Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

QPAD CT Large 4mm

QPAD CT Large

  Art.nr: 120538
Denne musmatta passer til alle brukere med høye krav på presisjon, følelse og funksjonalitet. CT serien bruker Hybratek™ belegg som forsikrer at musen registrerer alle detaljer også fra de minste bevegelsene.

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Denne musmatta passer alle brukere med høye krav på presisjon, følelse og funksjonalitet. CT serien bruker Hybratek™ belegg som forsikrer at musen registrerer alle detaljer også fra de minste bevegelsene. Den betyr at musen glir jevnt og kontrollert med optimale friksjonsnivåer.

Selv om du er en steinhard gamer eller arbeider med andre krevende oppgaver som design eller store regneark, er QPAD©|CT det perfekte valget.

Foruten musematten følger det også med QPAD Glidz til din mus.

Størrelse: 405 x 285mm
Tykkelse: 4mm
QPAD QPAD CT Large Denne musmatta passer alle brukere med høye krav på presisjon, følelse og funksjonalitet. CT serien bruker Hybratek™ belegg som forsikrer at musen registrerer alle detaljer også fra de minste bevegelsene. Den betyr at musen glir jevnt og kontrollert med optimale friksjonsnivåer. Selv om du er en steinhard gamer eller arbeider med andre krevende oppgaver som design eller store regneark, er QPAD©|CT det perfekte valget. Foruten musematten følger det også med QPAD Glidz til din mus. Størrelse: 405 x 285mmTykkelse: 4mm Mus 179,0000 new Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Mus og tastatur
  3. Mus