17,3" gaminglaptop med Intel Core i7

ASUS ROG STRIX G731GU-EV038T (90NR01T3-M00750)

  Art.nr: 1008750
  • Intel Core i7-9750H-prosessor
  • 128 GB SSD + 1 TB HDD & 8 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1660Ti - 6 GB
  • 17,3" Full HD-skjerm (1920x1080)
  • Aura Sync-belysning

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ROG Strix G731GU er en bærbar datamaskin i et slankt design som gir deg de beste forutsetningene for en heftig spillopplevelse. Med 9. Generasjons Intel Core-prosessor og GeForce GTX-grafikk ytes en imponerende evne til knuteløs multitasking i Windows 10 Pro slik at du lett kan kjøre flere programmer og prosesser samtidig, samt Intelligent Cooling sørger for at maskinen er godt avkjølt. 

9. Generasjon Intel Core i7

Ved hjelp av prosessoren får garantert ytelse til spill og annet som du kan stole på. Intel Core i7-9750H er en sekskjernet prosessor med maksimal hastighet på hele 4,5 GHz og sørger for at datamaskinen etterkommer dine krav av ytelse til spill og arbeid. 

NVIDIA GeForce GTX 1660Ti - 6 GB

Med GeForce GTX 1660Ti kan du oppleve de nyeste spillene på nøyaktig den måten de er ment for med høy oppløsning og jevn bildeoppdatering, som lar deg kjøre spill på høyere grafikk-innstillinger. Ved hjelp av 6 GB i dedikert minne på kortet, innebærer det at skjermkortet ikke behøver å låne og belaste prosessorens minne.

Aura Sync-belysning

Med bakgrunnsbelyst tastatur på 26-taster er denne maskinen laget for å kunne gi den de beste forutsetningene for en god spilløkt.

Senk belysningen i rommet og laptopen havner raskt i sentrum av din oppmerksomhet. Med gjennomsiktige kanter og WASD-taster fremheves tastaturet og løfter din spillopplevelse med full tilgang til et stort omfang av farger og lysnivå som kan justeres via Aura-panelet. Du kan også koble til dine andre Aura Sync-kompatible enheter og samkjøre både maskin og tilbehør for en mer komplett opplevelse.

17,3" Full HD-skjerm

Den store 17,3" Full HD-skjermen sørger for å gi det den beste oppløsningen for en god spilløkt. Med rask oppdateringsfrekvens i samarbeid med det kraftige skjermkortet sørger maskinen for at du får best mulig bilde ved høy FPS. Det store skjermen er som smeltet inn i den tynne rammen, slik at hvert eneste bilde oppleves som mye større. Alt dette for å gi deg de beste forutsetningene for arbeid, spill og ta ned stressnivået ditt uansett omgivelse med et godt realistisk bilde.

128 GB SSD & 1000 GB HDD

En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet som starter Windows og programmer ekstremt mye raskere, sammenliknet med tradisjonelle mekaniske harddisker. Til forskjell fra disse er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er godt å ha i bærbare datamaskiner. Dessuten er de lydløse og sluker lite strøm. ASUS ROG Strix G731GU leveres med en SSD på 128 GB og gir deg massevis av lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. Som om ikke det er nok, har de også stappet inn en SATA-disk på 1000 GB slik at du brått har enda mer plass.

8 GB DDR4 RAM

Ved hjelp av 8 GB RAM i DDR4-standard kan du dra nytte av høyere hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk.

1008750 ASUS ASUS ROG STRIX G731GU-EV038T (90NR01T3-M00750) 90NR01T3-M00750 ROG Strix G731GU er en bærbar datamaskin i et slankt design som gir deg de beste forutsetningene for en heftig spillopplevelse. Med 9. Generasjons Intel Core-prosessor og GeForce GTX-grafikk ytes en imponerende evne til knuteløs multitasking i Windows 10 Pro slik at du lett kan kjøre flere programmer og prosesser samtidig, samt Intelligent Cooling sørger for at maskinen er godt avkjølt.  9. Generasjon Intel Core i7 Ved hjelp av prosessoren får garantert ytelse til spill og annet som du kan stole på. Intel Core i7-9750H er en sekskjernet prosessor med maksimal hastighet på hele 4,5 GHz og sørger for at datamaskinen etterkommer dine krav av ytelse til spill og arbeid.  NVIDIA GeForce GTX 1660Ti - 6 GB Med GeForce GTX 1660Ti kan du oppleve de nyeste spillene på nøyaktig den måten de er ment for med høy oppløsning og jevn bildeoppdatering, som lar deg kjøre spill på høyere grafikk-innstillinger. Ved hjelp av 6 GB i dedikert minne på kortet, innebærer det at skjermkortet ikke behøver å låne og belaste prosessorens minne. Aura Sync-belysning Med bakgrunnsbelyst tastatur på 26-taster er denne maskinen laget for å kunne gi den de beste forutsetningene for en god spilløkt.Senk belysningen i rommet og laptopen havner raskt i sentrum av din oppmerksomhet. Med gjennomsiktige kanter og WASD-taster fremheves tastaturet og løfter din spillopplevelse med full tilgang til et stort omfang av farger og lysnivå som kan justeres via Aura-panelet. Du kan også koble til dine andre Aura Sync-kompatible enheter og samkjøre både maskin og tilbehør for en mer komplett opplevelse. 17,3" Full HD-skjerm Den store 17,3" Full HD-skjermen sørger for å gi det den beste oppløsningen for en god spilløkt. Med rask oppdateringsfrekvens i samarbeid med det kraftige skjermkortet sørger maskinen for at du får best mulig bilde ved høy FPS. Det store skjermen er som smeltet inn i den tynne rammen, slik at hvert eneste bilde oppleves som mye større. Alt dette for å gi deg de beste forutsetningene for arbeid, spill og ta ned stressnivået ditt uansett omgivelse med et godt realistisk bilde. 128 GB SSD & 1000 GB HDD En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet som starter Windows og programmer ekstremt mye raskere, sammenliknet med tradisjonelle mekaniske harddisker. Til forskjell fra disse er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er godt å ha i bærbare datamaskiner. Dessuten er de lydløse og sluker lite strøm. ASUS ROG Strix G731GU leveres med en SSD på 128 GB og gir deg massevis av lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. Som om ikke det er nok, har de også stappet inn en SATA-disk på 1000 GB slik at du brått har enda mer plass. 8 GB DDR4 RAM Ved hjelp av 8 GB RAM i DDR4-standard kan du dra nytte av høyere hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Laptop 17 tommer 5 1 14990 NOK 14990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tommer