Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S6

Samsung Bookcover Keyboard Tab S6 10,5"

  Art.nr: 1009605
 • Cover og keyboard i ett
 • Passer til Samsung Galaxy Tab S6
 • Gjør nettbrettet ditt om til en arbeidsstasjon
 • Integrert S Pen-holder
 • Beskytter både forsiden og baksiden

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 790,-

Delbetal fra 194,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gjør om din Galaxy Tab S6 til en arbeidsstasjon med Samsung BookCover Keyboard. Dette er et praktisk cover og keyboard i ett som du enkelt monterer
på nettbrettet ved hjelp av magneter - deretter er du i gang med arbeidsoppgavene på null komma niks. Keyboardet har både funksjonstaster og styreplate, men du kan også velge å clipse av keyboardet bruke coveret bare som beskyttelse.

Fullverdig PC i form av et tynt nettbrett

Med Samsung DeX og din slanke Tab S6 får du følelsen av å bruke en fullverdig PC. BookCover Keyboard har en egen tast som gir deg tilgang til DeX, og styreplaten på keyboardet gjør det lett å navigere slik at du kan være ekstra produktiv.

Koble gjerne til en ekstern skjerm via HDMI når du trenger det.

Ha alltid din S Pen for hånden

Coveret er utrustet med en dedikert lomme til S Pen. Se til at du har din S pen for hånden til enhver tid - den har fast plass i lomma langs baksiden av nettbrettet.

Din portable arbeidsstasjon

Selv med cover og keyboard montert har du en veldig tynn og portabel enhet. Coveret er totalt 6,8 mm tykt, og funker dermed perfekt for deg som er avhengig av å ha med deg nettbrettet hvorenn du går. 

Anbefalt tilbehør

(21 stk)
 • Lengde: 1,5 meter
 • HDMI (hann) til USB-C (hann)
 • Koble din enhet til TV eller skjerm

349,-

1009605 Samsung Samsung Bookcover Keyboard Tab S6 10,5" EF-DT860BJEGSE Gjør om din Galaxy Tab S6 til en arbeidsstasjon med Samsung BookCover Keyboard. Dette er et praktisk cover og keyboard i ett som du enkelt montererpå nettbrettet ved hjelp av magneter - deretter er du i gang med arbeidsoppgavene på null komma niks. Keyboardet har både funksjonstaster og styreplate, men du kan også velge å clipse av keyboardet bruke coveret bare som beskyttelse. Fullverdig PC i form av et tynt nettbrett Med Samsung DeX og din slanke Tab S6 får du følelsen av å bruke en fullverdig PC. BookCover Keyboard har en egen tast som gir deg tilgang til DeX, og styreplaten på keyboardet gjør det lett å navigere slik at du kan være ekstra produktiv.Koble gjerne til en ekstern skjerm via HDMI når du trenger det. Ha alltid din S Pen for hånden Coveret er utrustet med en dedikert lomme til S Pen. Se til at du har din S pen for hånden til enhver tid - den har fast plass i lomma langs baksiden av nettbrettet. Din portable arbeidsstasjon Selv med cover og keyboard montert har du en veldig tynn og portabel enhet. Coveret er totalt 6,8 mm tykt, og funker dermed perfekt for deg som er avhengig av å ha med deg nettbrettet hvorenn du går.  Samsung 1,5 5 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Futteral nettbrett
 4. Samsung