17,3" laptop med AMD A9-processor & 256 GB SSD

HP Notebook 17-ca0031no

  Art.nr: 1011306
  • AMD A9 9425 prosessor
  • 256 GB SSD & 8 GB RAM
  • Opptil 9 timers batteritid og HP Fast Charge
  • 17,3" HD+-skjerm (1600 x 900)
  • Kortleser og TrueVision HD-kamera

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP 17-ca0031no er en 17,3" bærbar datamaskin som med pålitelig ytelse og en batteritid på opptil 9 timer gjør at du kan holde deg tilkoblet og produktiv hele dagen. Samt at du med HP Fast Charge kan gå fra 0 til 50 % lading på bare 45 minutter. Inni datamaskinen finner du komponenter som tokjernersprosessoren AMD A9-9425, en 256 GB SSD harddisk og 8 GB DDR4 RAM-minne. Alt for at du skal kunne jobbe effektivt, gjøre skolearbeid eller nyte multimedia raskt, enkelt og på en 17,3" HD+-skjerm (1920 x 1080).

AMD A9 Dual Core prosessor

AMD A9 Dual Core prosessor

Med prosessoren AMD A9 9425 får du den pålitelige ytelsen du behøver for å klare alle dagens arbeidsoppgaver. Prosessoren er dobbelkjernet og har en maksimal hastighet på 3,7 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er produsert for å innfri dine krav.

17,3" HD+-skjerm

Den 17,3" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD - direkte på dataskjermen. Den matte overflaten med antirefleks behandling gjør at du ser bra ut selv i sterkt sollys.

256 GB SSD harddisk

Harddisken til denne datamaskinen er av type SSD som er den raske og effektive lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner veldig raskt. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. SSD-hardisken på denne datamaskinen er på 256 GB og gir deg lagringsplass for spill, programmer, bilder og musikk.

Batteri og HP Fast Charge

Når datamaskinen har lite strøm er det få som har tid til å vente på at den lades. Skru den av og gå fra 0 til 50% batteri på cirka 45 minutter. Datamaskinen har en batteritid på opptil 9 timer, sånn at du kan fortsette å være produktiv hele dagen, smidig om du ofte er på reisefot.

Fremoverrettede stereohøyttalere

Sett opp volumet på favorittsangen, -filmen eller -spillet. Med rigide tester og en hel del finesse har HP konfigurert høyttalerinnstillingene for den beste mulige lyden, riktig innstilt mot deg for utmerket stereolyd.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datamaskinen er forseggjort med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet og lavere strømforbruk. Du får med HP 17-ca0010no tilgang til 8 GB DDR4 RAM.

Kortleser og kamera

Sett bare inn et SD- eller microSD-kort for å øke enhetens lagringsplass for flere filmer, bilder og sanger eller enkel tilgang til innhold fra for eksempel kameraet ditt. HP TrueVision HD-kamera gjør at du kan videochatte med livaktige farger og enklere ha fjernmøter med kolleger, eller holde kontakten med kjente og kjære.

1011306 HP HP Notebook 17-ca0031no 7DN28EA#UUW HP 17-ca0031no er en 17,3" bærbar datamaskin som med pålitelig ytelse og en batteritid på opptil 9 timer gjør at du kan holde deg tilkoblet og produktiv hele dagen. Samt at du med HP Fast Charge kan gå fra 0 til 50 % lading på bare 45 minutter. Inni datamaskinen finner du komponenter som tokjernersprosessoren AMD A9-9425, en 256 GB SSD harddisk og 8 GB DDR4 RAM-minne. Alt for at du skal kunne jobbe effektivt, gjøre skolearbeid eller nyte multimedia raskt, enkelt og på en 17,3" HD+-skjerm (1920 x 1080). AMD A9 Dual Core prosessor Med prosessoren AMD A9 9425 får du den pålitelige ytelsen du behøver for å klare alle dagens arbeidsoppgaver. Prosessoren er dobbelkjernet og har en maksimal hastighet på 3,7 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er produsert for å innfri dine krav. 17,3" HD+-skjerm Den 17,3" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD - direkte på dataskjermen. Den matte overflaten med antirefleks behandling gjør at du ser bra ut selv i sterkt sollys. 256 GB SSD harddisk Harddisken til denne datamaskinen er av type SSD som er den raske og effektive lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner veldig raskt. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. SSD-hardisken på denne datamaskinen er på 256 GB og gir deg lagringsplass for spill, programmer, bilder og musikk. Batteri og HP Fast Charge Når datamaskinen har lite strøm er det få som har tid til å vente på at den lades. Skru den av og gå fra 0 til 50% batteri på cirka 45 minutter. Datamaskinen har en batteritid på opptil 9 timer, sånn at du kan fortsette å være produktiv hele dagen, smidig om du ofte er på reisefot. Fremoverrettede stereohøyttalere Sett opp volumet på favorittsangen, -filmen eller -spillet. Med rigide tester og en hel del finesse har HP konfigurert høyttalerinnstillingene for den beste mulige lyden, riktig innstilt mot deg for utmerket stereolyd. 8 GB DDR4 RAM-minne Datamaskinen er forseggjort med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet og lavere strømforbruk. Du får med HP 17-ca0010no tilgang til 8 GB DDR4 RAM. Kortleser og kamera Sett bare inn et SD- eller microSD-kort for å øke enhetens lagringsplass for flere filmer, bilder og sanger eller enkel tilgang til innhold fra for eksempel kameraet ditt. HP TrueVision HD-kamera gjør at du kan videochatte med livaktige farger og enklere ha fjernmøter med kolleger, eller holde kontakten med kjente og kjære. Laptop 17 tommer 4,5 2 6190 NOK 6190 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tommer