Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" arbeidsstasjon med 10. Intel Core i7 og 512 GB SSD

Lenovo ThinkBook 15 20RW (20RW0077MX)

  Art.nr: 1012229
  • Intel Core i7-10510U prosessor
  • 512 GB SSD og 16 GB RAM
  • Opptil 9 timer batteritid
  • 15,6" Full HD-skjerm
  • Fingeravtrykkleser på startknappen

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo ThinkBook 15 er en 15,6" bærbar laptop som med sin slanke design sammen med raske komponenter er designet for høy produktivitet. Denne veldesignede arbeidsdatamaskinen er bare 18,9 mm tynn, men inne i det slanke kabinettet finner du komponenter som 10. gen Intel Core i7-prosessor, en 512 GB SSD-harddisk og 16 GB RAM, samt funksjoner som en innebygd fingeravtrykksleser på strømbryteren, slik at du kan starte og logge på kort tid.

15,6" Full HD-skjerm

Lenovo ThinkBook 15 er utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm som gir deg skarpe bilder der detaljer er enkle å oppdage. Den tynne kante rundt skjermen gir 83% skjerm-til-kabinett-forhold, noe som gir et større arbeidsområde. 

Lenovo ThinkBook er utstyrt med 10. gen i7-prosessor Intel Core i7-10510U er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner.

10. gen. Intel Core i7-prosessor

10. gen i7-prosessor Intel Core i7-10510U er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,9 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen din til arbeidsoppgavene dine. 

Lenovo ThinkBook har en harddisk på 512 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, spill, bilder og filmer.

512 GB SSD-harddisk

Harddisken på datamaskinen din er av type SSD, som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i laptoper. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken til denne laptopen er på 512 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, spill, bilder og filmer.

Lenovo ThinkBook 15 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk.

16 GB DDR4 RAM-minne

ThinkBook 15 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 16 GB integrert DDR4 RAM, for å sikre en raskere dataopplevelse.

Rå batterikraft

Et 45 Wh Rapid Charge-batteri hjelper deg med å øke produktiviteten, enheten lades opp til 80% på bare en time. I tillegg får du opptil 9 timers batterilevetid på en enkelt lading, perfekt for de som ofte er ute og er på farten.

Fingeravtrykksleser 

Denne nye arbeidsdatamaskinen er full av funksjoner som lar deg fokusere på virksomheten din. Startknappen har blant annet en fingeravtrykkleser for rask oppstart. Du får også tilgang til Skype-hurtigtastene, samt muligheten til å gjenoppta bruk fra hvilemodus på mindre enn 0,5 sekunder med Modern Standby.

HD-Webkamera

Lenovo ThinkBook 15 er designet for å være en optimal fungerende datamaskin, så det er åpenbart at datamaskinen din har et innebygd HD-webkamera. Det spesielle er at webkameraet har fysisk beskyttelse, noe som betyr at du kan være sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er over.

1012229 Lenovo Lenovo ThinkBook 15 20RW (20RW0077MX) 20RW0077MX Lenovo ThinkBook 15 er en 15,6" bærbar laptop som med sin slanke design sammen med raske komponenter er designet for høy produktivitet. Denne veldesignede arbeidsdatamaskinen er bare 18,9 mm tynn, men inne i det slanke kabinettet finner du komponenter som 10. gen Intel Core i7-prosessor, en 512 GB SSD-harddisk og 16 GB RAM, samt funksjoner som en innebygd fingeravtrykksleser på strømbryteren, slik at du kan starte og logge på kort tid. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 15,6" Full HD-skjerm Lenovo ThinkBook 15 er utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm som gir deg skarpe bilder der detaljer er enkle å oppdage. Den tynne kante rundt skjermen gir 83% skjerm-til-kabinett-forhold, noe som gir et større arbeidsområde.  10. gen. Intel Core i7-prosessor 10. gen i7-prosessor Intel Core i7-10510U er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,9 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen din til arbeidsoppgavene dine.  512 GB SSD-harddisk Harddisken på datamaskinen din er av type SSD, som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter Windows og programmer mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i laptoper. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken til denne laptopen er på 512 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, spill, bilder og filmer. 16 GB DDR4 RAM-minne ThinkBook 15 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 16 GB integrert DDR4 RAM, for å sikre en raskere dataopplevelse. Rå batterikraft Et 45 Wh Rapid Charge-batteri hjelper deg med å øke produktiviteten, enheten lades opp til 80% på bare en time. I tillegg får du opptil 9 timers batterilevetid på en enkelt lading, perfekt for de som ofte er ute og er på farten. Fingeravtrykksleser  Denne nye arbeidsdatamaskinen er full av funksjoner som lar deg fokusere på virksomheten din. Startknappen har blant annet en fingeravtrykkleser for rask oppstart. Du får også tilgang til Skype-hurtigtastene, samt muligheten til å gjenoppta bruk fra hvilemodus på mindre enn 0,5 sekunder med Modern Standby. HD-Webkamera Lenovo ThinkBook 15 er designet for å være en optimal fungerende datamaskin, så det er åpenbart at datamaskinen din har et innebygd HD-webkamera. Det spesielle er at webkameraet har fysisk beskyttelse, noe som betyr at du kan være sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er over. Laptop 14 - 16 tommer 4 2 11690 NOK 11690 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer