Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

14" laptop med 14 t batteritid og sekskjerners Ryzen 5

Lenovo IdeaPad 5 (81YM002QMX)

  Art.nr: 1013303
  • AMD Ryzen 5 4500U-prosessor
  • 512 GB SSD og 8 GB RAM
  • Fingeravtrykkleser og webkamera
  • 14" Full HD-skjerm (IPS-panel)
  • Opptil 15 t batteritid
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
5 490,-

Delbetal fra 502,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 (81YM002QMX) er en 14" bærbar datamaskin som med smarte funksjoner og rask ytelse letter hverdagens digitale gjøremål og sørger for effektiv arbeidstid. IdeaPad 5 er utstyrt med sekskjernersprosessoren Ryzen 5 fra AMD, som i kombinasjon med 512 GB SSD-lagring gir deg raske hastigheter i programmer og dokumenter. Skjermen er 14" og har Full HD-oppløsning (1920 x 1080), som gir skarpe bilder, mens IPS-panelet sørger for god kontrast og fargepresisjon. Andre funksjoner inkluderer fingeravtrykkleser på startknappen for kjapp innlogging, samt et integrert HD-webkamera.

14" Full HD-skjerm med IPS-panel

Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 leveres med en Full HD-skjerm (1920 x 1080) på 14 tommer med tynne rammer. Bildeskjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi, som gir deg økt lysstyrke og tydeligere kontrast med mer responsive piksler. IPS-panelet gir dessuten skjermen høyere fargenøyaktighet og bredere synsvinkler.

Sekskjerners AMD Ryzen™ 5

AMD Ryzen 5 4500U tilhører den fjerde generasjonen AMD-prosessorer for bærbare enheter. Den er utstyrt med seks prosessorkjerner og en makshastighet på 4 GHz, som gir deg rask ytelse til spill, redigering, kontorarbeid og underholdning. Den kraftige prosessoren er bygd for krevende oppgaver og sørger for effektiv multitasking selv under tung belastning.

512 GB SSD-lagring

Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne som gir raskere oppstart. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne laptopens 512 GB gir deg lagringsplass til spill, filmer, bilder og dokumenter.

8 GB DDR4 3200 MHz RAM

Med 8 GB DDR4 RAM er du sikret et raskt arbeidsminne selv under høy påkjenning. IdeaPad 5s DDR4-RAM gir høyere hastighet og kapasitet, samt redusert strømforbruk og bedre batteritid.

Fingeravtrykkleser og webkamera

Lenovo IdeaPad 5 er utstyrt med mange smarte funksjoner som gjør hverdagen lettere. Blant annet har startknappen en integrert fingeravtrykkleser, som betyr raskere oppstart uten innlogging med brukernavn og passord. Samtidig har den et HD-kamera med et fysisk deksel, slik at du kan være ekstra sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er avsluttet.

Lekkert design

Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 er konstruert med et enestående blikk for detaljer. Den er glatt, god å holde i og har en slitesterk overflatebehandling som gir laptopen en tekstillignende tekstur. 

1013303 1013303 Lenovo Lenovo IdeaPad 5 (81YM002QMX) 81YM002QMX Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 (81YM002QMX) er en 14" bærbar datamaskin som med smarte funksjoner og rask ytelse letter hverdagens digitale gjøremål og sørger for effektiv arbeidstid. IdeaPad 5 er utstyrt med sekskjernersprosessoren Ryzen 5 fra AMD, som i kombinasjon med 512 GB SSD-lagring gir deg raske hastigheter i programmer og dokumenter. Skjermen er 14" og har Full HD-oppløsning (1920 x 1080), som gir skarpe bilder, mens IPS-panelet sørger for god kontrast og fargepresisjon. Andre funksjoner inkluderer fingeravtrykkleser på startknappen for kjapp innlogging, samt et integrert HD-webkamera. 14" Full HD-skjerm med IPS-panel Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 leveres med en Full HD-skjerm (1920 x 1080) på 14 tommer med tynne rammer. Bildeskjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi, som gir deg økt lysstyrke og tydeligere kontrast med mer responsive piksler. IPS-panelet gir dessuten skjermen høyere fargenøyaktighet og bredere synsvinkler. Sekskjerners AMD Ryzen™ 5 AMD Ryzen 5 4500U tilhører den fjerde generasjonen AMD-prosessorer for bærbare enheter. Den er utstyrt med seks prosessorkjerner og en makshastighet på 4 GHz, som gir deg rask ytelse til spill, redigering, kontorarbeid og underholdning. Den kraftige prosessoren er bygd for krevende oppgaver og sørger for effektiv multitasking selv under tung belastning. 512 GB SSD-lagring Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne som gir raskere oppstart. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne laptopens 512 GB gir deg lagringsplass til spill, filmer, bilder og dokumenter. 8 GB DDR4 3200 MHz RAM Med 8 GB DDR4 RAM er du sikret et raskt arbeidsminne selv under høy påkjenning. IdeaPad 5s DDR4-RAM gir høyere hastighet og kapasitet, samt redusert strømforbruk og bedre batteritid. Fingeravtrykkleser og webkamera Lenovo IdeaPad 5 er utstyrt med mange smarte funksjoner som gjør hverdagen lettere. Blant annet har startknappen en integrert fingeravtrykkleser, som betyr raskere oppstart uten innlogging med brukernavn og passord. Samtidig har den et HD-kamera med et fysisk deksel, slik at du kan være ekstra sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er avsluttet. Lekkert design Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 er konstruert med et enestående blikk for detaljer. Den er glatt, god å holde i og har en slitesterk overflatebehandling som gir laptopen en tekstillignende tekstur.  Laptop 14–16 tommer 4,8 10 5490 NOK 5490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14–16 tommer