Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Original futteral til Huawei MediaPad T3 10"

Huawei Flip Cover Black MediaPad T3 10"

  Art.nr: 1007693
  • Til Huawei MediaPad T3 10"
  • Stativfunksjon
  • Beskytter frem- og bakside
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Original futteral til Huawei MediaPad T3 10 "-nettbrett i slank og slitesterkt design. Huawei Flip-dekselet beskytter både frem- og baksiden fra riper og skader når den ikke er i bruk eller du kan bruke nettbrettet  som en oppskriftsbok på kjøkkenet med stativfunksjonen. Flip Cover for Huawei MediaPad T3 har utskårne hull for kamera, høyttalere og porter.

1007693 Huawei Huawei Flip Cover Black MediaPad T3 10" 51991965 Original futteral til Huawei MediaPad T3 10 "-nettbrett i slank og slitesterkt design. Huawei Flip-dekselet beskytter både frem- og baksiden fra riper og skader når den ikke er i bruk eller du kan bruke nettbrettet  som en oppskriftsbok på kjøkkenet med stativfunksjonen. Flip Cover for Huawei MediaPad T3 har utskårne hull for kamera, høyttalere og porter. Universal og Øvrig 4 5 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Futteral nettbrett
  4. Universal og Øvrig