Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Universalt nettbrett-futteral med roterbart stativ

Andersson ULT 2.2 - 360° 9-10"

  Art.nr: 1013243
  • Passer nettbrett på 9–10"
  • Kan roteres 360°
  • For 16:9-skjermer
  • Justerbar stativfunksjon
  • Hull for kamera*

Internett

Forventet på lager: 28.10.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Beskytt nettbrettet og få samtidig et stativ med Andersson ULT 2.2 universelle nettbrettfutteral. Futteralet passer tablets med skjermstørrelse på 9-10" i 16:9-bildeformat. Nettbrettet holdes på plass med en klemme i hvert hjørne og beskytter enheten fra støt og riper. Et lokk beskytter skjermen når den ikke brukes, og lokket dobler som holder for nettbrettet når du ønsker å bruke stativfunksjonen til for eksempel filmvisning eller når nettbrettet fungerer som kokebok.

universalfutteral til nettbrett

360° rotasjon

Baksiden av futteralet kan roteres i 360° så du kan bruke stativfunksjonen med nettbrettet i både stående og liggende modus.

Ulike spor på lokkets innside gjør at du kan variere vinkelen nettbrettet står i så det passer hvordan du vil ha det stående.

Hull til kamera

*Baksiden har hull til nettbrettets kamera på midten av kortsidene, samt på den ene langsiden. Se hvor kameraet er plassert på ditt nettbrett for å se om det passer.

1013243 Andersson Andersson ULT 2.2 - 360° 9-10" DIU100 Beskytt nettbrettet og få samtidig et stativ med Andersson ULT 2.2 universelle nettbrettfutteral. Futteralet passer tablets med skjermstørrelse på 9-10" i 16:9-bildeformat. Nettbrettet holdes på plass med en klemme i hvert hjørne og beskytter enheten fra støt og riper. Et lokk beskytter skjermen når den ikke brukes, og lokket dobler som holder for nettbrettet når du ønsker å bruke stativfunksjonen til for eksempel filmvisning eller når nettbrettet fungerer som kokebok.360° rotasjonBaksiden av futteralet kan roteres i 360° så du kan bruke stativfunksjonen med nettbrettet i både stående og liggende modus.Ulike spor på lokkets innside gjør at du kan variere vinkelen nettbrettet står i så det passer hvordan du vil ha det stående.Hull til kamera*Baksiden har hull til nettbrettets kamera på midten av kortsidene, samt på den ene langsiden. Se hvor kameraet er plassert på ditt nettbrett for å se om det passer. Universal og Øvrig 199 NOK 199 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Futteral nettbrett
  4. Universal og Øvrig