Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Helt ny Apple Pencil

Apple Pencil (2nd Generation)

  Art.nr: 1006249
  • For 11" og 12,9" iPad Pro (tredje generasjon).
  • Magnetisk feste
  • Trådløs ladning
  • Skrive og skissere

Internett

Forhåndsbestilling
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,- Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Intuitivt, presist og magisk. Ny Apple Pencil til iPad Pro er bedre enn noensinne til skrive, tegne og skissere. Den er magnetisk festet og lades trådløst, slik at den alltid er klar til bruk. Med nye Apple Pencil kan du bytte penselstørrelser eller verktøy med et raskt dobbelttrykk akkurat der du holder pennen. Det er bare å komme i gang og la inspirasjonen flyte.

Kompatibilitet

Kompatibel med 11" iPad Pro og 12,9" iPad Pro (tredje generasjon).

1006249 Apple Apple Pencil (2nd Generation) MU8F2ZM/A Intuitivt, presist og magisk. Ny Apple Pencil til iPad Pro er bedre enn noensinne til skrive, tegne og skissere. Den er magnetisk festet og lades trådløst, slik at den alltid er klar til bruk. Med nye Apple Pencil kan du bytte penselstørrelser eller verktøy med et raskt dobbelttrykk akkurat der du holder pennen. Det er bare å komme i gang og la inspirasjonen flyte. Kompatibilitet Kompatibel med 11" iPad Pro og 12,9" iPad Pro (tredje generasjon). Navigeringspenn 4,2 9 1490 NOK 1490 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Navigeringspenn