Universelt futteral til 7" nettbrett

Andersson ULT 2.0, 7"

  Art.nr: 205125
  • Beskytter frem- og baksiden
  • Solid material
  • Elastiske bånd
  • Kan stå i ulike vinkler
  • Passer 7" nettbrett

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ULT 2.0 7" er et stilrent og stilig futteral som kan brukes som en stand når du skal se på film eller serier, bruke nettbrettet som kokebok på kjøkkenet eller når du spiller spill.

Beskytter med perfekt passform

Futteralet er laget i slitesterkt materiale og har dermed en lang livslengde. Med elastiske bånd på innsiden av futteralet passer det de fleste nettbrett på 7 tommer. Andersson ULT 2.0 holder også nettbrettet fritt for riper når du har det med deg i vesken eller sekken.

205125 Andersson Andersson ULT 2.0, 7" TC41001 Andersson ULT 2.0 7" er et stilrent og stilig futteral som kan brukes som en stand når du skal se på film eller serier, bruke nettbrettet som kokebok på kjøkkenet eller når du spiller spill. Beskytter med perfekt passform Futteralet er laget i slitesterkt materiale og har dermed en lang livslengde. Med elastiske bånd på innsiden av futteralet passer det de fleste nettbrett på 7 tommer. Andersson ULT 2.0 holder også nettbrettet fritt for riper når du har det med deg i vesken eller sekken. Universal og Øvrig 4 9 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Futteral nettbrett
  4. Universal og Øvrig