Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

10" nettbrett med 4G og minimal skjermkant

Lenovo Tab M10 Plus 10,3" Wifi+LTE Full HD 2GB+ 32GB

  Art.nr: 1013204
 • 10,3" FHD IPS-skjerm
 • 2 GB RAM og 32 GB lagring
 • WiFi og cellular
 • TÜV-sertifisert display
 • Doble høyttalere med Dolby Atmos

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Tab M10 er et nettbrett for hele familien, med sitt tynne og lette design er den lett å håndtere også for de yngre familiemedlemmene. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, en Full HD-skjerm på 10,3" og et 5 000 mAh stort batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing på nettet, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle former. Barnemodusen gjør at du kan ha kontroll på hva barna har tilgang til. Ytelsen på dette nettbrettet er god, med 2 GB RAM, 32 GB lagringsplass og hele 87% skjermdekning. Dette nettbrettet støtter bruk av SIM-kort, og dermed både WiFi og 4G.

Lenovo Tab M10

Pent og lett design

93% av baksiden av Lenovo Tab M10 er dekket i metall, og det gjør både at den ser bra ut og gir følelsen av kvalitet. Nettbrettet er 8,15 mm tykt og veier bare 460 gram, over 100 gram mindre enn en Grandiosa.

Lenovo Tab M10

TÜV-sertifisert display

Et TÜV-sertifisert produkt har gjennomgått tester som garanterer mindre skadelig blått lys. Blått lys finnes i alle typer skjermer, og fordi det er vanskelig for øyet å ta inn og bryte det ned kan det føre til blant annet slitne øyne eller hodepine.

Høyttalere med Dolby Atmos

Nettbrettet har to sidehøyttalere som gir nok lyd til at du slipper å bruke eksterne høyttalere for å få tilfredsstillende volum. Dolby Atmos tilpasser lyden til enheten din og gir deg best mulig lyd uansett om du hører på podcast, ser serier eller film eller hører på musikk. 

Lenovo Tab M10 skjerm
Lenovo Tab M10 skjerm

Mer skjermplass

Skjermen fyller hele 87% av fronten, kantene rundt skjermen er bare 4,6 mm brede. Med Full HD og widescreen-format får du en skjerm som både utnytter plassen godt og gir deg skarpe bilder.

Ansiktsgjenkjenning

De tynne rammene gir deg en større skjerm, men gjør også at det ikke er plass til fingaravtrykkleser. Frykt ikke, ved hjelp av ansiktsgjenkjenning låser du raskt og enkelt opp nettbrettet ditt via selfiekameraet.

God ytelse med åttekjerners prosessor og stort batteri

Nettbrett med stor skjerm trenger naturlig nok bedre komponenter enn tablets med mindre skjerm. Lenovo Tab M10 er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P22T-prosessor og 2 GB RAM for å gi god ytelse. Batteriet er på hele 5 000 mAh og holder i følge produsenten til inntil sju timers uavbrutt bruk. Den interne harddisken er på 32 GB og kan utvides med minnekort på opptil 256 GB dersom du skulle trenge mer plass, for eksempel til bilder eller musikk.

I esken

 • Lenovo Tab M10
 • Strømadapter
 • USB-C-kabel
 • Hurtigstartguide
 • Bruksanvisning

Sammenlign med lignende produkt

Lenovo Tab M10 Plus 10,3

Produkt du sammenligner: 10" nettbrett med 4G og minimal skjermkant

Lenovo Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3
Tab M10 Plus (2nd Gen) 10,3" WiFi+Cellular Full HD 4GB+ 64GB
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Bronze
Vis flere
1013204 1013204 Lenovo Lenovo Tab M10 Plus 10,3" Wifi+LTE Full HD 2GB+ 32GB ZA5V0243SE Lenovo Tab M10 er et nettbrett for hele familien, med sitt tynne og lette design er den lett å håndtere også for de yngre familiemedlemmene. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, en Full HD-skjerm på 10,3" og et 5 000 mAh stort batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing på nettet, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle former. Barnemodusen gjør at du kan ha kontroll på hva barna har tilgang til. Ytelsen på dette nettbrettet er god, med 2 GB RAM, 32 GB lagringsplass og hele 87% skjermdekning. Dette nettbrettet støtter bruk av SIM-kort, og dermed både WiFi og 4G. Pent og lett design 93% av baksiden av Lenovo Tab M10 er dekket i metall, og det gjør både at den ser bra ut og gir følelsen av kvalitet. Nettbrettet er 8,15 mm tykt og veier bare 460 gram, over 100 gram mindre enn en Grandiosa. TÜV-sertifisert display Et TÜV-sertifisert produkt har gjennomgått tester som garanterer mindre skadelig blått lys. Blått lys finnes i alle typer skjermer, og fordi det er vanskelig for øyet å ta inn og bryte det ned kan det føre til blant annet slitne øyne eller hodepine. Høyttalere med Dolby Atmos Nettbrettet har to sidehøyttalere som gir nok lyd til at du slipper å bruke eksterne høyttalere for å få tilfredsstillende volum. Dolby Atmos tilpasser lyden til enheten din og gir deg best mulig lyd uansett om du hører på podcast, ser serier eller film eller hører på musikk.  Mer skjermplass Skjermen fyller hele 87% av fronten, kantene rundt skjermen er bare 4,6 mm brede. Med Full HD og widescreen-format får du en skjerm som både utnytter plassen godt og gir deg skarpe bilder. Ansiktsgjenkjenning De tynne rammene gir deg en større skjerm, men gjør også at det ikke er plass til fingaravtrykkleser. Frykt ikke, ved hjelp av ansiktsgjenkjenning låser du raskt og enkelt opp nettbrettet ditt via selfiekameraet. God ytelse med åttekjerners prosessor og stort batteri Nettbrett med stor skjerm trenger naturlig nok bedre komponenter enn tablets med mindre skjerm. Lenovo Tab M10 er utstyrt med en åttekjerners MediaTek Helio P22T-prosessor og 2 GB RAM for å gi god ytelse. Batteriet er på hele 5 000 mAh og holder i følge produsenten til inntil sju timers uavbrutt bruk. Den interne harddisken er på 32 GB og kan utvides med minnekort på opptil 256 GB dersom du skulle trenge mer plass, for eksempel til bilder eller musikk. I esken Lenovo Tab M10StrømadapterUSB-C-kabelHurtigstartguideBruksanvisning Nettbrett 3,5 4 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett