Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

iPad Air. Mer kraft. For mindre.

Apple iPad Air Wi-Fi + Cellular 10.5" 256GB Gold

  Art.nr: 1007540
 • 10,5" Retina-skjerm
 • Støtte for Apple Pencil
 • 802.11ac Wi-Fi og 4G LTE Advanced
 • Touch ID
 • iOS 12 med blant annet FaceTime-gruppesamtale

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

Variant

8 490,-

Delbetal fra 752,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPad Air er tynn, lett og kraftig. Den har en A12 Bionic-chip med Neural Engine, som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. En praktfull 10,5" Retina-skjerm med True Tone, som gjør den god å se på under i alle slags lysforhold¹. Støtte for Apple Pencil og Smart Keyboard². 8 MP kamera på baksiden og FaceTime HD-kamera på 7 MP. Touch ID og Apple Pay. Og med batteri som varer hele dagen³, fast Wi-Fi og 4G LTE⁴ og over en million iPad-apper på App Store, er iPad Air klar for hva som helst. Hvor som helst.  

De viktigste funksjonene:

 • 10,5" Retina-skjerm med True Tone og stort fargerom¹
 • A12 Bionic–chip
 • Touch ID og Apple Pay
 • Støtte for Apple Pencil²
 • 8 MP kamera på baksiden, 7 MP FaceTime HD-frontkamera
 • Stereohøyttalere 
 • Batteritid på opptil 10 timer³
 • 802.11ac Wi-Fi og 4G LTE mobildata⁴
 • Lightning-tilkobling for lading og tilkobling av tilbehør
 • iOS 12 med gruppesamtaler i FaceTime, delte opplevelser med utvidet virkelighet, Skjermtid og mer

Juridisk informasjon

Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret. 

¹Skjermstørrelsen måles diagonalt. 

²Alt tilbehør selges separat. Apple Pencil (1. gen.) er kompatibel med 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro, 12,9-tommers iPad Pro (1. og 2. gen.), 10,5-tommers iPad Air, iPad (6. gen.) og iPad mini (5. gen.). Smart Keyboard er kompatibelt med 10-5-tommers iPad Air og 10,5-tommers iPad Pro.

³Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.

⁴Abonnement for datatrafikk kreves. 4G LTE Advanced og 4G LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om LTE-støtte, og se www.apple.com/ipad/LTE

Anbefalt tilbehør

Apple Apple iPad Air Wi-Fi + Cellular 10.5" 256GB Gold MV0Q2KN/A iPad Air er tynn, lett og kraftig. Den har en A12 Bionic-chip med Neural Engine, som gjennom maskinlæring i sanntid gir deg en helt ny opplevelse av bilder, spill, utvidet virkelighet og mye mer. En praktfull 10,5" Retina-skjerm med True Tone, som gjør den god å se på under i alle slags lysforhold¹. Støtte for Apple Pencil og Smart Keyboard². 8 MP kamera på baksiden og FaceTime HD-kamera på 7 MP. Touch ID og Apple Pay. Og med batteri som varer hele dagen³, fast Wi-Fi og 4G LTE⁴ og over en million iPad-apper på App Store, er iPad Air klar for hva som helst. Hvor som helst.   De viktigste funksjonene: 10,5" Retina-skjerm med True Tone og stort fargerom¹A12 Bionic–chipTouch ID og Apple PayStøtte for Apple Pencil²8 MP kamera på baksiden, 7 MP FaceTime HD-frontkameraStereohøyttalere Batteritid på opptil 10 timer³802.11ac Wi-Fi og 4G LTE mobildata⁴Lightning-tilkobling for lading og tilkobling av tilbehøriOS 12 med gruppesamtaler i FaceTime, delte opplevelser med utvidet virkelighet, Skjermtid og mer Juridisk informasjon Apper er tilgjengelige på App Store. Hvilke som er tilgjengelige, kan bli endret.  ¹Skjermstørrelsen måles diagonalt.  ²Alt tilbehør selges separat. Apple Pencil (1. gen.) er kompatibel med 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro, 12,9-tommers iPad Pro (1. og 2. gen.), 10,5-tommers iPad Air, iPad (6. gen.) og iPad mini (5. gen.). Smart Keyboard er kompatibelt med 10-5-tommers iPad Air og 10,5-tommers iPad Pro. ³Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries. ⁴Abonnement for datatrafikk kreves. 4G LTE Advanced og 4G LTE er tilgjengelige i utvalgte markeder og fra utvalgte operatører. Hastigheten er basert på teoretiske målinger og vil variere avhengig av operatøren og forholdene på stedet. Kontakt operatøren for mer informasjon om LTE-støtte, og se www.apple.com/ipad/LTE.  Nettbrett 8490 NOK 8490 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett