Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

10" nettbrett i aluminium for hele familien

Huawei MediaPad T3 10 WIFI/2GB/16GB

  Art.nr: 1003105
  • 9,6" HD-skjerm
  • Firekjerners Snapdragon prosessor & 2 GB RAM
  • 16 GB lagring + microSD-kortplass
  • Aluminium
  • Foreldrekontroll
  • Maks 3 stk. per kunde
1 299,-

Delbetal fra 153,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Huawei MediaPad T3 er et nettbrett i et lite format men med stor skjerm. Selv om den har en diagonal på 9,6" er den både kompakt, tynn og lett. Den er konstruert i aluminium, som gir primeumfølelse. Dette nettbrettet har alle funksjonene du forventer av et nettbrett, som blant annet Android Nougat, dual-band WiFi og doble kameraer. 

Design

Dette nettbrettet er veldig tynt, noe som gjør det veldig enkelt å bære med seg. Den estetiske utformingen med avrundede kanter og hjørner er ikke bare en glede for øynene, men den ligger også godt i hånden.
Den 9,7" store skjermen har en HD-oppløsning på 1280 x 800 som sørger for klare, livnære farger og en bred synsvinkel. Baksiden er laget av anodisert aluminium som gir en god følelse og premiumlook.

Ytelse og lagring

Huawei MediaPad T3 har en firekjernet Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425-prosessor med 2 GB RAM. Den har 16 GB lagringsplass for apper, dokumenter, bilder og filmer. Ønsker du å utvidet minne, kan du gjøre det med microSD-kort på 128 GB slik at du får plass til enda flere bilder, filmer og dokumenter.

Huawei MediaPad T3 kommer med Android 7 (Nougat) som gir deg tilgang til Google Play, og deres store utvalg av apper, strømbesparende funksjon samt andre smarte funksjoner og snarveier. Sammen med Oreo har Huawi sitt egne grensesnitt EMUI 8.0 som er spesielt designet for å gi rask respons og intuitiv bruk.

Skånsom for øynene

Skjermen er ikke bare vakker å se på, men også behagelig for øynene. Huawei har brukt store mengder av forskningsdata for å utvikle en skjerm som er skånsom og komfortabel for øynene.

Kamera

Ta flere gode bilder med det bakre kameraet på hele 5 megapikselkamera, med funksjonene som fasedetekterende autofokus, geotagging, touchfokus, ansiktsgjenkjenning, HDR og panorama. 
Bevegelige bilder fanger du i Full HD 1080p ved 30 fps. 
Den har en frontkamera på 2 megapiksler, slik at du kan ta selfies og ha videosamtaler med både venner og familie.

Foreldrekontroll

Et økende antall barn har i dag tilgang til nettbrett hjemme, og som foreldre kan det være vanskelig å kontrollere hva barna ser på eller gjør på nettbrettet. Med Huawei MediaPad T3 har du muligheten til å begrense innholdet med barnetilpassede lekende farger. I tillegg til at du kan styre innholdet til utvalgte apper, forhindre kjøp av apper og blokkere innhold. 

Batteri og lading

Nyt effektivt arbeid eller mye underholdning time etter time. En batterikapasitet på 4800 mAh gir deg muligheten til å nyte nettbrettet ditt hele dagen med både gaming og underholdning. Når det er på tide å lade batteriet gjøres det enkelt med en micro-USB kabel.

Huawei Huawei MediaPad T3 10 WIFI/2GB/16GB 53018520 Huawei MediaPad T3 er et nettbrett i et lite format men med stor skjerm. Selv om den har en diagonal på 9,6" er den både kompakt, tynn og lett. Den er konstruert i aluminium, som gir primeumfølelse. Dette nettbrettet har alle funksjonene du forventer av et nettbrett, som blant annet Android Nougat, dual-band WiFi og doble kameraer.  Design Dette nettbrettet er veldig tynt, noe som gjør det veldig enkelt å bære med seg. Den estetiske utformingen med avrundede kanter og hjørner er ikke bare en glede for øynene, men den ligger også godt i hånden. Den 9,7" store skjermen har en HD-oppløsning på 1280 x 800 som sørger for klare, livnære farger og en bred synsvinkel. Baksiden er laget av anodisert aluminium som gir en god følelse og premiumlook. Ytelse og lagring Huawei MediaPad T3 har en firekjernet Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425-prosessor med 2 GB RAM. Den har 16 GB lagringsplass for apper, dokumenter, bilder og filmer. Ønsker du å utvidet minne, kan du gjøre det med microSD-kort på 128 GB slik at du får plass til enda flere bilder, filmer og dokumenter. Huawei MediaPad T3 kommer med Android 7 (Nougat) som gir deg tilgang til Google Play, og deres store utvalg av apper, strømbesparende funksjon samt andre smarte funksjoner og snarveier. Sammen med Oreo har Huawi sitt egne grensesnitt EMUI 8.0 som er spesielt designet for å gi rask respons og intuitiv bruk. Skånsom for øynene Skjermen er ikke bare vakker å se på, men også behagelig for øynene. Huawei har brukt store mengder av forskningsdata for å utvikle en skjerm som er skånsom og komfortabel for øynene. Kamera Ta flere gode bilder med det bakre kameraet på hele 5 megapikselkamera, med funksjonene som fasedetekterende autofokus, geotagging, touchfokus, ansiktsgjenkjenning, HDR og panorama.  Bevegelige bilder fanger du i Full HD 1080p ved 30 fps.  Den har en frontkamera på 2 megapiksler, slik at du kan ta selfies og ha videosamtaler med både venner og familie. Foreldrekontroll Et økende antall barn har i dag tilgang til nettbrett hjemme, og som foreldre kan det være vanskelig å kontrollere hva barna ser på eller gjør på nettbrettet. Med Huawei MediaPad T3 har du muligheten til å begrense innholdet med barnetilpassede lekende farger. I tillegg til at du kan styre innholdet til utvalgte apper, forhindre kjøp av apper og blokkere innhold.  Batteri og lading Nyt effektivt arbeid eller mye underholdning time etter time. En batterikapasitet på 4800 mAh gir deg muligheten til å nyte nettbrettet ditt hele dagen med både gaming og underholdning. Når det er på tide å lade batteriet gjøres det enkelt med en micro-USB kabel. Nettbrett 5 7 1299 NOK 1299 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Nettbrett