Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nettbrett med 10,3" skjerm for hele familien

Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi Full HD 4GB + 64GB

  Art.nr: 1011192
  • 10,3" Full HD-skjerm
  • 4GB RAM + 64 GB lagring
  • Dolby Atmos-teknologi
  • USB-C-lading
  • 87% skjermdekning på fronten

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

2 219,-

Delbetal fra 230,-/mnd. Info

Info
Lenovo Tab M10 WiFi/4GB/64GB FHD Plus
Produkt du ser på: Nettbrett med 10,3" skjerm for hele familien

2 219,-


  • pris: 3 076,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Tab M10 er et nettbrett for hele familien, med sitt tynne og lette design passer den også for de yngre familiemedlemmene. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, en Full HD-skjerm på 10,3" og et 5 000 mAh stort batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing på nettet, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle former. Barnemodusen gjør at du kan ha kontroll på hva barna har tilgang til. Ytelsen på dette nettbrettet er god med 4 GB RAM, 64 GB lagringsplass og hele 87 % skjermdekning på froten. Bruk nettbrettet til spill, film eller serier – mulighetene er uendelige.

Lenovo Tab M10

Pent og lett design

93 % av baksiden av Lenovo Tab M10 er dekket i metall, og det gjør både at den ser bra ut og gir følelsen av kvalitet. Nettbrettet er 8,15 mm tykt og veier bare 460 gram, mer enn 100 gram mindre enn en Grandiosa.

Lenovo Tab M10

TUV®-sertifisert display

Et TUV®-sertifisert produkt har gjennomgått tester som garanterer mindre skadelig blått lys. Blått lys finnes i alle typer skjermer, og fordi det er vanskelig for øyet å ta inn og bryte det ned kan det føre til blant annet slitne øyne eller hodepine.

Høyttalere med Dolby Atmos®

Nettbrettet har to sidehøyttalere som gir nok lyd til at du slipper å måtte bruke eksterne høyttalere for å få tilfredsstillende volum. Dolby Atmos® tilpasser lyden til din enhet og gir deg best mulig lyd uansett om du hører på podcast, ser serie eller film eller hører på musikk. 

Lenovo Tab M10 skjerm
Lenovo Tab M10 skjerm

Mer skjermplass

Skjermen fyller hele 87 % av fronten, kantene rundt skjermen er bare 4,6 mm brede. Med Full HD og widescreenformat får du en skjerm som både utnytter plassen godt og gir deg skarpe bilder.

Kamera for bilder og videosamtaler

Akkurat som forventet har Tab M10 et fremre og et bakre kamera, for både bilder og videoer. Det bakre kameraet er perfekt for fotografering og videoinnspilling, med sine 8 megapiksler og autofokus gjør det at du kan ta veldig fine bilder. Det fremre kameraet har 5 megapiksler og passer utmerket for både selfies og videosamtaler. Du kan også bruke frontkameraet for å låse opp tableten gjennom ansiktsgjenkjenning.

God ytelse med åttekjerners prosessor og stort batteri

Nettbrett med stor skjerm trenger naturlig nok bedre komponenter enn tablets med mindre skjerm. Lenovo Tab M10 er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P22T-prosessor og 4 GB RAM for å gi god ytelse. Batteriet er på hele 5 000 mAh og holder i følge produsenten til inntil 7 timers uavbrutt bruk. Den interne harddisken er på 64 GB og kan utvides med minnekort på opptil 256 GB dersom du skulle trenge mer plass til for eksempel bilder eller videoer.

Sammenlign med lignende produkt

Lenovo Tab M10 WiFi/4GB/64GB FHD Plus

Produkt du sammenligner: Nettbrett med 10,3" skjerm for hele familien

Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3
Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi+Cellular Full HD 4GB+ 64GB
Apple iPad (8th gen) 10.2
iPad (8th gen) 10.2" 32GB Wi-Fi - Space Grey
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Apple iPad Air Wi-Fi 10.9
iPad Air Wi-Fi 10.9" 64GB Green
Apple iPad (8th gen) 10.2
iPad (8th gen) 10.2" 128GB Wi-Fi - Space Grey
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze
Vis flere
1011192 1011192 Lenovo Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi Full HD 4GB + 64GB ZA5T0302SE Lenovo Tab M10 er et nettbrett for hele familien, med sitt tynne og lette design passer den også for de yngre familiemedlemmene. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, en Full HD-skjerm på 10,3" og et 5 000 mAh stort batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing på nettet, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle former. Barnemodusen gjør at du kan ha kontroll på hva barna har tilgang til. Ytelsen på dette nettbrettet er god med 4 GB RAM, 64 GB lagringsplass og hele 87 % skjermdekning på froten. Bruk nettbrettet til spill, film eller serier – mulighetene er uendelige. Pent og lett design 93 % av baksiden av Lenovo Tab M10 er dekket i metall, og det gjør både at den ser bra ut og gir følelsen av kvalitet. Nettbrettet er 8,15 mm tykt og veier bare 460 gram, mer enn 100 gram mindre enn en Grandiosa. TUV®-sertifisert display Et TUV®-sertifisert produkt har gjennomgått tester som garanterer mindre skadelig blått lys. Blått lys finnes i alle typer skjermer, og fordi det er vanskelig for øyet å ta inn og bryte det ned kan det føre til blant annet slitne øyne eller hodepine. Høyttalere med Dolby Atmos® Nettbrettet har to sidehøyttalere som gir nok lyd til at du slipper å måtte bruke eksterne høyttalere for å få tilfredsstillende volum. Dolby Atmos® tilpasser lyden til din enhet og gir deg best mulig lyd uansett om du hører på podcast, ser serie eller film eller hører på musikk.  Mer skjermplass Skjermen fyller hele 87 % av fronten, kantene rundt skjermen er bare 4,6 mm brede. Med Full HD og widescreenformat får du en skjerm som både utnytter plassen godt og gir deg skarpe bilder. Kamera for bilder og videosamtaler Akkurat som forventet har Tab M10 et fremre og et bakre kamera, for både bilder og videoer. Det bakre kameraet er perfekt for fotografering og videoinnspilling, med sine 8 megapiksler og autofokus gjør det at du kan ta veldig fine bilder. Det fremre kameraet har 5 megapiksler og passer utmerket for både selfies og videosamtaler. Du kan også bruke frontkameraet for å låse opp tableten gjennom ansiktsgjenkjenning. God ytelse med åttekjerners prosessor og stort batteri Nettbrett med stor skjerm trenger naturlig nok bedre komponenter enn tablets med mindre skjerm. Lenovo Tab M10 er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P22T-prosessor og 4 GB RAM for å gi god ytelse. Batteriet er på hele 5 000 mAh og holder i følge produsenten til inntil 7 timers uavbrutt bruk. Den interne harddisken er på 64 GB og kan utvides med minnekort på opptil 256 GB dersom du skulle trenge mer plass til for eksempel bilder eller videoer. Nettbrett 4,2 26 2219 NOK 2219 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Nettbrett