Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Populært 7" nettbrett til barnefamilien!

Kurio Tablet 7" Green

  Art.nr: 174961
 • 7" touchskjerm
 • Perfekt for hele familien
 • Barnevennlig - lett å bruke
 • Spill i fullversjon
 • Full foreldrekontroll

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(33 stk)

 • MortenK 17.06.2014

  Lite utvalg av spill

  Du har kun tilgang til det som ligger på Kurio sin egen app-butikk, og kan ikke legge inn vanlige android-spill fra Google Play.

  Eller
  Avbryt
 • Mortilto 05.06.2014

  Greit kjøp til en rimelig penge

  Jeg kjøpte til mine to sønner 5 og 6 år, og som et førstegangs nettbrett er det helt topp. God foreldrekontroll og mange gratis app-er å laste ned. Litt dårlig batterilevetid, så laderen må være med om vi skal være lenge hjemmefra.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Bollas 04.06.2014

  Billig og bra

  Billig og bra tablet for de minste.
  Kan anbefales til den prisen

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Cubana 13.05.2014

  Ubrukelig produkt

  Dette nettbrettet har en dårlig skjerm og batterikapasiteten er langt under forventet. Er man vant til å bruke iPad, så vil man raskt konkludere med at dette produktet er ubrukelig. Styr lang unna her. Du hadde hatt mere moro av å lage papirfly av pengene og så sende de ut av vinduet.

  Eller
  Avbryt
 • Huldra 09.01.2014

  Skuffende

  Vi kjøpte kurio til begge guttene våre til jul, tenkte dette måtte være midt i blinken; et nettbrett tilpasset barn med spill og moro.. di hadde brukt vår iPad før, så d var to veldig skuffa gutter da di begynte å bruke di nye kurioene sine.. :-(

  * Vanskelig å få lastet ned nye spill
  * Touch er elendig
  * Dårlig batteri

  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt
 • Er det mulig å få kjøpt ein ny lader til Kurio?

  MayHelen 17.06.2014
  Eller
  Avbryt
 • Hvordan får man internett tilgang på nettbrettet? Trenger man et slags mobilt bredbånd eller er det andre løsninger?

  Solveigjohanne 05.06.2013
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • WiFI-versjonen trenger kun et trådløst nett for å komme på internett. noe du kankje har i hjemmet ditt. 4G versjonen bruker 3G mobilnettet til å komme på internett. Men du må då bruke mobiltelefonabonnmentet ditt, og bestille tvilling-simkort som du installerer i brettet.

   ebj023 02.08.2013
 • Har fra tidligere profil på minecraft på pcen, men den fikk vi ikke logget inn på. Men er det mulig å laste ned å lage ny profil på minecraft? Kan vi ikke laste ned spillene fra Play store på Kurio 10 "?

  Elinn 14.02.2013
  Eller
  Avbryt
 • somo1 22.11.2012
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Det er ingen cd-rom inngang på nettbrettet. For å få filmer på den kan du enten laste filmer ned rett til brettet, eller føre de inn fra en PC.

   Julian91 07.12.2012
  • Jeg bruker dropboxen min, og eksporterer filmer/serier derfra. Lastet ned videoavspillere på play store, funker utmerket :-). Til og med mkv-filer !

   Teknologifrelstgutt 09.12.2012
 • 17.11.2012
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Youtube krever registrering for 18+ videoer, bortsett fra det er det lite muligheter til dette. Det finnes dog egene "youtube"-programmer som kan være litt mer muligheter i. Generelt sett er youtube lite barnevennlig i offesiell form. Men så lenge folk flagger upassende innhold skal det ikke være vold og nakenhet når man er uregistrert.

   runeste 13.02.2013

Teknisk spesifikasjon

Allment
Operativsystem Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich
Valgbare språk Arabisk, Dansk, Finsk, Fransk, Gresk, Italiensk, Katalansk, Nederlandsk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Russisk, Sovakisk, Spansk, Svensk, Tjekkisk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk
Forhåndsinstallerte apper Alarm Clock, Aldiko Premium, Angry birds, Camera, Color & Draw, Cut the Rope, Doodle Jump, Fruit Ninja, MeeGenius, Toob Goggles, Where's my Water, World of Goo
Skjerm
Skjermstørrelse 7,0"
Oppløsning på skjerm 800x480
Skjermtype LCD/TFT
Bakgrunnsbelysning Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Touchteknologi Kapasitiv
Antall trykkpunkter 5stk
Pivot-funksjon Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Ripesikker Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Prosessor
Prosessormodell Allwinner A11
Hastighet 1,20 GHz
Antall kjerner 2 stk.
System on Chip (SoC) ARM Cortex A8
Grafikk og lyd
Grafikkprosessor Mali-400
Lydformat som støttes AAC, AC3, DTS, MP3, WMA
Innebygde høyttalere Ja
Innebygget mikrofon Ja
Minne og lagring
Lagringskapasitet 4 GB
Type minne DDR3
RAM-minne 1024 MB
Minnekortleser Micro SD
Maks størrelse minnekort 32 GB
Tilkoblinger
Lading via USB Nei
Type USB-plugg Mini USB
USB 2.0-porter 1 stk
USB 3.0-porter 0 stk
Digital lydutgang (koaxial) 0Stk
Digital lydutgang (optisk) 0 stk
Hodetelefonutgang 1 stk.
Mikrofoninngang 0 stk
HDMI 1 stk
HDMI-versjon 1.3 mini
DisplayPort 0 stk
Thunderbolt 0 stk
Øvrige tilkoblinger Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Kommunikasjon
3G (UMTS) Nei
4G LTE Nei
Bluetooth Nei
Innebygget navigasjon Nei
Geotagging Nei
IR Nei
Nettverkstilkobling Nei
Støtte for IP-telefoni Nei
Støtte for NFC Nei
Støtte for samtaler Nei
Trådløst nettverk 802.11bgn
Kamera
Antall kameraer 2stk
Innebygget blits Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Autofokus Nei
Digital zoom Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Maks fps ved innspilling Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Maks oppløsning bilder 720p HD
Maks oppløsning video Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Oppløsning kamera i front 640x480
Batteri
Batterikapasitet 3200 mAh
Batteritype Lithium Polymer
Driftstid (opp til) Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Kabinett
Materialer Plast
Bredde 196,0 mm
Høyde 123,0 mm
Dybde 12,0 mm
Vekt 0,3 Kg
Support og garanti
Garanti hardware Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Supportnummer Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent

