Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nettbrett med 10,1" skjerm og Android 8

Andersson TBQ-10321

  Art.nr: 1003127
 • 10,1 skjerm (1024 x 600)
 • Skjermbeskyttelse og veske medfølger
 • Android 8
 • 32 GB lagring + minnekortleser
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Andersson TBQ-10321 er et nettbrett som passer de aller fleste lommebøker. For den svært prisgunstige prisen får du en 10,1" stor skjerm med WSVGA-oppløsning på 1024 x 600 piksler, en firekjerners prosessor og 1 GB RAM-minne som lar deg surfe, skrive mail, betale regninger eller spille enklere spill. Lagringskapasiteten ligger på - for denne prisklassen - hele 32 GB og kan enkelt utvides med ett microSD-kort på opp til 32 GB ekstra. Andersson-nettbrettet er også utstyrt med det seneste operativsystemet fra Android.

Skjermbeskyttelse og veske medfølger

Du trenger ikke å bekymre deg over å finne passende tilbehør til Andersson TBQ-10321 nettbrett. Både skjermbeskyttelse og en oppbevaringsveske medfølger i esken. Skjermbeskyttelsen kommer allerede montert fra fabrikk.

Android 8.1 Go Edition

Andersson TBQ-10321 er en av de første nettbrettene som får Android Go, eller Android 8.1 Oreo (Go Edition). Tanken med Android Go er at også enheter i de lavere prisklassene skal kunne benytte seg av den seneste utgaven av operativsystemet fra Google. Det er en fullgod versjon av operativsystemet med samme funksjoner og tilgang til apper i Google Play, men det har blitt gjort optimaliseringer og tilpasninger av både systemet og Googles egne apper for å kunne fungere bedre.

Selve systemet på lik linje som Googles egne apper er komprimerte for å ta opp så liten plass som mulig noe som gjør at starter 15% kjappere. 

Se også

(7 stk)
 • 9,6" HD-skjerm
 • Firekjerners Snapdragon prosessor & 2 GB RAM
 • 16 GB lagring + microSD-kortplass

1 299,-

Se også

(7 stk)
 • 9,6" HD-skjerm
 • Firekjerners Snapdragon prosessor & 2 GB RAM
 • 16 GB lagring + microSD-kortplass

1 299,-

Andersson Andersson TBQ-10321 1528 Andersson TBQ-10321 er et nettbrett som passer de aller fleste lommebøker. For den svært prisgunstige prisen får du en 10,1" stor skjerm med WSVGA-oppløsning på 1024 x 600 piksler, en firekjerners prosessor og 1 GB RAM-minne som lar deg surfe, skrive mail, betale regninger eller spille enklere spill. Lagringskapasiteten ligger på - for denne prisklassen - hele 32 GB og kan enkelt utvides med ett microSD-kort på opp til 32 GB ekstra. Andersson-nettbrettet er også utstyrt med det seneste operativsystemet fra Android. Skjermbeskyttelse og veske medfølger Du trenger ikke å bekymre deg over å finne passende tilbehør til Andersson TBQ-10321 nettbrett. Både skjermbeskyttelse og en oppbevaringsveske medfølger i esken. Skjermbeskyttelsen kommer allerede montert fra fabrikk. Android 8.1 Go Edition Andersson TBQ-10321 er en av de første nettbrettene som får Android Go, eller Android 8.1 Oreo (Go Edition). Tanken med Android Go er at også enheter i de lavere prisklassene skal kunne benytte seg av den seneste utgaven av operativsystemet fra Google. Det er en fullgod versjon av operativsystemet med samme funksjoner og tilgang til apper i Google Play, men det har blitt gjort optimaliseringer og tilpasninger av både systemet og Googles egne apper for å kunne fungere bedre. Selve systemet på lik linje som Googles egne apper er komprimerte for å ta opp så liten plass som mulig noe som gjør at starter 15% kjappere.  Nettbrett 2,5 4 699 NOK 699 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Nettbrett