Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

17,3" laptop med 10. gen. Intel Core i3-prosessor

Lenovo IdeaPad 3 (81WC006KMX)

  Art.nr: 1013296
 • Intel Core i3 1011OU-prosessor
 • 512 GB SSD og 8 GB RAM
 • Opptil 9 timer batteritid
 • 17,3" HD+-skjerm
 • 4-i-1-minnekortleser og fysisk kameravern

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
6 990,-

Delbetal fra 628,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo IdeaPad 3 17IML05 er en 17,3" bærbar PC som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Under panseret finner du blant annet tokjernersprosessoren Intel Core i3 1011U, som sammen med en 512 GB SSD-disk gir deg rask oppstart og god ytelse. Alt skildres på en 17,3" HD+- (1600 x 900) og med Dolby Audio-lyd, som er perfekt når du vil slappe av med musikk eller film. Gjennomtenkte detaljer som en fysisk linsebeskyttelse for webkameraet og 4-i-1-minnekortleser – samt en batteritid på opptil ni timer – gjør IdeaPad 3 en ypperlig følgesvenn i hverdagen.

10th Gen Intel® Core® i3

Intel Core i3 1011OU er en effektiv tokjernersprosessor som med en makshastighet på 4,1 GHz gir deg ytelsen du trenger til å utføre dagligdagse oppgaver raskt. Prosessoren er velegnet til kontor-/skolearbeid, dokumentbehandling, nettsurfing og strømming.

512 GB SSD-lagring

SSD er den raskeste og mest effektive typen lagring. Denne lydløse og energieffektive enheten gjør at Windows og programmer starter mye raskere enn med en tradisjonell mekanisk harddisk (HDD). SSD-er lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, som er spesielt gunstig i en bærbar datamaskin. 512 GB gir deg god plass til bilder, programmer og dokumenter.

8 GB DDR4 RAM

Lenovo ideapad 3 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og strømforbruk med 8 GB integrert DDR4 RAM.

17,3" HD+-skjerm

Den 17,3 tommer store skjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi, som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og større kontrast med raskere opplyste piksler. Dette gir deg best mulig forhold til lange arbeidsøkter i ulike omgivelser, men også til underholdning og surfing. Lysstyrken på 250 cd/m² og HD-oppløsningen gir deg et lyst og tydelig bilde til både jobb og moro.

Webkamera med beskyttelse

Når det gjelder personvern, er den enkleste metoden ofte den beste. Derfor er Lenovo IdeaPad 3 designet med fysisk webkamerabeskyttelse. Bare slå på beskyttelsesdekselet hver gang du er ferdig med videochatten din, slik at kameraet ikke vil kunne gi innsyn til hackere og uvedkommende.

Leser til fire typer minnekort

Med IdeaPad 3 trenger du ikke kjøpe og slepe med deg et utall minnekortlesere. 15IML05 er nemlig utstyrt med en 4-i-1-minnekortleser på høyre side. Leseren støtter SD-kort, MultiMediaCard, SDHC- og SDXC-kort.

Opptil 9 timer batteritid

Et 42 Wh-batteri med en batterilevetid på omtrent ni timer hjelper deg med å øke produktiviteten. Lang batteritid gjør at du slipper å stadig måtte lete etter et steder å lade opp, eller avbryte viktige nettmøter før de er over. Perfekt for deg som ofte er på farten og må en PC du kan stole på.

Inkludert i esken

 • Lenovo IdeaPad 3 17IML05 (81WC006KMX)
 • Strømadapter
 • Microsoft Office (30 dagers prøvetid)
1013296 1013296 Lenovo Lenovo IdeaPad 3 (81WC006KMX) 81WC006KMX Lenovo IdeaPad 3 17IML05 er en 17,3" bærbar PC som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Under panseret finner du blant annet tokjernersprosessoren Intel Core i3 1011U, som sammen med en 512 GB SSD-disk gir deg rask oppstart og god ytelse. Alt skildres på en 17,3" HD+- (1600 x 900) og med Dolby Audio-lyd, som er perfekt når du vil slappe av med musikk eller film. Gjennomtenkte detaljer som en fysisk linsebeskyttelse for webkameraet og 4-i-1-minnekortleser – samt en batteritid på opptil ni timer – gjør IdeaPad 3 en ypperlig følgesvenn i hverdagen.10th Gen Intel® Core® i3Intel Core i3 1011OU er en effektiv tokjernersprosessor som med en makshastighet på 4,1 GHz gir deg ytelsen du trenger til å utføre dagligdagse oppgaver raskt. Prosessoren er velegnet til kontor-/skolearbeid, dokumentbehandling, nettsurfing og strømming.512 GB SSD-lagringSSD er den raskeste og mest effektive typen lagring. Denne lydløse og energieffektive enheten gjør at Windows og programmer starter mye raskere enn med en tradisjonell mekanisk harddisk (HDD). SSD-er lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, som er spesielt gunstig i en bærbar datamaskin. 512 GB gir deg god plass til bilder, programmer og dokumenter.8 GB DDR4 RAMLenovo ideapad 3 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og strømforbruk med 8 GB integrert DDR4 RAM.17,3" HD+-skjermDen 17,3 tommer store skjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi, som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og større kontrast med raskere opplyste piksler. Dette gir deg best mulig forhold til lange arbeidsøkter i ulike omgivelser, men også til underholdning og surfing. Lysstyrken på 250 cd/m² og HD-oppløsningen gir deg et lyst og tydelig bilde til både jobb og moro. Webkamera med beskyttelseNår det gjelder personvern, er den enkleste metoden ofte den beste. Derfor er Lenovo IdeaPad 3 designet med fysisk webkamerabeskyttelse. Bare slå på beskyttelsesdekselet hver gang du er ferdig med videochatten din, slik at kameraet ikke vil kunne gi innsyn til hackere og uvedkommende.Leser til fire typer minnekortMed IdeaPad 3 trenger du ikke kjøpe og slepe med deg et utall minnekortlesere. 15IML05 er nemlig utstyrt med en 4-i-1-minnekortleser på høyre side. Leseren støtter SD-kort, MultiMediaCard, SDHC- og SDXC-kort.Opptil 9 timer batteritidEt 42 Wh-batteri med en batterilevetid på omtrent ni timer hjelper deg med å øke produktiviteten. Lang batteritid gjør at du slipper å stadig måtte lete etter et steder å lade opp, eller avbryte viktige nettmøter før de er over. Perfekt for deg som ofte er på farten og må en PC du kan stole på. Inkludert i eskenLenovo IdeaPad 3 17IML05 (81WC006KMX)StrømadapterMicrosoft Office (30 dagers prøvetid) Laptop 17 tommer 4,5 2 6990 NOK 6990 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Laptop
 3. Laptop 17 tommer