Produktbeskrivelse

"Her er nettbrettet for smårollingene" i følge mobilen.no som har testet dette nettbrettet som er spesielt utviklet for barn.

>> Du kan lese hele testen her

Full foreldrekontroll

Som en forelder har du mulighet til å sette opp mange innstillinger på Kurio 7. Du kan eksempelvis bestemme hvor lenge barnet kan bruket nettbrettet, hvordan de kan bruke internett og hvilke applikasjoner som kan brukes.
 

Beskytt hørselen til barnet ditt med volumbegrensede hødetelefoner

Pass på hørselen til barna dine!

Hodetelefoner er en god måte å la barna spille, se film og høre musikk på nettbrettet uten å forstyrre de som er rundt. Men hvis du bruker ordinære hodetelefoner beregnet på voksne risikerer du å ødelegge hørselen til barnet ditt. Hodetelefoner for barn har en begrensning i lydvolum som gjør de trygge å bruke, selv over lang tid. De leveres i kule farger, koster ikke mye, og sørger for ro i heimen.

>> Se vårt store utvalg av hodetelefoner for barn her

Lett å bruke

Nettbrettet har fokus på brukervennlighet. Du kan lage opp til åtte ulike profiler og angi navn, kjønn og bursdag. Hver profil kan ha sitt eget sett med innstillinger. Det følger også med en hurtigstartsguide, som hjelper deg å komme i gang med bruken.
 

Nettbrettet for hele familien

Kurio 7 er et 7" nettbrett som er perfekt for hele familien. Du og dine barn kan enkelt spille spill, se på filmer og være på nettet. Nettbrettet har en kraftig 3D grafikkmotor og en rask prosessor som gir deg best mulig flyt. Du får også en rekke spill ferdig installert. Her finner du populære titler som Angry Birds, Fruit Ninja, Color & Draw, MeeG med flere.

Huset

 

Videospiller

Kurio 7 kan spille av filmer og har støtte for undertekster. Du kan til og med koble nettbrettet til en TV gjennom mini-HDMI-utgangen. Denne kan du også bruke om du skal vise bilder, se på TV eller spille musikk. For å gjøre dette trenger du en mini-HDMI-kabel, som selges separat.

Kurio Kurio Tablet 7" Green CI1100 "Her er nettbrettet for smårollingene" i følge mobilen.no som har testet dette nettbrettet som er spesielt utviklet for barn. >> Du kan lese hele testen her Full foreldrekontroll Som en forelder har du mulighet til å sette opp mange innstillinger på Kurio 7. Du kan eksempelvis bestemme hvor lenge barnet kan bruket nettbrettet, hvordan de kan bruke internett og hvilke applikasjoner som kan brukes.   Pass på hørselen til barna dine! Hodetelefoner er en god måte å la barna spille, se film og høre musikk på nettbrettet uten å forstyrre de som er rundt. Men hvis du bruker ordinære hodetelefoner beregnet på voksne risikerer du å ødelegge hørselen til barnet ditt. Hodetelefoner for barn har en begrensning i lydvolum som gjør de trygge å bruke, selv over lang tid. De leveres i kule farger, koster ikke mye, og sørger for ro i heimen. >> Se vårt store utvalg av hodetelefoner for barn her Lett å bruke Nettbrettet har fokus på brukervennlighet. Du kan lage opp til åtte ulike profiler og angi navn, kjønn og bursdag. Hver profil kan ha sitt eget sett med innstillinger. Det følger også med en hurtigstartsguide, som hjelper deg å komme i gang med bruken.   Nettbrettet for hele familien Kurio 7 er et 7" nettbrett som er perfekt for hele familien. Du og dine barn kan enkelt spille spill, se på filmer og være på nettet. Nettbrettet har en kraftig 3D grafikkmotor og en rask prosessor som gir deg best mulig flyt. Du får også en rekke spill ferdig installert. Her finner du populære titler som Angry Birds, Fruit Ninja, Color & Draw, MeeG med flere.   Videospiller Kurio 7 kan spille av filmer og har støtte for undertekster. Du kan til og med koble nettbrettet til en TV gjennom mini-HDMI-utgangen. Denne kan du også bruke om du skal vise bilder, se på TV eller spille musikk. For å gjøre dette trenger du en mini-HDMI-kabel, som selges separat. 7 - 8,9" skjerm 2,9 33 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Nettbrett
 3. 7 - 8,9" skjerm