Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Prisgunstig nettbrett med 7" skjerm og Android 8

Andersson TBQ-7321

  Art.nr: 1003126
  • 7" skjerm (1024 x 600)
  • Skjermbeskyttelse og veske medfølger
  • Android 8
  • 32 GB lagring + minnekortleser
  • Frontkamera
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson TBQ-7321 er et nettbrett som passer de yngre medlemmene i familien eller for deg vil ha en litt større skjerm enn en smarttelefon, men likevel vil ha en liten og smidig enhet. For den svært prisgunstige prisen får du en 7" med WSVGA-oppløsning på 1024 x 600 piksler og 1 GB RAM-minne som lar deg surfe, skrive mail, betale regninger eller spille enklere spill. Den interne lagringsplassen er på 32 GB som du benytter til lagring av bilder, filmer, musikk og programmer. Ønsker du å utvidet minne, kan du gjøre det med microSD-kort på opp til 32 GB slik at du får plass til enda flere bilder, filmer og dokumenter.

Skjermbeskyttelse og veske medfølger

Du trenger ikke å bekymre deg over å finne passende tilbehør til Andersson TBQ-7321 nettbrett. Både skjermbeskyttelse og en oppbevaringsveske medfølger i esken. Skjermbeskyttelsen kommer allerede montert fra fabrikk.

Android 8.1 Go Edition

Andersson TBQ-7321 er en av de første nettbrettene som får Android Go, eller Android 8.1 Oreo (Go Edition). Tanken med Android Go er at også enheter i de lavere prisklassene skal kunne benytte seg av den seneste utgaven av operativsystemet fra Google. Det er en fullgod versjon av operativsystemet med samme funksjoner og tilgang til apper i Google Play, men det har blitt gjort optimaliseringer og tilpasninger av både systemet og Googles egne apper for å kunne fungere bedre. Selve systemet på lik linje som Googles egne apper er komprimerte for å ta opp så liten plass som mulig noe som gjør at starter 15% kjappere. 

Andersson Andersson TBQ-7321 1528 Andersson TBQ-7321 er et nettbrett som passer de yngre medlemmene i familien eller for deg vil ha en litt større skjerm enn en smarttelefon, men likevel vil ha en liten og smidig enhet. For den svært prisgunstige prisen får du en 7" med WSVGA-oppløsning på 1024 x 600 piksler og 1 GB RAM-minne som lar deg surfe, skrive mail, betale regninger eller spille enklere spill. Den interne lagringsplassen er på 32 GB som du benytter til lagring av bilder, filmer, musikk og programmer. Ønsker du å utvidet minne, kan du gjøre det med microSD-kort på opp til 32 GB slik at du får plass til enda flere bilder, filmer og dokumenter. Skjermbeskyttelse og veske medfølger Du trenger ikke å bekymre deg over å finne passende tilbehør til Andersson TBQ-7321 nettbrett. Både skjermbeskyttelse og en oppbevaringsveske medfølger i esken. Skjermbeskyttelsen kommer allerede montert fra fabrikk. Android 8.1 Go Edition Andersson TBQ-7321 er en av de første nettbrettene som får Android Go, eller Android 8.1 Oreo (Go Edition). Tanken med Android Go er at også enheter i de lavere prisklassene skal kunne benytte seg av den seneste utgaven av operativsystemet fra Google. Det er en fullgod versjon av operativsystemet med samme funksjoner og tilgang til apper i Google Play, men det har blitt gjort optimaliseringer og tilpasninger av både systemet og Googles egne apper for å kunne fungere bedre. Selve systemet på lik linje som Googles egne apper er komprimerte for å ta opp så liten plass som mulig noe som gjør at starter 15% kjappere.  Nettbrett 1 1 499 NOK 499 NewCondition SoldOut
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Nettbrett