Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Helt ny Apple Pencil

Apple Pencil (2nd Generation)

  Art.nr: 1006249
  • Magnetisk feste
  • Trådløs sammenkobling og lading
  • Skrive og skissere

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Intuitivt, presist og magisk. Ny Apple Pencil til iPad Pro er bedre enn noensinne til skrive, tegne og skissere. Den er magnetisk festet og lades trådløst, slik at den alltid er klar til bruk. Med nye Apple Pencil kan du bytte penselstørrelser eller verktøy med et raskt dobbelttrykk akkurat der du holder pennen. Det er bare å komme i gang og la inspirasjonen flyte.

Kompatibilitet

Kompatibel med iPad Air (4. gen.) iPad Pro, 12,9 tommer (3. og 4. gen.) iPad Pro, 11 tommer (1. og 2. gen.)

1006249 1006249 Apple Apple Pencil (2nd Generation) MU8F2ZM/A Intuitivt, presist og magisk. Ny Apple Pencil til iPad Pro er bedre enn noensinne til skrive, tegne og skissere. Den er magnetisk festet og lades trådløst, slik at den alltid er klar til bruk. Med nye Apple Pencil kan du bytte penselstørrelser eller verktøy med et raskt dobbelttrykk akkurat der du holder pennen. Det er bare å komme i gang og la inspirasjonen flyte. Kompatibilitet Kompatibel med iPad Air (4. gen.) iPad Pro, 12,9 tommer (3. og 4. gen.) iPad Pro, 11 tommer (1. og 2. gen.) Navigeringspenn 4,3 11 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Navigeringspenn