Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjermbeskyttelse i herdet glass for iPad 10,2"

ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ Apple 10.2" iPad Screen

  Art.nr: 1014476
  • Passer iPad 10,2" (7th gen)
  • Ripe-resistent herdet glass
  • Beskytter skjermen mot riper, støt og smuss
  • Enkel og nøyaktig montering
  • Livstidsgaranti

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ er en av markedets sterkeste displaybeskyttelser som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter iPad-en din mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm.

Dekselvennlig design

Skjermbeskytteren dekker store deler av skjermen, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et deksel for å gi nettbrettet beskyttelse også på baksiden.

En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet.

Oljebestandig overflate

I tillegg til den overlegne beskyttelsen beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut.

Livstidsgaranti

Hvis ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil det bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG sin hjemmeside (fraktkostnad tilkommer).

1014476 1014476 ZAGG ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ Apple 10.2" iPad Screen 200106077 ZAGG InvisibleShield Glass Elite+ er en av markedets sterkeste displaybeskyttelser som du kan sette på din enhet. Dette er en displaybeskyttelse som beskytter iPad-en din mot riper, støt, smuss og sprukket skjerm. Dekselvennlig design Skjermbeskytteren dekker store deler av skjermen, men går ikke helt ut i kantene. Dette gjør det mulig å bruke et deksel for å gi nettbrettet beskyttelse også på baksiden. En skjermbeskytter som går kant-til-kant gir visse utfordringer når det kombineres med et deksel eller futteral, da det gjerne kan sprekke opp eller løsne på grunn av bevegelse i dekselet. Oljebestandig overflate I tillegg til den overlegne beskyttelsen beholder du også den presise følelsen i berøringsskjermen. Beskyttelsen har en unik oljebestandig overflate som avviser naturlige hudoljer, så den er enkel å tørke ren med en tørr klut. Livstidsgaranti Hvis ditt InvisibleShield blir slitt eller skadet, vil det bli erstattet med et nytt produkt så lenge du eier enheten. Skjer det innen 30 dager etter kjøp erstatter vi det med et nytt glass i en Lagershop. Etter 30 dager bestiller du selv bytte via ZAGG sin hjemmeside (fraktkostnad tilkommer). Skjermbeskytter til nettbrett 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Skjermbeskytter til nettbrett