Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" laptop med 128 GB SSD, klar for dagens utfordringer

Lenovo V130-15IKB (81HL004TMX)

  Art.nr: 1011345
  • Intel Celeron N4000 prosessor
  • 128 GB SSD og 8 GB RAM
  • Innebygd DVD-brenner
  • 15,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Opptil 6 timers batterilevetid

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 790,-

Delbetal fra 361,-/mnd Info

Info
Lenovo V130-15IKB (81HL004TMX)
Produkt du ser på: 15,6" laptop med 128 GB SSD, klar for dagens utfordringer

3 790,-


  • pris: 4 837,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

Lenovo V130-15IKB er en bærbar PC designet for å håndtere enklere dagligdagse oppgaver og skolearbeid. Den er blant annet utstyrt med Intel Celeron N4000-prosessor, som sammen med en 128 GB SSD-harddisk vil gjøre alt for å gi deg en rask dataopplevelse. Du får også tilgang til en 15,6" Full HD-skjerm, slik at bildet blir klart når du blar gjennom og leser dokumenter. En enklere datamaskin for enklere oppgaver. Andre funksjoner inkluderer rask WiFi (802.11a / b / g / n / ac), Bluetooth 4,1 og 8 GB DDR4 RAM.

15.6" Full HD skjerm

Den 15,6" store skjermen basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Alt for å gi deg de rette forholdene til å jobbe eller underholde deg i ethvert miljø og få en behagelig realistisk gjengivelse fra bildets lysstyrke på 220 cd / m² som også gir deg et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger.

Intel Celeron prosessor

 

Intel Celeron N4000 er en dual-core prosessor for alle dine daglige databehov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe med Microsoft Office, se filmer eller surfe på nettet.

Gjennomtenkt design

 

Lenovo V130-15IKB har fått et ergonomisk tastatur i full størrelse designet for komfort og presisjon. Og den store styreflaten gjør det enkelt å være produktiv, selv når du er på farten. 

128 GB SSD-harddisk

 

En solid state-drive (SSD) er den raske og effektive lagringen i den nye epoken som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. I motsetning til vanlige mekaniske harddisker er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er spesielt bra på bærbare datamaskiner som denne. De er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Lenovo V130-15IKB SSD er 128 GB, og gir deg lagringsplass for applikasjoner, dokumenter og bilder.

Trådløst nettverk og Bluetooth 4.1

 

Hvis du vil unngå nettverkskabelen, kan du også koble deg til et trådløst nettverk via WiFi. Dette gir en rask og stabil dataoverføring i høy hastighet og du kan enkelt bevege deg fritt i hele hjemmet. Bluetooth lar deg overføre filer fra f.eks. mobiltelefonen din til en datamaskin og omvendt på en enkel måte. Du kan også koble til trådløse enheter som et headset eller en datamus.

1011345 Lenovo Lenovo V130-15IKB (81HL004TMX) 81HL004TMX    Lenovo V130-15IKB er en bærbar PC designet for å håndtere enklere dagligdagse oppgaver og skolearbeid. Den er blant annet utstyrt med Intel Celeron N4000-prosessor, som sammen med en 128 GB SSD-harddisk vil gjøre alt for å gi deg en rask dataopplevelse. Du får også tilgang til en 15,6" Full HD-skjerm, slik at bildet blir klart når du blar gjennom og leser dokumenter. En enklere datamaskin for enklere oppgaver. Andre funksjoner inkluderer rask WiFi (802.11a / b / g / n / ac), Bluetooth 4,1 og 8 GB DDR4 RAM. 15.6" Full HD skjerm Den 15,6" store skjermen basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Alt for å gi deg de rette forholdene til å jobbe eller underholde deg i ethvert miljø og få en behagelig realistisk gjengivelse fra bildets lysstyrke på 220 cd / m² som også gir deg et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger. Intel Celeron prosessor   Intel Celeron N4000 er en dual-core prosessor for alle dine daglige databehov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe med Microsoft Office, se filmer eller surfe på nettet. Gjennomtenkt design   Lenovo V130-15IKB har fått et ergonomisk tastatur i full størrelse designet for komfort og presisjon. Og den store styreflaten gjør det enkelt å være produktiv, selv når du er på farten.  128 GB SSD-harddisk   En solid state-drive (SSD) er den raske og effektive lagringen i den nye epoken som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. I motsetning til vanlige mekaniske harddisker er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er spesielt bra på bærbare datamaskiner som denne. De er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Lenovo V130-15IKB SSD er 128 GB, og gir deg lagringsplass for applikasjoner, dokumenter og bilder. Trådløst nettverk og Bluetooth 4.1   Hvis du vil unngå nettverkskabelen, kan du også koble deg til et trådløst nettverk via WiFi. Dette gir en rask og stabil dataoverføring i høy hastighet og du kan enkelt bevege deg fritt i hele hjemmet. Bluetooth lar deg overføre filer fra f.eks. mobiltelefonen din til en datamaskin og omvendt på en enkel måte. Du kan også koble til trådløse enheter som et headset eller en datamus. Laptop 14 - 16 tommer 4,3 6 3790 NOK 3790 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer