Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Lekkert 10,1" nettbrett fra ASUS med utrolig kraftig ytelse

ASUS Zenpad 10"(Z0310M-6A002A)

  Art.nr: 230907
  • 10,1" 1280x800 IPS-skjerm
  • Rask Quad-Core-prosessor
  • Doble kamera, 32 GB lagringskapasitet
  • Stilig design, Bluetooth 4.0
  • Android 5.0 Lollipop

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ASUS ZenPad 10 er et lekkert 10,1" nettbrett med store muligheter for underholdning. Sammen med smart funksjonalitet kan du glede deg fullt ut over ditt nye nettbrett. ZenPad 10 leveres blant annet med en vanvittig skarp skjerm som gjør det behagelig å gjøre alt fra å skrive e-post til å se på film. Med en kraftig Quad-Core-prosessor kan du benytte deg av de nyeste appene og surfe på internett uten å vente på lange lastetider.

Knivskarp 10,1" skjerm

ASUS ZenPad 10 leveres med en syskarp 10,1" skjerm og teknologien VisualMaster for eksklusiv bildeforbedring. VisualMaster kombinerer maskin- og programvare for å optimalisere skjermens samtlige deler. Dette gir deg naturtro bilder med perfekt kvalitet.

Design

Designet til nettbrettet er moderne med et enkelt og rent utseende som utstråler eleganse. Nettbrettets mål er 251,6 x 172 x 7,9 mm og veier så lite som 500 g. Med andre ord perfekt for å ha med seg på reise. ZenPad 10 gir deg den gode balansen mellom skjønnhet og styrke.

Utmerket lyd

Gled deg over krystallklare lydopplevelser med DTS Premium Sound HD og SonicMaster-teknologi. Disse sørger for ytterligere forbedring og gir deg den ultimate opplevelsen. Perfekt om du liker å se på film og serier.

Doble kamera

Med ZenPad 10 tar du enkelt imponerende bilder og deler de med venner. Kameraet på 5 megapiksler og funksjonen PixelMaster gir deg meget flotte resultater. PixelMaster hjelper deg å ta bedre bilder slik at du alltid lykkes når det trengs. Med frontkameraet på 2 megapiksler kan du ta kule selfies og føre videosamtaler med programmer som Skype.

Z Stylus

Funksjonen Z Stylus er designet spesielt for dette nettbrettet og vil gi deg en naturlig skrive- og tegneopplevelse. Det blir like enkelt som at du skulle brukt en penn. Med god nøyaktighet og følsom Multi-Touch-teknologi er Z Stylus perfekt tilpasset kreative oppgaver som skisser, målinger og annet designarbeid.

ASUS ASUS Zenpad 10"(Z0310M-6A002A) Z0310M-6A002A ASUS ZenPad 10 er et lekkert 10,1" nettbrett med store muligheter for underholdning. Sammen med smart funksjonalitet kan du glede deg fullt ut over ditt nye nettbrett. ZenPad 10 leveres blant annet med en vanvittig skarp skjerm som gjør det behagelig å gjøre alt fra å skrive e-post til å se på film. Med en kraftig Quad-Core-prosessor kan du benytte deg av de nyeste appene og surfe på internett uten å vente på lange lastetider. Knivskarp 10,1" skjerm ASUS ZenPad 10 leveres med en syskarp 10,1" skjerm og teknologien VisualMaster for eksklusiv bildeforbedring. VisualMaster kombinerer maskin- og programvare for å optimalisere skjermens samtlige deler. Dette gir deg naturtro bilder med perfekt kvalitet. Design Designet til nettbrettet er moderne med et enkelt og rent utseende som utstråler eleganse. Nettbrettets mål er 251,6 x 172 x 7,9 mm og veier så lite som 500 g. Med andre ord perfekt for å ha med seg på reise. ZenPad 10 gir deg den gode balansen mellom skjønnhet og styrke. Utmerket lyd Gled deg over krystallklare lydopplevelser med DTS Premium Sound HD og SonicMaster-teknologi. Disse sørger for ytterligere forbedring og gir deg den ultimate opplevelsen. Perfekt om du liker å se på film og serier. Doble kamera Med ZenPad 10 tar du enkelt imponerende bilder og deler de med venner. Kameraet på 5 megapiksler og funksjonen PixelMaster gir deg meget flotte resultater. PixelMaster hjelper deg å ta bedre bilder slik at du alltid lykkes når det trengs. Med frontkameraet på 2 megapiksler kan du ta kule selfies og føre videosamtaler med programmer som Skype. Z Stylus Funksjonen Z Stylus er designet spesielt for dette nettbrettet og vil gi deg en naturlig skrive- og tegneopplevelse. Det blir like enkelt som at du skulle brukt en penn. Med god nøyaktighet og følsom Multi-Touch-teknologi er Z Stylus perfekt tilpasset kreative oppgaver som skisser, målinger og annet designarbeid. 9" skjerm og større 4,5 2 1990 NOK 1990 NewCondition SoldOut
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. 9" skjerm og større