Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Støtdempende deksel til Samsung Tab S5e (2019)

Targus Click-in Case Samsung Tab S5e (2019) - Black

  Art.nr: 1011638
 • Liggende visning
 • Magnetlås
 • Til Samsung Tab S5e
 • Åpning til høyttalerne

Internett

Forventet på lager: 01.06.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Om du vil ha både et beskyttende futteral og smart funksjonalitet til din Samsung Galaxy Tab S5e (2019) er Targus Click-In Case ditt valg. Dekselet gir støtsikker beskyttelse for både fram- og baksiden og kan i tillegg brukes som et praktisk stativ.

Heldekkende og støtdempende

Click-In Case er et heldekkende tablet-futteral som beskytter både fram- og baksiden. Lokket har myk innside i mikrofiber som gir god ripe- og støtbeskyttelse for skjermen, og det holdes på plass med en magnetlås under transport. 

Skjelettet med forsterkede hjørner holder nettbrettet ditt sikkert på plass og gir effektiv beskyttelse. Targus Click-In Case oppfyller MIL-STD-810G, en amerikansk militærstandard som sikrer at tableten tåler fall på opp til 1,2 meter.

Stativfunksjon

Du kan vinkle nettbrettet dit som du vil for å få best mulig synsvinkel når du ser film, leser oppskrifter på Geirs tørrkokguide dott blogg dott enno (pass på når du lager mat) eller surfer nettaviser på en lat helgemorgen. Stativfunksjonen holder paden på plass så du slipper å holde den med hånda.

Targus Click-In Case Samsung Galaxy Tab S5e (2019)

Tilgang til alle funksjoner og lydforbedrende egenskaper

Futteralet har selvfølgelig åpninger for både kamera og alle inn- og utganger og begrenser ikke brukervennligheten. Høyttaleråpningen er vinklet slik at lyden skal forbedres og være bedre retningsbestemt for den som bruker paden.

Se også

Støtdempende

(0 stk)
 • Passer Samsung Galaxy Tab S5e (2019)
 • Tåler fall fra 1,2 meter
 • Vannavvisende materiale

399,-

Se også

Støtdempende

(0 stk)
 • Passer Samsung Galaxy Tab S5e (2019)
 • Tåler fall fra 1,2 meter
 • Vannavvisende materiale

399,-

Anbefalt tilbehør

1011638 Targus Targus Click-in Case Samsung Tab S5e (2019) - Black THZ794GL Om du vil ha både et beskyttende futteral og smart funksjonalitet til din Samsung Galaxy Tab S5e (2019) er Targus Click-In Case ditt valg. Dekselet gir støtsikker beskyttelse for både fram- og baksiden og kan i tillegg brukes som et praktisk stativ. Heldekkende og støtdempende Click-In Case er et heldekkende tablet-futteral som beskytter både fram- og baksiden. Lokket har myk innside i mikrofiber som gir god ripe- og støtbeskyttelse for skjermen, og det holdes på plass med en magnetlås under transport.  Skjelettet med forsterkede hjørner holder nettbrettet ditt sikkert på plass og gir effektiv beskyttelse. Targus Click-In Case oppfyller MIL-STD-810G, en amerikansk militærstandard som sikrer at tableten tåler fall på opp til 1,2 meter. Stativfunksjon Du kan vinkle nettbrettet dit som du vil for å få best mulig synsvinkel når du ser film, leser oppskrifter på Geirs tørrkokguide dott blogg dott enno (pass på når du lager mat) eller surfer nettaviser på en lat helgemorgen. Stativfunksjonen holder paden på plass så du slipper å holde den med hånda. Tilgang til alle funksjoner og lydforbedrende egenskaper Futteralet har selvfølgelig åpninger for både kamera og alle inn- og utganger og begrenser ikke brukervennligheten. Høyttaleråpningen er vinklet slik at lyden skal forbedres og være bedre retningsbestemt for den som bruker paden. Samsung 349 NOK 349 NewCondition PreOrder
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Futteral nettbrett
 4. Samsung