Lett 14" hurtigladbar bærbar datamaskin og 128 GB SSD

Lenovo V130-14IKB (81HQ00MMMX)

  Art.nr: 1013034
  • Intel Core i3-7020U-prosessor
  • 128 GB SSD og 8 GB RAM
  • Vekt: 1,55 kg
  • 14" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Rask lading

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 690,-

Delbetal fra 352,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo V130-14IKB (81HQ00MMMX) er en bærbar datamaskin med 14" Full HD-skjerm og rask ytelse i et stilig kabinett. Det slanke designet har en berøringsplate og hengsler som åpnes i 180 grader. Innvendig finner du komponenter som 7. generasjon Intel Core i3-prosessor, sammen med en 128 GB SSD-harddisk som gir deg høyere hastigheter, alt på en datamaskin som bare veier 1,55 kg.

14" Full HD-skjerm

Den 14" store skjermen basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Alt for å gi deg de rette forholdene for å jobbe eller underholde deg i ethvert miljø og få en behagelig realistisk opplevelse fra skjermen. Bildets lysstyrke er 220 cd / m², du får et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger.

7. gen Intel Core i3-prosessor

Intel Core i3 er en dual-core prosessor med en hastighet på 2,3 GHz. Prosessoren gir deg den pålitelige ytelsen du trenger for å fullføre arbeidet ditt. Du får jevn multitasking-ytelse for alle dine daglige databehov.

128 GB SSD-harddisk

En solid state-stasjon (SSD) er den raske og effektive lagringen i den nye tiden som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. I motsetning til vanlige mekaniske harddisker er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. De er også lydløse og bruker lite strøm. Lenovo V130-14IKB SSD er 128 GB, og gir deg lagringsplass for applikasjoner, dokumenter og bilder.

Rask Rading

Med et 30 W-batteri og hurtiglading hjelper dette deg med å øke produktiviteten, lader enheten opp til 50% på bare 30 minutter. I tillegg får du opptil 6 timers batterilevetid på en enkelt lading, perfekt for de som ofte er ute og er på farten.

Full størrelse tastatur

Lenovo V130-14IKB har et ergonomisk tastatur i full størrelse for komfort og presisjon. Den store pekeplaten er også presis og gjør det enda enklere å jobbe når du er utenfor og ikke har tilgang til datamaskin.

Bygget for å vare

Datamaskinen er både pålitelig og holdbar. Den tåler både sjokk, vibrasjoner og slitasje fra daglig bruk. Lenovo har testet hengslens levetid, viftens pålitelighet, hvordan datamaskinen oppfører seg under forskjellige driftstemperaturer og mye mer.

1013034 Lenovo Lenovo V130-14IKB (81HQ00MMMX) 81HQ00MMMX Lenovo V130-14IKB (81HQ00MMMX) er en bærbar datamaskin med 14" Full HD-skjerm og rask ytelse i et stilig kabinett. Det slanke designet har en berøringsplate og hengsler som åpnes i 180 grader. Innvendig finner du komponenter som 7. generasjon Intel Core i3-prosessor, sammen med en 128 GB SSD-harddisk som gir deg høyere hastigheter, alt på en datamaskin som bare veier 1,55 kg. 14" Full HD-skjerm Den 14" store skjermen basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Alt for å gi deg de rette forholdene for å jobbe eller underholde deg i ethvert miljø og få en behagelig realistisk opplevelse fra skjermen. Bildets lysstyrke er 220 cd / m², du får et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger. 7. gen Intel Core i3-prosessor Intel Core i3 er en dual-core prosessor med en hastighet på 2,3 GHz. Prosessoren gir deg den pålitelige ytelsen du trenger for å fullføre arbeidet ditt. Du får jevn multitasking-ytelse for alle dine daglige databehov. 128 GB SSD-harddisk En solid state-stasjon (SSD) er den raske og effektive lagringen i den nye tiden som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. I motsetning til vanlige mekaniske harddisker er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. De er også lydløse og bruker lite strøm. Lenovo V130-14IKB SSD er 128 GB, og gir deg lagringsplass for applikasjoner, dokumenter og bilder. Rask Rading Med et 30 W-batteri og hurtiglading hjelper dette deg med å øke produktiviteten, lader enheten opp til 50% på bare 30 minutter. I tillegg får du opptil 6 timers batterilevetid på en enkelt lading, perfekt for de som ofte er ute og er på farten. Full størrelse tastatur Lenovo V130-14IKB har et ergonomisk tastatur i full størrelse for komfort og presisjon. Den store pekeplaten er også presis og gjør det enda enklere å jobbe når du er utenfor og ikke har tilgang til datamaskin. Bygget for å vare Datamaskinen er både pålitelig og holdbar. Den tåler både sjokk, vibrasjoner og slitasje fra daglig bruk. Lenovo har testet hengslens levetid, viftens pålitelighet, hvordan datamaskinen oppfører seg under forskjellige driftstemperaturer og mye mer. Laptop 14 - 16 tommer 4 1 3690 NOK 3690 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer