Støtdempende deksel til iPad 10,2", iPad Air 10,5" og iPad Pro 10,5"

Targus Click-In Case iPad (7th gen) 10.2" - Black

  Art.nr: 1011229
 • Liggende visning
 • Magnetlås
 • Passer blant annet iPad 10,2 (7 gen)
 • Åpning til høyttalerne
 • Holder til Apple Pencil
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Om du vil ha både et beskyttende futteral og smart funksjonalitet til din Apple iPad 10,2" (7.gen), iPad Air 10,5" (3. gen) eller iPad Pro 10,5" er Targus Click-In Case ditt valg. Dekselet gir støtsikker beskyttelse for både fram- og baksiden og kan i tillegg brukes som et praktisk stativ.

Heldekkende og støtdempende

Click-In Case er et heldekkende iPad-futteral som beskytter både fram- og baksiden. Lokket har myk innside i mikrofiber som gir god ripe- og støtbeskyttelse for skjermen, og det holdes på plass med en magnetlås under transport. 

Skjelettet med forsterkede hjørner holder nettbrettet ditt sikkert på plass og gir effektiv beskyttelse. Targus Click-In Case oppfyller MIL-STD-810G, en amerikansk militærstandard som sikrer at tableten tåler fall på opp til 1,2 meter.

Stativfunksjon

Du kan vinkle iPaden din som du vil for å få best mulig synsvinkel når du ser film, leser oppskrifter på Magdas oppskrifter og skriblerier dott blogg dott enno eller surfer nettaviser på en lat helgemorgen. Stativfunksjonen holder paden på plass så du slipper å holde den med hånda.

Targus Click-In Case iPad

Tilgang til alle funksjoner og lydforbedrende egenskaper

Futteralet har selvfølgelig åpninger for både kamera og alle inn- og utganger og begrenser ikke brukervennligheten. Høyttaleråpningen er vinklet slik at lyden skal forbedres og være bedre retningsbestemt for den som bruker paden.

Se også

Stående og liggende visning

(2 stk)
 • Fleksibelt beskyttelsesfutteral
 • Oppfyller MIL-STD-810G
 • Enkel tilgang til innganger og kamera

499,-

Se også

Stående og liggende visning

(2 stk)
 • Fleksibelt beskyttelsesfutteral
 • Oppfyller MIL-STD-810G
 • Enkel tilgang til innganger og kamera

499,-

1011229 Targus Targus Click-In Case iPad (7th gen) 10.2" - Black THZ850GL Om du vil ha både et beskyttende futteral og smart funksjonalitet til din Apple iPad 10,2" (7.gen), iPad Air 10,5" (3. gen) eller iPad Pro 10,5" er Targus Click-In Case ditt valg. Dekselet gir støtsikker beskyttelse for både fram- og baksiden og kan i tillegg brukes som et praktisk stativ. Heldekkende og støtdempende Click-In Case er et heldekkende iPad-futteral som beskytter både fram- og baksiden. Lokket har myk innside i mikrofiber som gir god ripe- og støtbeskyttelse for skjermen, og det holdes på plass med en magnetlås under transport.  Skjelettet med forsterkede hjørner holder nettbrettet ditt sikkert på plass og gir effektiv beskyttelse. Targus Click-In Case oppfyller MIL-STD-810G, en amerikansk militærstandard som sikrer at tableten tåler fall på opp til 1,2 meter. Stativfunksjon Du kan vinkle iPaden din som du vil for å få best mulig synsvinkel når du ser film, leser oppskrifter på Magdas oppskrifter og skriblerier dott blogg dott enno eller surfer nettaviser på en lat helgemorgen. Stativfunksjonen holder paden på plass så du slipper å holde den med hånda. Tilgang til alle funksjoner og lydforbedrende egenskaper Futteralet har selvfølgelig åpninger for både kamera og alle inn- og utganger og begrenser ikke brukervennligheten. Høyttaleråpningen er vinklet slik at lyden skal forbedres og være bedre retningsbestemt for den som bruker paden. Apple 349 NOK 349 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Futteral nettbrett
 4. Apple