Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Silikondeksel for 9,7" iPad (2 / 3 / 4)

Andersson silicon protection case for ipad in Blue

  Art.nr: 1009362
 • Ekstremt støtsikker
 • Smart stativfunksjon
 • Tilgang til kamera og tilkoblinger
 • Passer til 9,7" (2 / 3/ 4 generasjon)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Rosa

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson Silicon Protection Caseer et beskyttende futteral i silikon til 9,7" iPad (2., 3. og 4. generasjon). Den beskytter iPad-en din mot støt, samtidig som det er praktisk med et innebygd bakdeksel.

De vanlige funksjonene og knappene på utsiden av nettbrettet er fortsatt tilgjengelige når futteralet er på. Andersson Silicon Protection Case passer perfekt til deg som 

Ekstremt støtsikker 

For mange er frykten av å miste smarttelefonen eller nettbrettet veldig. Til og med en pinne fra en ganske lav høyde kan, hvis du er veldig uheldig, ødelegge hele skjermen. Hovedoppgaven til Andersson Silicon Protection Case er å besktte din iPad. 
En tykk konstruksjon i silikon, med ekstra tykke kanter, gir deg akkurat den sikkerheten du og iPad-en din fortjener.

Smart stativfunksjon

Den smarte konstruksjonen gjør at baksidedekselet kan brukes som stativ for nettbrettet. Plasser din iPad oppreist for bedre film- og bildefremvisninger i flere timer eller ha den liggende på et bord for bedre skrive- og tegnemuligheter.

Spefifikasjoner: 

 • Farge; Blå
 • Materiale: Silikon
 • Mål: 276 x 205 x 33 mm
 • Vekt: 348 gram
 • Passer til: 9,7" (2 / 3/ 4 generasjon) 

I pakke: 

 • Andersson Silicon Protection Case 
1009362 Andersson Andersson silicon protection case for ipad in Blue silicon protection case for ipad Andersson Silicon Protection Caseer et beskyttende futteral i silikon til 9,7" iPad (2., 3. og 4. generasjon). Den beskytter iPad-en din mot støt, samtidig som det er praktisk med et innebygd bakdeksel. De vanlige funksjonene og knappene på utsiden av nettbrettet er fortsatt tilgjengelige når futteralet er på. Andersson Silicon Protection Case passer perfekt til deg som  Ekstremt støtsikker  For mange er frykten av å miste smarttelefonen eller nettbrettet veldig. Til og med en pinne fra en ganske lav høyde kan, hvis du er veldig uheldig, ødelegge hele skjermen. Hovedoppgaven til Andersson Silicon Protection Case er å besktte din iPad. En tykk konstruksjon i silikon, med ekstra tykke kanter, gir deg akkurat den sikkerheten du og iPad-en din fortjener. Smart stativfunksjon Den smarte konstruksjonen gjør at baksidedekselet kan brukes som stativ for nettbrettet. Plasser din iPad oppreist for bedre film- og bildefremvisninger i flere timer eller ha den liggende på et bord for bedre skrive- og tegnemuligheter. Spefifikasjoner:  Farge; BlåMateriale: SilikonMål: 276 x 205 x 33 mmVekt: 348 gramPasser til: 9,7" (2 / 3/ 4 generasjon)  I pakke:  Andersson Silicon Protection Case  Apple 4 2 149 NOK 149 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Futteral nettbrett
 4. Apple