Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

10" nettbrett med foreldrekontroll

Huawei MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019

  Art.nr: 1010000
  • 9,6" HD-skjerm IPS
  • Firekjerners Snapdragon-prosessor og 2 GB RAM
  • 16 GB lagring og plass til microSD
  • Bakside i aluminium
  • Foreldrekontroll

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info
Huawei MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019
Produkt du ser på: 10" nettbrett med foreldrekontroll

1 290,-


  • pris: 1 957,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Huawei støtter fortsatt Android-enhetene sine og oppdaterer Google-apper.

Huawei MediaPad T3 er et nettbrett i lite format med stor skjerm. Selv med 9,6" skjerm så føles nettbrettet kompakt med sin tynne og lette konstruksjon. Baksiden i aluminium bidrar til premiumsfølelse, og Android Nougat, dual band-WiFi og doble kameraer gjør at MediaPad T3 har alt du ønsker deg i et nettbrett.

MediaPad T3 har et vakkert og solid design.

Stilren og elegant design

Tynn, lett, ren, enkel og stilig. Den avrundede metallrammen HD-skjermen og skaper et elegant design som er like slående som det er enkelt. Den 9,6" store HD-skjermen har god fargegjengiving fra nesten alle vinkler. Baksiden er av helstøpt anodisert aluminium.

Ytelse og lagring

Prosessoren i MediaPad T3 er en firekjerners Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 som har 2 GB RAM-minne å jobbe med. 16 GB lagring gir deg nok plass til et stort utvalg apper, og du kan fylle på med et microSD-kort på opptil 128 GB.

T3 leveres med Android 7 (Nougat). I Play Store finner du et stadig voksende bibliotek av apper, og med Nougat får du også praktiske batterisparefunksjoner, flervindumodus, tilpassede hurtiginnstillinger og andre smarte funksjoner. Huaweis brukergrensesnitt EMUI 5.1 er skapt for å være så intuitiv og lett å bruke som mulig.

Snill mot øynene dine

Skjermen på MediaPad T3 er skånsom mot øynene dine. Den tilbyr en egen modus som effektivt reduserer sterkt, blått lys, som man burde begrense mengden av på kveldstid.

MediaPad T3 har et blåfilter som er skånsomt for øynene.

Kameraer

Ta flotte bilder og fang nye minner med Huaweis hovedkamera på 5 megapiksler og autofokus. Ansiktsgjenkjenning setter fokus på ansikter i bildene dine, og med touchfokus kan du peke hvor du vil på skjermen for å sette fokus på ønsket sted.  Geotagging lar deg se den nøyaktige posisjonen for hvor bildene er tatt, og du filmer i Full HD; 1080 p med 30 bilder per sekund. Frontkameraet er på 2 megapiksler og legger til rette for lekre selfies og praktisk videochat.

La hele familen få delta

Til og med de minste kan trygt bruke T3 alene. Foreldrekontroll gir deg full kontroll, og du kan styre innholdet i apper, forhindre kjøp og blokkere innhold og innstillinger. Med foreldrekontroll aktivert blir også grensesnittet mer fargerikt og barnevennlig. 

Barnevennlig brukergrensesnitt med glade farger og foreldrekontroll.

Batteri og lading

Effektiv arbeidstid og timevis med underholdning. Batterikapasiteten i MediaPad T3 ligger på sjenerøse 4800 mAh, som gjør at du kan bruke nettbrettet ditt dagen lang. Lading med microUSB gjør at du raskt er på banen igjen når batterinivået synker.

Sammenlign med lignende produkt

Huawei MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019

Produkt du sammenligner: 10" nettbrett med foreldrekontroll

Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9
iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9" Wi-Fi + Cellular 1TB Space Grey
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9
iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9" Wi-Fi 256GB Space Grey
Apple iPad Wi-Fi 10.2
iPad (7th gen. 2019) Wi-Fi 10.2" 32GB Silver
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Vis flere
1010000 Huawei Huawei MediaPad T3 10 2GB+16GB WiFi 2019 53010JBP Huawei MediaPad T3 er et nettbrett i lite format med stor skjerm. Selv med 9,6" skjerm så føles nettbrettet kompakt med sin tynne og lette konstruksjon. Baksiden i aluminium bidrar til premiumsfølelse, og Android Nougat, dual band-WiFi og doble kameraer gjør at MediaPad T3 har alt du ønsker deg i et nettbrett. Stilren og elegant design Tynn, lett, ren, enkel og stilig. Den avrundede metallrammen HD-skjermen og skaper et elegant design som er like slående som det er enkelt. Den 9,6" store HD-skjermen har god fargegjengiving fra nesten alle vinkler. Baksiden er av helstøpt anodisert aluminium. Ytelse og lagring Prosessoren i MediaPad T3 er en firekjerners Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 som har 2 GB RAM-minne å jobbe med. 16 GB lagring gir deg nok plass til et stort utvalg apper, og du kan fylle på med et microSD-kort på opptil 128 GB. T3 leveres med Android 7 (Nougat). I Play Store finner du et stadig voksende bibliotek av apper, og med Nougat får du også praktiske batterisparefunksjoner, flervindumodus, tilpassede hurtiginnstillinger og andre smarte funksjoner. Huaweis brukergrensesnitt EMUI 5.1 er skapt for å være så intuitiv og lett å bruke som mulig. Snill mot øynene dine Skjermen på MediaPad T3 er skånsom mot øynene dine. Den tilbyr en egen modus som effektivt reduserer sterkt, blått lys, som man burde begrense mengden av på kveldstid. Kameraer Ta flotte bilder og fang nye minner med Huaweis hovedkamera på 5 megapiksler og autofokus. Ansiktsgjenkjenning setter fokus på ansikter i bildene dine, og med touchfokus kan du peke hvor du vil på skjermen for å sette fokus på ønsket sted.  Geotagging lar deg se den nøyaktige posisjonen for hvor bildene er tatt, og du filmer i Full HD; 1080 p med 30 bilder per sekund. Frontkameraet er på 2 megapiksler og legger til rette for lekre selfies og praktisk videochat. La hele familen få delta Til og med de minste kan trygt bruke T3 alene. Foreldrekontroll gir deg full kontroll, og du kan styre innholdet i apper, forhindre kjøp og blokkere innhold og innstillinger. Med foreldrekontroll aktivert blir også grensesnittet mer fargerikt og barnevennlig.  Batteri og lading Effektiv arbeidstid og timevis med underholdning. Batterikapasiteten i MediaPad T3 ligger på sjenerøse 4800 mAh, som gjør at du kan bruke nettbrettet ditt dagen lang. Lading med microUSB gjør at du raskt er på banen igjen når batterinivået synker. Nettbrett 4,4 19 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Nettbrett