Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

14" laptop med Intel Core i5 og 256 GB SSD

Lenovo V14 IIL (82C400SEMX)

  Art.nr: 1015153
  • Intel Core i5-1035G1
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • Rask WiFi og Bluetooth 4.2
  • 14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

5 990,-

Delbetal fra 544,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Uansett om jobber med tunge regneark, holder telefonkonferanser, driver med filhåndtering eller andre typer arbeidsoppgaver, vil laptopen Lenovo V14-IIL med 14" Full HD-skjerm sørge for at dine behov møtes effektivt. Laptopen er laget for hjelpe deg i å være produktiv i arbeidsdagen og for å kunne brukes overalt. På innsiden av den bærbare datamaskinen, finner du en Intel Core i5-prosessor av tiende generasjon, 256 GB SSD og 8 GB RAM som sørger for at du har nok kapasitet til å kjøre både tunge og lette arbeidsoppgaver. Med et tynt, elegant og kompakt design er den lett å ta med og gjør seg godt i profesjonelle omgivelser.

14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)

Lenovo V14-IIL har en 14" Full HD-skjerm med tynn ramme, som gir deg et bredere synsfelt i et eller lite chassi. Selve bildeskjermen er basert på bakgrunnsbelyst LED-teknologi som gir økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskt opptente piksler.

Intel Core i5-1035G1

Denne prosessoren har fire kjerner med maksimal hastighet på 3,6 GHz og trekker lite strøm sammenlignet med tidligere utgaver. Prosessoren har dessuten intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser maskinen etter dine arbeidsoppgaver og er utviklet for å takle fremtidens AI-programvare.

256 GB SSD

Ved hjelp av en SSD (Solid State Drive) starter Windows og programmer enda raskere enn hva en mekanisk harddisk klarer å prestere. Selve disken er nærmest lydløs og trekker lite strøm og har lagringsplass på 256 TB.

8 GB RAM

Med hele 8 GB RAM DDR4, får du masse kapasitet i form av fart, lavt strømforbruk og maks ytelse.

Stilig og kompakt

Lenovo V14-IIL er profesjonelt og moderne designet i fargen Iron Gray, og veier kun 2,1 kg som gjør den lett å ta med på farten.

Stresstestet for pålitelighet

Lenovo har testet maskinens pålitelighet og holdbarhet på 8 forskjellige måter. Det vil si at den er testet mot støt, riper og vibrasjoner, samtidig som tastatur, hengsler, vifter, driftstemperatur og trykk også er satt på prøve. Dette for å sørge for at maskinen er klar for alle mulige oppgaver.

1015153 1015153 Lenovo Lenovo V14 IIL (82C400SEMX) 82C400SEMX Uansett om jobber med tunge regneark, holder telefonkonferanser, driver med filhåndtering eller andre typer arbeidsoppgaver, vil laptopen Lenovo V14-IIL med 14" Full HD-skjerm sørge for at dine behov møtes effektivt. Laptopen er laget for hjelpe deg i å være produktiv i arbeidsdagen og for å kunne brukes overalt. På innsiden av den bærbare datamaskinen, finner du en Intel Core i5-prosessor av tiende generasjon, 256 GB SSD og 8 GB RAM som sørger for at du har nok kapasitet til å kjøre både tunge og lette arbeidsoppgaver. Med et tynt, elegant og kompakt design er den lett å ta med og gjør seg godt i profesjonelle omgivelser.14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)Lenovo V14-IIL har en 14" Full HD-skjerm med tynn ramme, som gir deg et bredere synsfelt i et eller lite chassi. Selve bildeskjermen er basert på bakgrunnsbelyst LED-teknologi som gir økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskt opptente piksler.Intel Core i5-1035G1Denne prosessoren har fire kjerner med maksimal hastighet på 3,6 GHz og trekker lite strøm sammenlignet med tidligere utgaver. Prosessoren har dessuten intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser maskinen etter dine arbeidsoppgaver og er utviklet for å takle fremtidens AI-programvare.256 GB SSDVed hjelp av en SSD (Solid State Drive) starter Windows og programmer enda raskere enn hva en mekanisk harddisk klarer å prestere. Selve disken er nærmest lydløs og trekker lite strøm og har lagringsplass på 256 TB.8 GB RAMMed hele 8 GB RAM DDR4, får du masse kapasitet i form av fart, lavt strømforbruk og maks ytelse.Stilig og kompaktLenovo V14-IIL er profesjonelt og moderne designet i fargen Iron Gray, og veier kun 2,1 kg som gjør den lett å ta med på farten.Stresstestet for pålitelighetLenovo har testet maskinens pålitelighet og holdbarhet på 8 forskjellige måter. Det vil si at den er testet mot støt, riper og vibrasjoner, samtidig som tastatur, hengsler, vifter, driftstemperatur og trykk også er satt på prøve. Dette for å sørge for at maskinen er klar for alle mulige oppgaver. Laptop 14–16 tommer 5990 NOK 5990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14–16 tommer