre og et bakre kamera, for både bilder og video. Det bakre kameraet er perfekt for fotografering og videoinnspilling, med sine 8 megapiksler og autofokus gjør det at du kan ta veldig fine bilder. Det fremre kameraet har 5 megapiksler og passer utmerket for både selfies og videosamtaler. Du kan også bruke frontkameraet for å låse opp tableten gjennom ansiktsgjenkjenning. God ytelse med åttekjerners prosessor og stort batteri Nettbrett med stor skjerm trenger naturlig nok bedre komponenter enn tablets med mindre skjerm. Lenovo Tab M10 er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P22T-prosessor og 4 GB RAM for å gi god ytelse. Batteriet er på hele 5 000 mAh og holder i følge produsenten til inntil sju timers uavbrutt bruk. Den interne harddisken er på 64 GB og kan utvides med minnekort på opptil 256 GB dersom du skulle trenge mer plass, for eksempel til bilder eller musikk. I esken Lenovo Tab M10StrømadapterUSB-C-kabelHurtigstartguideBruksanvisning Nettbrett 4,3 20 2299 NOK 2299 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett