Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Deksel med stativfunksjon til Galaxy Tab S7+

Samsung Book Cover Tab S7+ Black

  Art.nr: 1013645
  • Beskytter både fram- og bakside
  • Til Samsung Galaxy Tab S7+
  • Holder for S Pen
  • Automatisk skjermvekking
  • Kan vinkles i 50° og 65°

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Vis nettbrettet ditt fra sin beste side med Samsung Book Cover for Galaxy Tab S7+. Dekselet beskytter både frem- og baksiden av nettbrettet ditt og fungerer som et stativ når du trenger det. Det har også en funksjon som skrur av og på skjermen når du åpner og lukker dekselet.

Automatisk skjermfunksjon

Når du åpner etuiet vekkes skjermen automatisk, og når du lukker det så skrur skjermen seg av. Slik sparer du batteri og slipper å måtte trykke på knapper for å låse og låse opp skjermen.

Alltid S Pen tilgjengelig

Dekselet er utstyrt med en dedikert holder for Samsung S Pen. Dermed har du alltid din S Pen lett tilgjengelig når du trenger den – trygt plassert i holderen uten risiko for å havne på avveie.

1013645 1013645 Samsung Samsung Book Cover Tab S7+ Black EF-BT970PBEGEU Vis nettbrettet ditt fra sin beste side med Samsung Book Cover for Galaxy Tab S7+. Dekselet beskytter både frem- og baksiden av nettbrettet ditt og fungerer som et stativ når du trenger det. Det har også en funksjon som skrur av og på skjermen når du åpner og lukker dekselet. Automatisk skjermfunksjon Når du åpner etuiet vekkes skjermen automatisk, og når du lukker det så skrur skjermen seg av. Slik sparer du batteri og slipper å måtte trykke på knapper for å låse og låse opp skjermen. Alltid S Pen tilgjengelig Dekselet er utstyrt med en dedikert holder for Samsung S Pen. Dermed har du alltid din S Pen lett tilgjengelig når du trenger den – trygt plassert i holderen uten risiko for å havne på avveie. Samsung 1 1 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Deksel til nettbrett
  4. Samsung