Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Støtdempende deksel til Samsung Tab A 10.1 (2019)

Targus Click-in Case Samsung Tab A 10.1" (2019) - Black

  Art.nr: 1011633
  • Liggende visning
  • Magnetlås
  • Til Galaxy Tab A 10.1"
  • Åpning til høyttalerne
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Om du vil ha både et beskyttende futteral og smart funksjonalitet til din Samsung Tab A 10.1 (2019) er Targus Click-In Case ditt valg. Dekselet gir støtsikker beskyttelse for både fram- og baksiden og kan i tillegg brukes som et praktisk stativ.

Heldekkende og støtdempende

Click-In Case er et heldekkende tablet-futteral som beskytter både fram- og baksiden. Lokket har myk innside i mikrofiber som gir god ripe- og støtbeskyttelse for skjermen, og det holdes på plass med en magnetlås under transport. 

Skjelettet med forsterkede hjørner holder nettbrettet ditt sikkert på plass og gir effektiv beskyttelse. Targus Click-In Case oppfyller MIL-STD-810G, en amerikansk militærstandard som sikrer at tableten tåler fall på opp til 1,2 meter.

Stativfunksjon

Du kan vinkle nettbrettet dit som du vil for å få best mulig synsvinkel når du ser film, leser oppskrifter på Gregors matside dott blogg dott enno eller surfer nettaviser på en lat helgemorgen. Stativfunksjonen holder paden på plass så du slipper å holde den med hånda.

Targus Click-In Case Samsung Tab A 10.1

Tilgang til alle funksjoner og lydforbedrende egenskaper

Futteralet har selvfølgelig åpninger for både kamera og alle inn- og utganger og begrenser ikke brukervennligheten. Høyttaleråpningen er vinklet slik at lyden skal forbedres og være bedre retningsbestemt for den som bruker paden.

1011633 1011633 Targus Targus Click-in Case Samsung Tab A 10.1" (2019) - Black THZ791GL Om du vil ha både et beskyttende futteral og smart funksjonalitet til din Samsung Tab A 10.1 (2019) er Targus Click-In Case ditt valg. Dekselet gir støtsikker beskyttelse for både fram- og baksiden og kan i tillegg brukes som et praktisk stativ. Heldekkende og støtdempende Click-In Case er et heldekkende tablet-futteral som beskytter både fram- og baksiden. Lokket har myk innside i mikrofiber som gir god ripe- og støtbeskyttelse for skjermen, og det holdes på plass med en magnetlås under transport.  Skjelettet med forsterkede hjørner holder nettbrettet ditt sikkert på plass og gir effektiv beskyttelse. Targus Click-In Case oppfyller MIL-STD-810G, en amerikansk militærstandard som sikrer at tableten tåler fall på opp til 1,2 meter. Stativfunksjon Du kan vinkle nettbrettet dit som du vil for å få best mulig synsvinkel når du ser film, leser oppskrifter på Gregors matside dott blogg dott enno eller surfer nettaviser på en lat helgemorgen. Stativfunksjonen holder paden på plass så du slipper å holde den med hånda. Tilgang til alle funksjoner og lydforbedrende egenskaper Futteralet har selvfølgelig åpninger for både kamera og alle inn- og utganger og begrenser ikke brukervennligheten. Høyttaleråpningen er vinklet slik at lyden skal forbedres og være bedre retningsbestemt for den som bruker paden. Samsung 4,9 16 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Deksel til nettbrett
  4. Samsung