Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskytter i ekstremt sterkt glass til iPad 10,2" (7. gen)

ZAGG Invisibleshield Glass Plus iPad 10.2

  Art.nr: 1011648
 • Passer iPad 10,2" (7. gen)
 • Ripesikkert herdet glass
 • Beskytter skjermen mot riper, slag og støv
 • Livstidsgaranti
 • Enkel og presis montering

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass+ er en av markedets sterkeste displaybeskyttere til Apple iPad. Glass+ er produsert i herdet glass og er tre ganger så sterkt som vanlige skjermbeskyttere, noe som gjør at det beskytter mot riper, slag, griseri og sprekker om du mister iPaden din. Selv om materialet er veldig tynt er det meget sterkt og ripesikkert.

Bransjeledende displaybeskytter

InvisibleShield Glass+ er produsert i den mest avanserte beskyttelsen mot støt og riper pr. dags dato: Ion Matrix™. Materialet forsterket kjemisk på molekylærnivå for å beholde den glasslignende følelsen og for å beskytte din skjerm som aldri før. Ion Matrix™ bidrar til ultimat beskyttelse mot uhell, slag og riper så du kan bruke iPaden uten å bekymre deg for knust skjerm.

100 % skarpe bilder og klare farger

Temperert glass i høy kvalitet gir deg den samme bildeskarpheten og fargetemperaturen som orginalglasset uten å endre på det. Overflaten har et fettavvisende belegg som gjør at skjermen holder seg ren og uten fettflekker.

Livstidsgaranti

Om ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet erstattes det med et nytt produkt så lenge du eier din enhet. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG sin hjemmeside.

Lett å montere

InvisibleShield Glass+ er dekket av en silikonfilm på den ene siden som gjør det lett å sette på og gjør at det sitter tett på displayet uten at det påvirker følsomheten i displayet. Å sette på skjermbeskyttelsen er enkelt; plasser det, klem lett på det og se hvordan det suger seg fast til skjermen.

Se også

(0 stk)
 • Ripesikkert herdet premiumglass
 • Beskytter skjermen mot riper, slag og støv
 • VisionGuard Blue Light-filter

599,-

Se også

(0 stk)
 • Ripesikkert herdet premiumglass
 • Beskytter skjermen mot riper, slag og støv
 • VisionGuard Blue Light-filter

599,-

1011648 ZAGG ZAGG Invisibleshield Glass Plus iPad 10.2 200104551 ZAGG InvisibleShield Glass+ er en av markedets sterkeste displaybeskyttere til Apple iPad. Glass+ er produsert i herdet glass og er tre ganger så sterkt som vanlige skjermbeskyttere, noe som gjør at det beskytter mot riper, slag, griseri og sprekker om du mister iPaden din. Selv om materialet er veldig tynt er det meget sterkt og ripesikkert. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bransjeledende displaybeskytter InvisibleShield Glass+ er produsert i den mest avanserte beskyttelsen mot støt og riper pr. dags dato: Ion Matrix™. Materialet forsterket kjemisk på molekylærnivå for å beholde den glasslignende følelsen og for å beskytte din skjerm som aldri før. Ion Matrix™ bidrar til ultimat beskyttelse mot uhell, slag og riper så du kan bruke iPaden uten å bekymre deg for knust skjerm. 100 % skarpe bilder og klare farger Temperert glass i høy kvalitet gir deg den samme bildeskarpheten og fargetemperaturen som orginalglasset uten å endre på det. Overflaten har et fettavvisende belegg som gjør at skjermen holder seg ren og uten fettflekker. Livstidsgaranti Om ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet erstattes det med et nytt produkt så lenge du eier din enhet. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG sin hjemmeside. Lett å montere InvisibleShield Glass+ er dekket av en silikonfilm på den ene siden som gjør det lett å sette på og gjør at det sitter tett på displayet uten at det påvirker følsomheten i displayet. Å sette på skjermbeskyttelsen er enkelt; plasser det, klem lett på det og se hvordan det suger seg fast til skjermen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Displaybeskyttelse 5 1 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. Displaybeskyttelse