Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Universelt futteral til 10,1" nettbrett

Andersson ULT 2.0, 10,1"

  Art.nr: 205129
  • Beskytter frem- og baksiden
  • Solid material
  • Elastiske bånd
  • Kan stå i ulike vinkler
  • Passer 10,1" nettbrett

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Andersson ULT 2.0 10,1" er et stilrent og stilig futteral som kan brukes som en stand når du skal se på film eller serier, bruke nettbrettet som kokebok på kjøkkenet eller når du spiller spill.

Beskytter med perfekt passform

Futteralet er laget i slitesterkt materiale og har dermed en lang livslengde. Med elastiske bånd på innsiden av futteralet passer det de fleste nettbrett på 10,1 tommer. Andersson ULT 2.0 holder også nettbrettet fritt for riper når du har det med deg i vesken eller sekken.

205129 Andersson Andersson ULT 2.0, 10,1" TC41003 Andersson ULT 2.0 10,1" er et stilrent og stilig futteral som kan brukes som en stand når du skal se på film eller serier, bruke nettbrettet som kokebok på kjøkkenet eller når du spiller spill.Beskytter med perfekt passformFutteralet er laget i slitesterkt materiale og har dermed en lang livslengde. Med elastiske bånd på innsiden av futteralet passer det de fleste nettbrett på 10,1 tommer. Andersson ULT 2.0 holder også nettbrettet fritt for riper når du har det med deg i vesken eller sekken. Universal og Øvrig 2,6 45 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Futteral nettbrett
  4. Universal og Øvrig