Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Logitech Slim Folio Pro til iPad Pro 11"

Logitech Slim Folio Pro iPad Pro 11"

  Art.nr: 1010066
 • Bakbelyste taste
 • Kobles til via Bluetooth
 • Tre bruksmoduser
 • Nyttelige iOS-hurtigtaster
 • Beskytter både for- og baksiden

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 290,-

Delbetal fra 152,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Skriv som på en bærbar datamaskin på iPad Pro 11" med Slim Folio Pro. Tre forskjellige bruksmoduser sikrer at du alltid kan jobbe med maksimal effektivitet uansett hvor du er – ved et kafébord, skrivebord eller til og med i fanget ditt. Dette lette alt-i-ett-etuiet beskytter både forsiden og baksiden av enheten din. 

Tre bruksmoduser 

Slim Folio Pro tilbyr tre unike moduser så du kan fullføre alle slags oppgaver mer effektivt.

 1. Skrivemodus: Bare sett tastaturet stående i dokkingstasjonen og skriv i vei.
 2. Skissemodus: Brett sammen iPad-skjermen for å ta notater eller tegne med Apple Pencil (2. generasjon).
 3. Lesemodus: Brett tastaturet tilbake for å lese bøker, artikler og mer.

Bakbelyste taste

Liker du å bruke iPad om natten eller i dempet belysning? Det gjør vi også. Derfor er det integrerte tastaturet utstyrt med bakbelyste taster. Tre justerbare lysstyrkenivåer sørger for at du kan se hva du gjør, enten du er i soverommet, på et fly eller i andre miljøer med dårlig belysning.

Nyttelige iOS-hurtigtaster 

Du trenger ikke lenger å lete på skjermen eller i menyer for å utføre enkle handlinger, Slim Folio Pro har en full rad med hurtigtaster. Gå til startskjermen. Justerer lysstyrken for bakbelyste taster opp eller ned. 

Begynn å skrive øyeblikkelig 

Med den innebygde auto av/på-funksjon kan du bare sette iPad i skrivemodus for å slå på tastaturet. Deretter fjerner du iPad Pro fra dokkingstasjonen, slik at tastene kan få hvile. Dette sparer strøm så du kan skrive lengre mellom ladingene.

Anbefalt tilbehør

1010066 Logitech Logitech Slim Folio Pro iPad Pro 11" 920-009160 Skriv som på en bærbar datamaskin på iPad Pro 11" med Slim Folio Pro. Tre forskjellige bruksmoduser sikrer at du alltid kan jobbe med maksimal effektivitet uansett hvor du er – ved et kafébord, skrivebord eller til og med i fanget ditt. Dette lette alt-i-ett-etuiet beskytter både forsiden og baksiden av enheten din.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tre bruksmoduser  Slim Folio Pro tilbyr tre unike moduser så du kan fullføre alle slags oppgaver mer effektivt. Skrivemodus: Bare sett tastaturet stående i dokkingstasjonen og skriv i vei.Skissemodus: Brett sammen iPad-skjermen for å ta notater eller tegne med Apple Pencil (2. generasjon).Lesemodus: Brett tastaturet tilbake for å lese bøker, artikler og mer. Bakbelyste taste Liker du å bruke iPad om natten eller i dempet belysning? Det gjør vi også. Derfor er det integrerte tastaturet utstyrt med bakbelyste taster. Tre justerbare lysstyrkenivåer sørger for at du kan se hva du gjør, enten du er i soverommet, på et fly eller i andre miljøer med dårlig belysning. Nyttelige iOS-hurtigtaster  Du trenger ikke lenger å lete på skjermen eller i menyer for å utføre enkle handlinger, Slim Folio Pro har en full rad med hurtigtaster. Gå til startskjermen. Justerer lysstyrken for bakbelyste taster opp eller ned.  Begynn å skrive øyeblikkelig  Med den innebygde auto av/på-funksjon kan du bare sette iPad i skrivemodus for å slå på tastaturet. Deretter fjerner du iPad Pro fra dokkingstasjonen, slik at tastene kan få hvile. Dette sparer strøm så du kan skrive lengre mellom ladingene. Apple 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Futteral nettbrett
 4. Apple