Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" laptop med AMD Ryzen 3 og 512 GB SSD

Lenovo IdeaPad 3 (81W100ECMX)

  Art.nr: 1013302
  • AMD Ryzen 3 3250U mobile prosessor
  • 512 GB SSD og 8 GB RAM
  • Opptil 9,6 timer batteritid
  • 15,6" Full HD-skjerm
  • Webkamera beskyttelse og Q-Control

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd Info

Info
Lenovo IP 3 15ADA05 (81W100ECMX)
Produkt du ser på: 15,6" laptop med AMD Ryzen 3 og 512 GB SSD

4 990,-


  • pris: 6 117,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo IdeaPad 3 er en 15,6" bærbar PC som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Inne i datamaskinen finner du komponenter som dual-core prosessoren AMD Ryzen 3 3250U mobil, sammen med en 512 GB SSD-harddisk som gir deg raske hastigheter i applikasjoner. Du ser alt på en 15,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080) og får også tilgang til Dolby Audio som er perfekt for lyd som igjen er perfekt for å slappe av foran en film. Dra nytte av gjennomtenkte detaljer som en fysisk linsebeskyttelse for webkameraet og en batterilevetid på opptil 9,6 timer, alt for å gjøre dette til en perfekt følgesvenn hver dag.

AMD Ryzen 3 mobile prosessor

AMD Ryzen 3 3250U er en dual-core prosessor som med en maksimal hastighet på 3,5 GHz gir deg kraften til å utføre daglige oppgaver raskt. Ryzen 3 3250U er like egnet for spill i enklere spill som kontorarbeid og enklere foto- og videoredigering.

512 GB SSD-harddisk

En SSD er en harddisk, nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet. Her startes Windows og programmer mye raskere enn det en tradisjonell mekanisk harddisk kan og lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, noe som er ekstremt bra for bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse og svært energieffektive. 

8 GB DDR4 RAM-minne

Lenovo ideapad 3 er utstyrt med DDR4 RAM, en raskt fungerende minnestandard. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB integrert DDR4 RAM, for å sikre en raskere datamaskinopplevelse.

15,6" Full HD-skjerm

Den 15,6" store skjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Alt for å gi deg de rette forholdene til å jobbe eller ha det gøy uansett miljø og få en hyggelig realistisk gjengivelse fra bildets lysstyrke som er 220 cd / m². Da får du et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger.

Webkamera beskyttelse

Når det gjelder personvern, er den enkleste metoden noen ganger den beste. Derfor designet Lenovo IdeaPad 3 med fysisk webkamera-beskyttelse. Bare slå på beskyttelsen når du er ferdig med videochatten din og beskytt webkameraet ditt mot hackere.

Rask og rolig med Q-Control

Rask eller rolig: Du velger. Bytt enkelt mellom Max Mode, der prosessoren tar kontroll og gir raskest mulig ytelse, og Stealth Mode for den roligste brukeropplevelsen og lengre batterilevetid.

Opptil 9,6 timer batteritid

Et 35 Wh-batteri med en batterilevetid på ca. 9,6 timer hjelper deg med å øke produktiviteten, og du unngår å stadig lete etter et sted å lade opp, perfekt for deg som ofte er på farten.

1013302 Lenovo Lenovo IdeaPad 3 (81W100ECMX) 81W100ECMX Lenovo IdeaPad 3 er en 15,6" bærbar PC som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Inne i datamaskinen finner du komponenter som dual-core prosessoren AMD Ryzen 3 3250U mobil, sammen med en 512 GB SSD-harddisk som gir deg raske hastigheter i applikasjoner. Du ser alt på en 15,6" Full HD-skjerm (1920 x 1080) og får også tilgang til Dolby Audio som er perfekt for lyd som igjen er perfekt for å slappe av foran en film. Dra nytte av gjennomtenkte detaljer som en fysisk linsebeskyttelse for webkameraet og en batterilevetid på opptil 9,6 timer, alt for å gjøre dette til en perfekt følgesvenn hver dag. AMD Ryzen 3 mobile prosessor AMD Ryzen 3 3250U er en dual-core prosessor som med en maksimal hastighet på 3,5 GHz gir deg kraften til å utføre daglige oppgaver raskt. Ryzen 3 3250U er like egnet for spill i enklere spill som kontorarbeid og enklere foto- og videoredigering.512 GB SSD-harddisk En SSD er en harddisk, nåtidens raskeste og mest effektive lagringsenhet. Her startes Windows og programmer mye raskere enn det en tradisjonell mekanisk harddisk kan og lar seg heller ikke påvirke av støt eller vibrasjoner, noe som er ekstremt bra for bærbare datamaskiner. SSD-diskene er også lydløse og svært energieffektive.  8 GB DDR4 RAM-minneLenovo ideapad 3 er utstyrt med DDR4 RAM, en raskt fungerende minnestandard. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB integrert DDR4 RAM, for å sikre en raskere datamaskinopplevelse.15,6" Full HD-skjermDen 15,6" store skjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi som gir deg økt lysstyrke, mer levende farger og økt kontrast med raskere opplyste piksler. Alt for å gi deg de rette forholdene til å jobbe eller ha det gøy uansett miljø og få en hyggelig realistisk gjengivelse fra bildets lysstyrke som er 220 cd / m². Da får du et lyst og tydelig bilde som passer til alle anledninger. Webkamera beskyttelseNår det gjelder personvern, er den enkleste metoden noen ganger den beste. Derfor designet Lenovo IdeaPad 3 med fysisk webkamera-beskyttelse. Bare slå på beskyttelsen når du er ferdig med videochatten din og beskytt webkameraet ditt mot hackere.Rask og rolig med Q-ControlRask eller rolig: Du velger. Bytt enkelt mellom Max Mode, der prosessoren tar kontroll og gir raskest mulig ytelse, og Stealth Mode for den roligste brukeropplevelsen og lengre batterilevetid.Opptil 9,6 timer batteritidEt 35 Wh-batteri med en batterilevetid på ca. 9,6 timer hjelper deg med å øke produktiviteten, og du unngår å stadig lete etter et sted å lade opp, perfekt for deg som ofte er på farten. Laptop 14 - 16 tommer 4990 NOK 4990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer