Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" bærbar PC med 4 GB RAM og en 128 GB SSD-harddisk

Lenovo Ideapad S145-15API (81UT00A9MX)

  Art.nr: 1010866
  • AMD Athlon 300U prosessor
  • 128 GB SSD og 4 GB RAM
  • Krystallklar lyd med Dolby Audio
  • 15,6" HD-skjerm (1366 x 768)
  • Wi-Fi og Bluetooth 4.2

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Lenovo Ideapad S145-15API er en bærbar PC som er klar for dagens oppgaver. I datamaskinen finner du blant annet en AMD Athlon 300U-prosessor, som i kombinasjon med en 128 GB SSD-harddisk vil gi deg raske hastigheter og oppstart. Den har også blitt utstyrt med en 15,6-tommers HD-skjerm som gir skarpe bilder når du vil se en film eller lese en artikkel, alt sammen i et stilrent design.

I datamaskinen finner du blant annet en AMD Athlon 300U-prosessor, som i kombinasjon med en 128 GB SSD-harddisk vil gi deg raske hastigheter og oppstart.

15,6" HD-skjerm

 

Den 15,6" store HD-displayet gir deg de rette forholdene til å jobbe eller underholde deg selv, uavhengig av miljøet og gir et behagelig realistisk bilde fra skjermen. Bildets lysstyrke er 220 cd / m² anledninger.

Gjennomtenkt design

 

Lenovo Ideapad S145-15API har fått et ergonomisk tastatur i full størrelse designet for komfort og presisjon og den store styreflaten gjør det enkelt å være produktiv, selv når du er på farten.

Ideapad S145 har alt du trenger, enten du vil koble til en TV med HDMI, mus med USB eller et SD-kort.

Koble til enhetene dine

Ideapad S145 har alt du trenger, enten du vil koble til en TV med HDMI, mus med USB eller et SD-kort. Med den trådløse 802.11ac-standarden får du en stabil og rask tilkobling til trådløse nettverk slik at du alltid er klar for hverdagen. Datamaskinen har også Bluetooth 4.2, praktisk hvis du vil koble til en trådløs mus eller et hodesett.

128 GB SSD-harddisk

 

Harddisken på datamaskinen din er av typen SSD, som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er 128 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, bilder og lettere applikasjoner.

Utmerket lyd

Enten du ser på video, streamer musikk eller videochatter, vil du elske det du hører. Med krystallklar Dolby Audio får du en betydelig bedre underholdningsopplevelse, skru opp volumet og hører hver eneste detalj.

Med krystallklar Dolby Audio får du en betydelig bedre underholdningsopplevelse, skru opp volumet og hører hver eneste detalj.
1010866 1010866 Lenovo Lenovo Ideapad S145-15API (81UT00A9MX) 81UT00A9MX   Lenovo Ideapad S145-15API er en bærbar PC som er klar for dagens oppgaver. I datamaskinen finner du blant annet en AMD Athlon 300U-prosessor, som i kombinasjon med en 128 GB SSD-harddisk vil gi deg raske hastigheter og oppstart. Den har også blitt utstyrt med en 15,6-tommers HD-skjerm som gir skarpe bilder når du vil se en film eller lese en artikkel, alt sammen i et stilrent design. 15,6" HD-skjerm   Den 15,6" store HD-displayet gir deg de rette forholdene til å jobbe eller underholde deg selv, uavhengig av miljøet og gir et behagelig realistisk bilde fra skjermen. Bildets lysstyrke er 220 cd / m² anledninger. Gjennomtenkt design   Lenovo Ideapad S145-15API har fått et ergonomisk tastatur i full størrelse designet for komfort og presisjon og den store styreflaten gjør det enkelt å være produktiv, selv når du er på farten. Koble til enhetene dine Ideapad S145 har alt du trenger, enten du vil koble til en TV med HDMI, mus med USB eller et SD-kort. Med den trådløse 802.11ac-standarden får du en stabil og rask tilkobling til trådløse nettverk slik at du alltid er klar for hverdagen. Datamaskinen har også Bluetooth 4.2, praktisk hvis du vil koble til en trådløs mus eller et hodesett. 128 GB SSD-harddisk   Harddisken på datamaskinen din er av typen SSD, som er den nye og raske lagringen i moderne tid som starter opp Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. Harddisken til denne datamaskinen er 128 GB, noe som gir deg lagringsplass for dokumenter, bilder og lettere applikasjoner. Utmerket lyd Enten du ser på video, streamer musikk eller videochatter, vil du elske det du hører. Med krystallklar Dolby Audio får du en betydelig bedre underholdningsopplevelse, skru opp volumet og hører hver eneste detalj. Laptop 14–16 tommer 3,6 5 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14–16 tommer