Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" laptop med 10. Intel Core i5 og 256 GB SSD

Lenovo ThinkBook 14 20RV (20RV006TMX)

  Art.nr: 1012224
  • Intel Core i5-10210U prosessor
  • 256 GB SSD og 8 GB RAM
  • Windows 10 Pro
  • 14" Full HD-skjerm IPS
  • Opptil 9 timer batterilevetid

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo ThinkBook 14 20RV er en 14" stor bærbar PC med rask ytelse i et kompakt aluminiumskabinett som vil hjelpe deg når du er på farten. Datamaskinen er bare 17,9 mm tynn og inne i det slanke kabinettet finner man blant annet 10. generasjons Intel Core i5-prosessor, en 256 GB stor SSD-harddisk og et litium-ion-batteri med en batterilevetid på opptil 9 timer. En 14" bærbar datamaskin, klar til å håndtere vanskelige oppgaver, hvor som helst.

14" Full HD IPS-skjerm

Full HD-skjerm på 14" er avgrenset av en tynn ramme som gir et skjerm-til-kabinett-forhold på 80%, noe som gir en større arbeidsflate på skjermen, så vel som et mindre og jevnere kabinett. Skjermen har også blitt utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større synsvinkler.

10. gen Intel Core i5-prosessor

10. gen i5-prosessor Intel Core i5-10210U er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,2 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen til arbeidsoppgavene dine. Maskinen er bygget for fremtidens AI-programvare, slik at du får en rask og fremtidssikker bærbar datamaskin.

256 GB SSD-harddisk

Harddisken på datamaskinen din er av type SSD som er den nye og raske lagringen som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er på 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, bilder og filmer.

8 GB DDR4 RAM-minne

ThinkBook 14 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB integrert DDR4 RAM, for å sikre en raskere dataopplevelse.

Opp til 9 timer batterilevetid

Et 45 Wh Rapid Charge-batteri hjelper deg med å øke produktiviteten, enheten lades opp til 80% på bare en time. I tillegg får du opptil 9 timers batterilevetid på en enkelt lading, perfekt for de som ofte er ute og er på farten.

HD-webbkamera

Lenovo ThinkBook 14 er designet for å være en optimal fungerende datamaskin, så det er åpenbart at datamaskinen din har et innebygd HD-webkamera. Det spesielle er at webkameraet har fysisk beskyttelse, noe som betyr at du kan være sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er over.

1012224 Lenovo Lenovo ThinkBook 14 20RV (20RV006TMX) 20RV006TMX Lenovo ThinkBook 14 20RV er en 14" stor bærbar PC med rask ytelse i et kompakt aluminiumskabinett som vil hjelpe deg når du er på farten. Datamaskinen er bare 17,9 mm tynn og inne i det slanke kabinettet finner man blant annet 10. generasjons Intel Core i5-prosessor, en 256 GB stor SSD-harddisk og et litium-ion-batteri med en batterilevetid på opptil 9 timer. En 14" bærbar datamaskin, klar til å håndtere vanskelige oppgaver, hvor som helst. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 14" Full HD IPS-skjerm Full HD-skjerm på 14" er avgrenset av en tynn ramme som gir et skjerm-til-kabinett-forhold på 80%, noe som gir en større arbeidsflate på skjermen, så vel som et mindre og jevnere kabinett. Skjermen har også blitt utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større synsvinkler. 10. gen Intel Core i5-prosessor 10. gen i5-prosessor Intel Core i5-10210U er en firekjerneprosessor med lavere strømforbruk sammenlignet med tidligere generasjoner. Den har en maksimal hastighet på 4,2 GHz og er utstyrt med intelligente ytelsesfunksjoner som tilpasser datamaskinen til arbeidsoppgavene dine. Maskinen er bygget for fremtidens AI-programvare, slik at du får en rask og fremtidssikker bærbar datamaskin. 256 GB SSD-harddisk Harddisken på datamaskinen din er av type SSD som er den nye og raske lagringen som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er på 256 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, bilder og filmer. 8 GB DDR4 RAM-minne ThinkBook 14 er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB integrert DDR4 RAM, for å sikre en raskere dataopplevelse. Opp til 9 timer batterilevetid Et 45 Wh Rapid Charge-batteri hjelper deg med å øke produktiviteten, enheten lades opp til 80% på bare en time. I tillegg får du opptil 9 timers batterilevetid på en enkelt lading, perfekt for de som ofte er ute og er på farten. HD-webbkamera Lenovo ThinkBook 14 er designet for å være en optimal fungerende datamaskin, så det er åpenbart at datamaskinen din har et innebygd HD-webkamera. Det spesielle er at webkameraet har fysisk beskyttelse, noe som betyr at du kan være sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er over. Laptop 14 - 16 tommer 5 2 7990 NOK 7990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer