Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Tynt 10,1" nettbrett med rå ytelse og lang batteritid

Lenovo Tab 2 A10-30 (ZA0C0092SE)

  Art.nr: 242478
  • 10 timer batteritid
  • Kraftig Quad-Core-prosessor
  • 2 GB RAM og 16 GB lagring
  • Doble kamera på 5 og 2 megapiksler
  • 10,1" 1280x800 HD IPS

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Lenovo Tab 2 A10-30 er et fantastisk nettbrett med en stor og skarp 10,1" HD IPS-skjerm for fargesprakende spill, film og bilder. Med doble høyttalere, 2 GB RAM, Android 5.1 og hele 10 timer batteritid er Lenovo Tab 2 et praktisk nettbrett skapt for suveren underholdning!

Kamera både foran og bak

Nettbrettet kommer med doble kamera, hvor det i front har en oppløsning på hele fem megapiksler. Noe du fort drar nytte av når det gjelder å knipse de minneverdige øyeblikkene. Frontkameraet vil være utmerket til selfies, snaps og videosamtaler på Skype eller Facebook.

Tynt og hendig design

Tab 2 A10-30 har en tykkelse på så lite som 9 mm og en vekt på bare 525 gram. Nettbrettet er derfor utrolig lett å ha med seg rundt og perfekt når du skal reise. Det elegante hvite designet gjør at du har lyst å bruke Tab 2 så mye du kan. Gled deg over ditt nye nettbrett!

Sylskarp HD IPS-skjerm

La filmer, bilder og spill få leve ut på den 10,1" store HD-skjermen. Et flott IPS-panel sørger for skarpere detaljer og finere farger. Med ti trykkpunkter og multitouch er nettbrettet som en lek å bruke.

Imponerende lyd

Doble høyttalere med Dolby® Atmos™-teknologi skaper en tydelig lydopplevelse. Lyden er en av mange grunner til at Tab 2 er perfekt for aktiviteter som filmvisning og musikkavspilling.

Utrolig lang batteritid

Det kraftige batteriet til nettbrettet gir deg opptil hele 10 timer sammenhengende avspilling. Med det kan du spille, surfe rundt på internett og se på film hele dagen uten behov for å lade.

Lastet full av underholdning

Lenovo Tab 2 er et nettbrett spekket med underholdning til en overkommelig pris. Du får blant annet en kraftig Quad-Core-prosessor, 2 GB RAM, fantastiske doble kamera og 16 GB innebygd lagring. Med et microSD-kort kan du enkelt øke kapasiteten med ytterligere 32 GB.

Lenovo Lenovo Tab 2 A10-30 (ZA0C0092SE) ZA0C0092SE Lenovo Tab 2 A10-30 er et fantastisk nettbrett med en stor og skarp 10,1" HD IPS-skjerm for fargesprakende spill, film og bilder. Med doble høyttalere, 2 GB RAM, Android 5.1 og hele 10 timer batteritid er Lenovo Tab 2 et praktisk nettbrett skapt for suveren underholdning! Kamera både foran og bak Nettbrettet kommer med doble kamera, hvor det i front har en oppløsning på hele fem megapiksler. Noe du fort drar nytte av når det gjelder å knipse de minneverdige øyeblikkene. Frontkameraet vil være utmerket til selfies, snaps og videosamtaler på Skype eller Facebook. Tynt og hendig design Tab 2 A10-30 har en tykkelse på så lite som 9 mm og en vekt på bare 525 gram. Nettbrettet er derfor utrolig lett å ha med seg rundt og perfekt når du skal reise. Det elegante hvite designet gjør at du har lyst å bruke Tab 2 så mye du kan. Gled deg over ditt nye nettbrett! Sylskarp HD IPS-skjerm La filmer, bilder og spill få leve ut på den 10,1" store HD-skjermen. Et flott IPS-panel sørger for skarpere detaljer og finere farger. Med ti trykkpunkter og multitouch er nettbrettet som en lek å bruke. Imponerende lyd Doble høyttalere med Dolby® Atmos™-teknologi skaper en tydelig lydopplevelse. Lyden er en av mange grunner til at Tab 2 er perfekt for aktiviteter som filmvisning og musikkavspilling. Utrolig lang batteritid Det kraftige batteriet til nettbrettet gir deg opptil hele 10 timer sammenhengende avspilling. Med det kan du spille, surfe rundt på internett og se på film hele dagen uten behov for å lade. Lastet full av underholdning Lenovo Tab 2 er et nettbrett spekket med underholdning til en overkommelig pris. Du får blant annet en kraftig Quad-Core-prosessor, 2 GB RAM, fantastiske doble kamera og 16 GB innebygd lagring. Med et microSD-kort kan du enkelt øke kapasiteten med ytterligere 32 GB. 9" skjerm og større 5 2 1190 NOK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. 9" skjerm og større