Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" YOGA Chromebook med opp til 10 t batteritid

Lenovo YOGA Chrome C630 (81JX002JMX)

  Art.nr: 1012223
  • Intel® Core™ i3-8130U prosessor
  • 64 GB SSD og 8 GB RAM
  • Opptil 10 timer batteritid
  • 15,6" Full HD-pekeskje (IPS-panel)
  • 1,8 cm tynn og veier ca. 1,9 kg

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Yoga Chromebook C630 er en rask, sikker og enkel datamaskin som du kan bruke enten som en bærbar datamaskin eller som et nettbrett takket være de smarte hengslene. Chromebook har også blitt utstyrt med en 15,6" Full HD berøringsskjerm med 10-punkts multi-touch, samt et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større visningsvinkler.


Chromebook C630 har også fått spesifikasjoner som opptil 10 timers batterilevetid, en lav vekt på ca. 1,9 kg og 8. generasjons Intel Core i3-prosessor, som med en maksimal hastighet på 3,4 GHz som lar deg multitaske og jobbe effektivt. Datamaskinen leveres med operativsystemet Google Chrome OS, som gir deg tilgang til tusenvis av apper og applikasjoner gjennom Chrome Nettmarked.

15,6" Full HD-pekeskjerm med IPS-panel

Med en 15,6-tommers Full HD-skjerm er bildet skarpere, pikslene er mindre og brukeropplevelsen blir bedre. Displayet har også blitt utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større visningsvinkler. En bred visningsvinkel betyr at bildet, kontrasten og fargegjengivelsen forblir riktig uansett hvilken vinkel du ser på skjermen. Synsvinkelen er så bred som 178 ° både horisontalt og vertikalt.

10-punkts kapasitiv multitouch gir deg ekstra fleksibilitet og brukervennlighet. Bytt mellom å bruke musematte og trykke og sveipe skjermen akkurat som med et nettbrett.

8. generationens Intel Core i3-prosessor

8. generasjon i3-prosessor Intel Core i3-8130U er en dual-core prosessor med en maksimal hastighet på 3,4 GHz. Prosessoren kommer med funksjoner som Intel Turbo Boost Technology 2.0, der du får raskere hastigheter og lar deg løse dine daglige datamaskinoppgaver på kort tid.

Raske tilkoblinger

Takket være de to USB-C-portene, et microSD-kortspor og en USB 3.0-port, kan du enkelt koble til alle eksterne enheter for enkel lading, dataoverføring eller streaming. 2x2 AC Wi-Fi og Bluetooth 4.1 sørger for at du får en rask WiFi-tilkobling, så vel som muligheten til å koble til enheter trådløst.

Lett og tynn

Datamaskinen er enkel å ha med, da den bare er 1,8 cm tynn og veier bare 1,9 kg. Datamaskinen er designet for å være din ledsager, enten du er på skolen, på veien eller på jobben.

Google Play Store-appar

Google Play Store-apper er ikke bare for telefonen din. Nå kan du oppleve det beste som Google har å tilby rett på Chromebooken din. Chromebooken din har også en rekke oppstartsapper som du kan få tilgang til med en gang, eksempler på disse er: Google Play Musikk, Spill, Google Stadia, Filmer, Bøker, YouTube, Google Bilder, Google Maps, Google Hangouts og mer.

Opptil 10 timers batteritid

Datamaskinen har en batterilevetid på opptil 10 timer, slik at du kan være produktiv hele dagen.

1012223 Lenovo Lenovo YOGA Chrome C630 (81JX002JMX) 81JX002JMX Lenovo Yoga Chromebook C630 er en rask, sikker og enkel datamaskin som du kan bruke enten som en bærbar datamaskin eller som et nettbrett takket være de smarte hengslene. Chromebook har også blitt utstyrt med en 15,6" Full HD berøringsskjerm med 10-punkts multi-touch, samt et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større visningsvinkler.Chromebook C630 har også fått spesifikasjoner som opptil 10 timers batterilevetid, en lav vekt på ca. 1,9 kg og 8. generasjons Intel Core i3-prosessor, som med en maksimal hastighet på 3,4 GHz som lar deg multitaske og jobbe effektivt. Datamaskinen leveres med operativsystemet Google Chrome OS, som gir deg tilgang til tusenvis av apper og applikasjoner gjennom Chrome Nettmarked.15,6" Full HD-pekeskjerm med IPS-panelMed en 15,6-tommers Full HD-skjerm er bildet skarpere, pikslene er mindre og brukeropplevelsen blir bedre. Displayet har også blitt utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større visningsvinkler. En bred visningsvinkel betyr at bildet, kontrasten og fargegjengivelsen forblir riktig uansett hvilken vinkel du ser på skjermen. Synsvinkelen er så bred som 178 ° både horisontalt og vertikalt. 10-punkts kapasitiv multitouch gir deg ekstra fleksibilitet og brukervennlighet. Bytt mellom å bruke musematte og trykke og sveipe skjermen akkurat som med et nettbrett.8. generationens Intel Core i3-prosessor 8. generasjon i3-prosessor Intel Core i3-8130U er en dual-core prosessor med en maksimal hastighet på 3,4 GHz. Prosessoren kommer med funksjoner som Intel Turbo Boost Technology 2.0, der du får raskere hastigheter og lar deg løse dine daglige datamaskinoppgaver på kort tid.Raske tilkoblingerTakket være de to USB-C-portene, et microSD-kortspor og en USB 3.0-port, kan du enkelt koble til alle eksterne enheter for enkel lading, dataoverføring eller streaming. 2x2 AC Wi-Fi og Bluetooth 4.1 sørger for at du får en rask WiFi-tilkobling, så vel som muligheten til å koble til enheter trådløst.Lett og tynnDatamaskinen er enkel å ha med, da den bare er 1,8 cm tynn og veier bare 1,9 kg. Datamaskinen er designet for å være din ledsager, enten du er på skolen, på veien eller på jobben. Google Play Store-apparGoogle Play Store-apper er ikke bare for telefonen din. Nå kan du oppleve det beste som Google har å tilby rett på Chromebooken din. Chromebooken din har også en rekke oppstartsapper som du kan få tilgang til med en gang, eksempler på disse er: Google Play Musikk, Spill, Google Stadia, Filmer, Bøker, YouTube, Google Bilder, Google Maps, Google Hangouts og mer.Opptil 10 timers batteritidDatamaskinen har en batterilevetid på opptil 10 timer, slik at du kan være produktiv hele dagen. Laptop 14 - 16 tommer 8490 NOK 8490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer