Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

10" nettbrett med stereohøyttalere og HD-skjerm

Lenovo Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB

  Art.nr: 1010084
  • 10,1" HD-skjerm
  • 2 GB RAM og 32 GB lagring
  • Dolby Atmos-teknologi
  • Underholdning i opptil 8 timer
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med sin tynne ramme og lette design passer Lenovo Tab M10 utmerket for både store og små. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, HD-skjerm på 10,1" og ett batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle dets former. Bruk nettbrettet til spill, film eller serier - mulighetene er uendelige.

Pent og lett design

Lenovo Tab M10 har et tynt og lett design, men en tykkelse på bare 8,1 mm er den behagelig å holde i hånden og rommer enkelt i vesken. Vekten på kun 480 gram gjør at nettbrettet ikke legger til mye ekstra vekt i bagasjen og gjør den også letthåndterlig for barn.

Underholdning over lengre tid

 

Med Lenovo Tab M10 kan du regne med å ha underholdning over lengre tid. Batteritiden under videoavspilling holder i opptil 8 timer, hvilket gjør at du kan holde barna (eller deg selv) opptatte med spill og film under hele bilreisen eller flyreisen. I standby-modus holder batteriet i utrolige 504 timer (3 uker).

Skjerm og lyd

Lenovo Tab M10 har en 10,1" HD-skjerm på 1280 x 800 piksler som gir et fortreffelig og sylskarpt bilde, som også synes bra i sollys. Stereohøyttalerne har Dolby Atmos-forsterkning og sitter på forsiden av nettbrettet for å gi deg så bra lyd som mulig. Posisjoneringen av høyttalerne og at de har Dolby Atmos-forsterkning gjør at lyden omslutter deg fra alle hold og minner deg om lyden i et ordentlig lydanlegg. 

Den fantastiske lyden og bilde gir en enestående helhetsopplevelse for underholdning, som får deg til å ville se enda en episode av din favorittserie. 

Kamera for bilder og videosamtaler

Tab M10 har både et fremre og bakre kamera, for både bilder og video. Det bakre kameraet er perfekt for fotografering  og videoinnspilling, med sine 5 megapiksler og autofokus gjør det at du kan ta utrolig flotte bilder. Det fremre kameraet har 2 megapiksler og passer utmerket til både selfies og videosamtaler.

Kraftig prosessor

Lenovo Tab M10 har en firekjernet prosessor fra Qualcomm; Snapdragon 429, som har en integrert Adreno 504 GPU som bidrar til 25% lavere strømforbruk, sammenlignet med forrige modell. Prosessoren er kraftig og samtidig batteribesparende, hvilket bidrar til at nettbrettets batteri holder utrolig lenge før du behøver å lade den. Operativsystemet Android 8.0 (Oreo), hjelper også med å holde batteriforbruket nede gjennom å batterioptimere prosesser som skjer kontinuerlig, sånn som posisjonstjenester og notifikasjoner.

Tab M10 har 2 GB RAM-minne og 32 GB intern lagringkapasitet som gjør at du har godt med plass til apper, spill, bilder og videoer.

Sammenlign med lignende produkt

Lenovo Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB

Produkt du sammenligner: 10" nettbrett med stereohøyttalere og HD-skjerm

Lenovo Tab M 10
Tab M10 Full HD WiFi 3GB + 32GB
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Angora Blue
Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Angora Blue
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Huawei Mediapad T5 10 WiFi 2GB/16GB
Mediapad T5 10" 2+16GB WiFi 2019
Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Oxford Gray
Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Copper
Galaxy Tab A 10.1 2019 WiFi 32GB Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Bronze
Vis flere
1010084 Lenovo Lenovo Tab M10 HD WiFi 2GB + 32GB ZA4G0035SE Med sin tynne ramme og lette design passer Lenovo Tab M10 utmerket for både store og små. De doble fronthøyttalerne med støtte for Dolby Atmos, HD-skjerm på 10,1" og ett batteri som holder til mange timers videotitting eller surfing, gjør at nettbrettet er perfekt for underholdning i alle dets former. Bruk nettbrettet til spill, film eller serier - mulighetene er uendelige. Pent og lett design Lenovo Tab M10 har et tynt og lett design, men en tykkelse på bare 8,1 mm er den behagelig å holde i hånden og rommer enkelt i vesken. Vekten på kun 480 gram gjør at nettbrettet ikke legger til mye ekstra vekt i bagasjen og gjør den også letthåndterlig for barn. Underholdning over lengre tid   Med Lenovo Tab M10 kan du regne med å ha underholdning over lengre tid. Batteritiden under videoavspilling holder i opptil 8 timer, hvilket gjør at du kan holde barna (eller deg selv) opptatte med spill og film under hele bilreisen eller flyreisen. I standby-modus holder batteriet i utrolige 504 timer (3 uker). Skjerm og lyd Lenovo Tab M10 har en 10,1" HD-skjerm på 1280 x 800 piksler som gir et fortreffelig og sylskarpt bilde, som også synes bra i sollys. Stereohøyttalerne har Dolby Atmos-forsterkning og sitter på forsiden av nettbrettet for å gi deg så bra lyd som mulig. Posisjoneringen av høyttalerne og at de har Dolby Atmos-forsterkning gjør at lyden omslutter deg fra alle hold og minner deg om lyden i et ordentlig lydanlegg.  Den fantastiske lyden og bilde gir en enestående helhetsopplevelse for underholdning, som får deg til å ville se enda en episode av din favorittserie.  Kamera for bilder og videosamtaler Tab M10 har både et fremre og bakre kamera, for både bilder og video. Det bakre kameraet er perfekt for fotografering  og videoinnspilling, med sine 5 megapiksler og autofokus gjør det at du kan ta utrolig flotte bilder. Det fremre kameraet har 2 megapiksler og passer utmerket til både selfies og videosamtaler. Kraftig prosessor Lenovo Tab M10 har en firekjernet prosessor fra Qualcomm; Snapdragon 429, som har en integrert Adreno 504 GPU som bidrar til 25% lavere strømforbruk, sammenlignet med forrige modell. Prosessoren er kraftig og samtidig batteribesparende, hvilket bidrar til at nettbrettets batteri holder utrolig lenge før du behøver å lade den. Operativsystemet Android 8.0 (Oreo), hjelper også med å holde batteriforbruket nede gjennom å batterioptimere prosesser som skjer kontinuerlig, sånn som posisjonstjenester og notifikasjoner. Tab M10 har 2 GB RAM-minne og 32 GB intern lagringkapasitet som gjør at du har godt med plass til apper, spill, bilder og videoer. Nettbrett 3,9 7 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Nettbrett