Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

S Pen til Galaxy Tab S7 og S7+

Samsung S Pen Tab S7/S7 Plus Black

  Art.nr: 1013648
  • Originalpenn fra Samsung
  • Føles som en vanlig penn
  • Smarte snarveier
  • Passer til Galaxy Tab S7 & S7+

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Black
Silver

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsungs S Pen er det ultimate tilbehøret til nettbrettene Galaxy Tab S7 og S7+. Med sin oppdaterte design åpnes det for nye kreative og effektive muligheter. Noter raskt for hånd for så å forvandle dine ord til et les- og delbart tekstdokument med digital tekst. Sammen med appen Samsung Note får du støtte for å organisere notater og redigere pdf-filer.

Effektivt arbeid med S Pen

Takket være den raske skjermoppdateringsfrekvensen på Galaxy Tab S7 og S7+ får Samsung S Pen en raskere respons.

Lading via magnetfestet

Den praktiske S Pen har et smart magnetfeste som du bruker for å feste S Pen til Galaxy Tab S7 og S7+. Når pennen er festet med magneten lades den opp. 

1013648 1013648 Samsung Samsung S Pen Tab S7/S7 Plus Black EJ-PT870BBEGEU Samsungs S Pen er det ultimate tilbehøret til nettbrettene Galaxy Tab S7 og S7+. Med sin oppdaterte design åpnes det for nye kreative og effektive muligheter. Noter raskt for hånd for så å forvandle dine ord til et les- og delbart tekstdokument med digital tekst. Sammen med appen Samsung Note får du støtte for å organisere notater og redigere pdf-filer.Effektivt arbeid med S PenTakket være den raske skjermoppdateringsfrekvensen på Galaxy Tab S7 og S7+ får Samsung S Pen en raskere respons.Lading via magnetfestetDen praktiske S Pen har et smart magnetfeste som du bruker for å feste S Pen til Galaxy Tab S7 og S7+. Når pennen er festet med magneten lades den opp.  Navigeringspenn 599 NOK 599 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Navigeringspenn