Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Tiltrekkende og tynn 14” laptop med opptil 14 timers batterilevetid

Lenovo Yoga S740-14IIL (81RS0011MX)

  Art.nr: 1010113
  • Intel Core i5-1035G4-prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • 14,9 mm tynn og veier 1,4 kg
  • 14" Full HD
  • Opptil 14 timer batteritid
  • Maks 2 stk. per kunde
7 990,-

Delbetal fra 711,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Lenovo Yoga S740-14IIL er en tiltrekkende 14" laptop som er kombinert med det stilige ytre og rask ytelse på innsiden. Yoga S740 er metallbelagt og leverer kraften fra 10. generasjons Intel® Core ™ i5-prosessor, som sammen med opptil 14 timers batterilevetid der du får en laptop som kan bruke effektivt hele dagen, hvor som helst, lys 14 "Full HD-skjerm og Dolby Atmos®-lyd som vil holde deg underholdt.

10. generasjons Intel Core i5-prosessor

 

10. gen Intel Core i5-1035G4 er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 3,7 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen din til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare som gir deg en rask og fremtidssikker bærbar PC.

Opp til 14 timers batteritid

 

Enten du deltar på en workshop på jobben eller ser på en seriemaraton i sofaen, har den slanke Yoga S740 all kraften som trengs. Når batterilevetiden på opptil 14 timer begynner å gå ut så kan skru den av og lade den i en times tid som da vil gi deg 80% kapasitet.

Elegant stil

 

Yoga S740 har et sandblåst aluminiumsskall med overflate av topp kvalitet og kraftig ytelse samtidig som den er enkel å ta med seg. Denne fleksible datamaskinen er ikke mer enn 14,9 mm tykk og veier 1,4 kg.

256 GB SSD-harddisk

 

Harddisken på denne laptopen er av type SSD som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt med tanke på at laptopen er bærbar. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Harddisken til denne laptopen er på 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, bilder og filmer.

14" Full HD

 

14-tommers Full HD-skjerm av høy kvalitet gir øynene dine en lettelse ved enten du leser tekst, ser på bilder eller ser på videoer. Deretter surfer du på nettet, til og med den minste teksten er enklere å se. Bildets lysstyrke er 400 cd / m², noe som gir deg et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger.

Tilkoblingsmuligheter

 

Yoga S740 har en Thunderbolt 3-port og er opptil åtte ganger raskere enn USB 3.0 og den raskeste og mest fleksible måten å koble til skjermer, dockingstasjoner og lagring. Den fungerer også som en strømkilde. Du får også superraske 802.11ax-tilkoblinger slik at du kan streame og surfe i høyt tempo. Datamaskinen har også fått Bluetooth 5.0 som er veldig praktisk å ha hvis du vil bruke trådløst utstyr som mus og hodetelefoner.

1010113 Lenovo Lenovo Yoga S740-14IIL (81RS0011MX) 81RS0011MX   Lenovo Yoga S740-14IIL er en tiltrekkende 14" laptop som er kombinert med det stilige ytre og rask ytelse på innsiden. Yoga S740 er metallbelagt og leverer kraften fra 10. generasjons Intel® Core ™ i5-prosessor, som sammen med opptil 14 timers batterilevetid der du får en laptop som kan bruke effektivt hele dagen, hvor som helst, lys 14 "Full HD-skjerm og Dolby Atmos®-lyd som vil holde deg underholdt. 10. generasjons Intel Core i5-prosessor   10. gen Intel Core i5-1035G4 er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 3,7 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen din til arbeidsoppgavene dine. Bygget for fremtidens AI-programvare som gir deg en rask og fremtidssikker bærbar PC. Opp til 14 timers batteritid   Enten du deltar på en workshop på jobben eller ser på en seriemaraton i sofaen, har den slanke Yoga S740 all kraften som trengs. Når batterilevetiden på opptil 14 timer begynner å gå ut så kan skru den av og lade den i en times tid som da vil gi deg 80% kapasitet. Elegant stil   Yoga S740 har et sandblåst aluminiumsskall med overflate av topp kvalitet og kraftig ytelse samtidig som den er enkel å ta med seg. Denne fleksible datamaskinen er ikke mer enn 14,9 mm tykk og veier 1,4 kg. 256 GB SSD-harddisk   Harddisken på denne laptopen er av type SSD som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt med tanke på at laptopen er bærbar. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Harddisken til denne laptopen er på 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, bilder og filmer. 14" Full HD   14-tommers Full HD-skjerm av høy kvalitet gir øynene dine en lettelse ved enten du leser tekst, ser på bilder eller ser på videoer. Deretter surfer du på nettet, til og med den minste teksten er enklere å se. Bildets lysstyrke er 400 cd / m², noe som gir deg et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger. Tilkoblingsmuligheter   Yoga S740 har en Thunderbolt 3-port og er opptil åtte ganger raskere enn USB 3.0 og den raskeste og mest fleksible måten å koble til skjermer, dockingstasjoner og lagring. Den fungerer også som en strømkilde. Du får også superraske 802.11ax-tilkoblinger slik at du kan streame og surfe i høyt tempo. Datamaskinen har også fått Bluetooth 5.0 som er veldig praktisk å ha hvis du vil bruke trådløst utstyr som mus og hodetelefoner. Laptop 14 - 16 tommer 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer