Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

17,3" gaminglaptop med NVIDIA GeForce GTX 1650 + Office 365

ASUS ROG STRIX G731GT-AU080T

  Art.nr: P378
  • Intel Core i5-9300H-prosessor
  • 512 GB SSD og 16 GB RAM
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 - 4 GB
  • 17,3" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Aura Sync + Office 365 Inkludert i prisen

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
13 639,-

Delbetal fra 1 182,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

  • ASUS ROG STRIX G731GT-AU080T (90NR0223-M01640)
  • Microsoft Office 365 Personal
ASUS 17,3" gaminglaptop med NVIDIA GeForce GTX 1650

12 990,-

ASUS ROG STRIX G731GT-AU080T er en kraftig gaminglaptop hvor designet er laget i samarbeid med BMW Designworks Group, hvilket både har resultert i forbedret kjøleegenskaper og et unikt utseende. Datamaskinen er utrustet med 9. generasjonens Intel Core i5-prosessor, som med høyere turboboost sammenlignet med foregående generasjoner gir deg rask og pålitelig ytelse.

Sammen med ett fullstort NVIDIA GeForce GTX 1650 kommer du til å få høye framerates i spill som CS:GO og Apex Legends. ROG Strix G har dessuten 16 GB RAM og en lagringskapasitet på 512 GB. Nå kan du få en maksimert spillopplevelse, uansett hvor du er.

9. gen. Intel Core i5-prosessor

Med den 9. generasjonens Intel-prosessor får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for både arbeid og spill. Intel Core i5-9300H er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 4,1 GHz. Dra nytta av lang holdbarhet på en bærbar datamaskin som er konstruert for å med enkelhet bestå alle dine krav. Perfekt for å strømme premiuminnhold eller til og med skape ditt eget.

NVIDIA GeForce GTX 1650 - 4 GB

NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikk innebærer at du kan oppleve de nyeste spillene på den måten som de er ment å oppleves på, med høy oppløsning, høyere innstillinger på bildekvalitet og jevnere bildeoppdatering. 4 GB dedikert grafikkminne innebærer at skjermkortet har et eget minne og ikke behøver å "låne" minne fra datamaskinens arbeidsminne. 

Aura Sync

Ta del av en datamaskin som er konstruert for gaming, med bakgrunnsbelyste soner på tastaturet og 26-bryters rollover og har et strategisk design for utmerket spillforutsetninger.

Dimme lyset og la Aura Sync stå i sentrum. Strix G-tangentene har gjennomsiktige kanter og gjennomsiktige WASD-brytere for å fremheve tastaturet. Nå et helt nytt nivå på spillingen din gjennom å koble dine Aura Sync-kompatible enheter og samkjør farger og effekter over hele din datautrustning. Få tilgang til hele spektrumet av farger og lysmoduser via Aura-kontrollpanelet og la din personlighet synes.

512 GB SSD-harddisk

Harddisken i denne datamaskinen er av typen SSD (Solid State Drive) som gir rask og effektiv lagring, og som starter Windows og andre programmer utrolig raskt. Den er i stort sett ufølsom for støt og vibrasjoner, hvilket er ekstra bra i bærbare datamaskiner. SSD-disker er også lydløse og strømbesparende. SSD-harddisken i denne datamaskinen er på 512 GB, hvilket gir deg godt med lagringsplass til spill, programmer, bilder og musikk.

17,3" Full HD-skjerm

Den 17,3" store skjermen med Full HD-oppløsning gir deg det absolutt beste bildet for spillingen din. Datamaskinens raske oppdateringshastighet gir full styrke til den kraftige GPU'en som genererer sitt fulle potensial for å gjenskape silkemyk grafikk ved utrolig høy FPS. Den store skjermen møtes av en smal ramme som gjør at hvert bilde oppleves som enda større. Alt for å gi deg riktige forutsetninger for å arbeide eller kose deg, uansett miljø og få en trivelig, realistisk gjengivelse fra skjermen.

Microsoft Microsoft Office 365, lisens for en PC/Mac og ett nettbrett

649,-

Få tilgang til Office når og hvor som helst

Neste generasjons Office er en utrolig kraftig tjeneste som lar deg være oppkoblet hvor enn du befinner deg - hjemme, på jobben eller på reise. Du trenger kun å logge deg på for å få tilgang på personlige instillinger, applikasjoner, kontaktinformasjon og dokumenter. Med Office 365 kan du logge deg på 1 PC/Mac samt ett nettbrett.

Word

Skriv, skap, forfatt og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling.

Excel

Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel.

PowerPoint

Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint.

OneNote

Skriv ned tanker og notiser i din egen digitale notatblokk med Microsoft OneNote.

Outlook

Organiser e-post, inviter til møter og hold kontakten med alle med Microsoft Outlook.

Publisher

Skap, del og skriv ut ideer på en pen og proff måte. Lag publikasjoner som brosjyrer, produkthefter og foldere med Microsoft Publisher. *Kun på PC.

Access

Skap dine egne tilpassede databaseapper raskt og utnytt kraften i dataen din. *Kun på PC.

OneDrive

Få 1 TB gratis OneDrive-skylagring.

Skype

Ring til mobiltelefoner og faste telefoner med 60 Skype-minutter hver måned. Særegne vilkår gjelder.

Alle filene dine - på ett og samme sted

Med Office 365 får du 1 TB ubegrenset skylagring i OneDrive. Lagringen fungerer på telefonen, nettbrettet eller PC-en uansett om du bruker iPhone/iPad, Android eller Windows Phone. OneDrive fungerer på alle plattformer.

P378 ASUS ROG STRIX G731GT-AU080T Laptop 17 tommer 13639 NOK 13639 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 17 tommer