Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

17,3" laptop med AMD A9-prosessor & Office 365

HP 17-ca0010no + Office 365

  Art.nr: P338
 • AMD A9 9425 prosessor
 • 1 TB HDD & 8 GB RAM
 • Microsoft Office 365 Personal
 • 17,3" HD+-skjerm (1600x900)
 • Opptil 9 timers batteritid og HP Fast Charge

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • HP 17-ca0010no
 • Microsoft Office 365 Personal
HP 17,3" laptop med hurtiglading og 1000 GB lagringsplass

4 990,-

HP 17-ca0010no er en 17,3" bærbar datamaskin som med pålitelig ytelse og en batteritid på opptil 9 timer gjør at du kan holde deg tilkoblet og produktiv hele dagen. Samt at du med HP Fast Charge kan gå fra 0 til 50 % lading på bare 45 minutter. Inni datamaskinen finner du komponenter som tokjernersprosessoren AMD A9-9425, en 1000 GB harddisk og 8 GB DDR4 RAM-minne. Alt for at du skal kunne jobbe effektivt, gjøre skolearbeid eller nyte multimedia raskt, enkelt og på en 17,3" HD+-skjerm (1600 x 900).

AMD A9 Dual Core prosessor

AMD A9 Dual Core prosessor

Med prosessoren AMD A9 9425 får du den pålitelige ytelsen du behøver for å klare alle dagens arbeidsoppgaver. Prosessoren er dobbelkjernet og har en maksimal hastighet på 3,7 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er produsert for å innfri dine krav.

17,3" HD+-skjerm

Den 17,3" store skjermen basert på WLED-bakgrunnsbelyst teknologi gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere tente piksler. Alt for å gi deg gode forutsetninger for å arbeide eller se på underholdning uansett miljø og få en realistisk gjengivelse fra skjermen.

1000 GB harddisk

Du trenger ikke uroe deg for å legge til mange digitale filmer, sanger og bilder i samlingen din. Med en 1000 GB stor harddisk kan du lagre alt sammen og enda ha godt med plass igjen. Passer også bra for de som trenger mye lagring til arbeid eller studier.

Batteri og HP Fast Charge

Når datamaskinen har lite strøm er det få som har tid til å vente på at den lades. Skru den av og gå fra 0 til 50% batteri på cirka 45 minutter. Datamaskinen har en batteritid på opptil 9 timer, sånn at du kan fortsette å være produktiv hele dagen, smidig om du ofte er på reisefot.

Fremoverrettede stereohøyttalere

Sett opp volumet på favorittsangen, -filmen eller -spillet. Med rigide tester og en hel del finesse har HP konfigurert høyttalerinnstillingene for den beste mulige lyden, riktig innstilt mot deg for utmerket stereolyd.

8 GB DDR4 RAM-minne

Datamaskinen er forseggjort med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet og lavere strømforbruk. Du får med HP 17-ca0010no tilgang til 8 GB DDR4 RAM.

Kortleser og kamera

Sett bare inn et SD- eller microSD-kort for å øke enhetens lagringsplass for flere filmer, bilder og sanger eller enkel tilgang til innhold fra for eksempel kameraet ditt. HP TrueVision HD-kamera gjør at du kan videochatte med livaktige farger og enklere ha fjernmøter med kolleger, eller holde kontakten med kjente og kjære.

Microsoft Microsoft Office 365, lisens for en PC/Mac og ett nettbrett

649,-

Få tilgang til Office når og hvor som helst

Neste generasjons Office er en utrolig kraftig tjeneste som lar deg være oppkoblet hvor enn du befinner deg - hjemme, på jobben eller på reise. Du trenger kun å logge deg på for å få tilgang på personlige instillinger, applikasjoner, kontaktinformasjon og dokumenter. Med Office 365 kan du logge deg på 1 PC/Mac samt ett nettbrett.

Word

Skriv, skap, forfatt og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling.

Excel

Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel.

PowerPoint

Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint.

OneNote

Skriv ned tanker og notiser i din egen digitale notatblokk med Microsoft OneNote.

Outlook

Organiser e-post, inviter til møter og hold kontakten med alle med Microsoft Outlook.

Publisher

Skap, del og skriv ut ideer på en pen og proff måte. Lag publikasjoner som brosjyrer, produkthefter og foldere med Microsoft Publisher. *Kun på PC.

Access

Skap dine egne tilpassede databaseapper raskt og utnytt kraften i dataen din. *Kun på PC.

OneDrive

Få 1 TB gratis OneDrive-skylagring.

Skype

Ring til mobiltelefoner og faste telefoner med 60 Skype-minutter hver måned. Særegne vilkår gjelder.

Alle filene dine - på ett og samme sted

Med Office 365 får du 1 TB ubegrenset skylagring i OneDrive. Lagringen fungerer på telefonen, nettbrettet eller PC-en uansett om du bruker iPhone/iPad, Android eller Windows Phone. OneDrive fungerer på alle plattformer.

Se også

(1 stk)
 • Intel Core i5-8265U prosessor
 • 128 GB SSD, 1 TB HDD og 8 GB RAM
 • Opptil 11 timers batteritid

7 690,-

Se også

(1 stk)
 • Intel Core i5-8265U prosessor
 • 128 GB SSD, 1 TB HDD og 8 GB RAM
 • Opptil 11 timers batteritid

7 690,-

P338 HP 17-ca0010no + Office 365 Laptop 17 tommer 4990 NOK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Data & Nettbrett
 2. Laptop
 3. Laptop 17 tommer