Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tynt 10,1" nettbrett med 4G, topp ytelse og høy oppløsning

Lenovo Tab 2 A10-70L 4G (ZA010043SE)

  Art.nr: 231785
  • 10 timer batteritid
  • Kraftig Quad-Core-prosessor
  • Kameraer på 8 og 5 megapiksler
  • 10,1" 1920x1200 HD IPS
  • 16 GB lagring, Android 4.4

Internett

Kun i lagershop

1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd. Info

Info
Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Med Lenovo Tab 2 A10-70L tar du enkelt med deg dine favoritter av underholdning, musikk og media hvor som helst. Nettbrettet er både tynt og lett og den 10,1" store IPS-skjermen vil gi deg fantastisk bildekvalitet med bred visningsvinkel. Med en sterk Quad-Core-prosessor er det bare å sette i gang å nyte spill, film og annen moro helt uten forsinkelser. Denne enheten har dessuten støtte for 4G LTE. Med det kan du surfe raskt over alt. Perfekt for ferieturen eller når du er på farten.

Stor skjerm for fantastisk mye moro

Tab 2 A10-70L leveres med en 10,1" Full HD-skjerm med IPS-teknologi for knivskarp bildekvalitet og bred visningsvinkel. Opplev film og media med beste bildekvalitet og den heftigste lyden med enhetens Dolby Atmos®-optimaliserte lydsystem. Skjermen har ti trykkpunkter for fleksibel brukervennlighet.

Din komplette mobile enhet for underholdning

Hør på musikk, se på film og spill gøyale spill. Bruksområdene er utrolig mange og Tab 2 A10-70L er idealistisk for deg som ønsker et nettbrett med masse kraft. Med to kameraer med høy oppløsning, et med 8 megapiksler bak og et med 5 megapiksler foran, så er du sikret en masse gøy med videosamtaler, selfies og fine feriebilder.

Kraftig Quad-Core-prosessor

MediaTek MT8165-plattformen er utviklet for deg med høye krav til ytelse og støtter eksempelvis H.256-avspilling. Samtidig drives den av en ARM® Cortex®-A53 Quad-Core-prosessor sammen med Mali™-T760-grafikk. Nettbrettet leveres med brukervennlige Android 4.4 fra esken, men produsenten opplyser om at den vil være mulig å oppgradere til Android 5.0 Lollipop om ikke så lenge.

Imponerende batteritid

Nettbrettet er så tynt som 8,9 mm og har fantastisk batteritid innebygd. Det sitter et 7000 mAH Li-ion-batteri på innsiden som sørger for opptil 10 timers bruk. Det er dessuten mulig å øke den interne lagringskapasiteten med opptil 64 GB med et microSD-kort. Lenovo Tab 2 A10-70L er med andre ord et virkelig fleksibelt brett.

Lenovo Lenovo Tab 2 A10-70L 4G (ZA010043SE) ZA010043SE Med Lenovo Tab 2 A10-70L tar du enkelt med deg dine favoritter av underholdning, musikk og media hvor som helst. Nettbrettet er både tynt og lett og den 10,1" store IPS-skjermen vil gi deg fantastisk bildekvalitet med bred visningsvinkel. Med en sterk Quad-Core-prosessor er det bare å sette i gang å nyte spill, film og annen moro helt uten forsinkelser. Denne enheten har dessuten støtte for 4G LTE. Med det kan du surfe raskt over alt. Perfekt for ferieturen eller når du er på farten. Stor skjerm for fantastisk mye moro Tab 2 A10-70L leveres med en 10,1" Full HD-skjerm med IPS-teknologi for knivskarp bildekvalitet og bred visningsvinkel. Opplev film og media med beste bildekvalitet og den heftigste lyden med enhetens Dolby Atmos®-optimaliserte lydsystem. Skjermen har ti trykkpunkter for fleksibel brukervennlighet. Din komplette mobile enhet for underholdning Hør på musikk, se på film og spill gøyale spill. Bruksområdene er utrolig mange og Tab 2 A10-70L er idealistisk for deg som ønsker et nettbrett med masse kraft. Med to kameraer med høy oppløsning, et med 8 megapiksler bak og et med 5 megapiksler foran, så er du sikret en masse gøy med videosamtaler, selfies og fine feriebilder. Kraftig Quad-Core-prosessor MediaTek MT8165-plattformen er utviklet for deg med høye krav til ytelse og støtter eksempelvis H.256-avspilling. Samtidig drives den av en ARM® Cortex®-A53 Quad-Core-prosessor sammen med Mali™-T760-grafikk. Nettbrettet leveres med brukervennlige Android 4.4 fra esken, men produsenten opplyser om at den vil være mulig å oppgradere til Android 5.0 Lollipop om ikke så lenge. Imponerende batteritid Nettbrettet er så tynt som 8,9 mm og har fantastisk batteritid innebygd. Det sitter et 7000 mAH Li-ion-batteri på innsiden som sørger for opptil 10 timers bruk. Det er dessuten mulig å øke den interne lagringskapasiteten med opptil 64 GB med et microSD-kort. Lenovo Tab 2 A10-70L er med andre ord et virkelig fleksibelt brett. 9" skjerm og større 3,9 8 1690 NOK 1690 NewCondition InStoreOnly
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. 9" skjerm og større