Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" laptop med IPS-skjerm og opptil 15 t batteritid

Lenovo Ideapad 5 (81YK006LMX)

  Art.nr: 1012290
  • Intel® Core™ i5-1035G1-prosessor
  • 512 GB SSD og 16 GB RAM
  • Fingeravtrykkleser og webkamera
  • 15,6" Full HD-skjerm (IPS-panel)
  • Opptil 15 t batteritid

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo IdeaPad 5 15IIL05 er en 15,6" bærbar datamaskin som med smarte funksjoner og rask ytelse letter hverdagens digitale gjøremål og sørger for effektiv arbeidstid. IdeaPad 5 er utstyrt med tiende generasjons Intel Core i5-prosessor, som i kombinasjon med 512 GB SSD-lagring gir deg raske hastigheter i programmer og dokumenter. Skjermen er 15,6" og har Full HD-oppløsning (1920 x 1080), som gir skarpe bilder, mens IPS-panelet sørger for god kontrast og fargepresisjon. Andre funksjoner inkluderer fingeravtrykkleser på startknappen for kjapp innlogging, samt et integrert HD-webkamera.

Lenovo Ideapad 5 15IIL05 har IPS-panel, 15,6

15,6" Full HD-skjerm med IPS-panel

Lenovo IdeaPad 5 leveres med en Full HD-skjerm (1920 x 1080) på 15,6 tommer med tynne rammer. Bildeskjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi, som gir deg økt lysstyrke og tydeligere kontrast med mer responsive piksler. IPS-panelet gir dessuten skjermen høyere fargenøyaktighet og bredere synsvinkler.

10. generasjons Intel® Core™ i5-prosessor

Den tiende generasjonen i5-prosessor, Intel Core i5-1035G1, er en firekjernersprosessor med lavere strømforbruk enn tidligere generasjoner. Den har en makshastighet på 3,6 Ghz, og er utstyrt med intelligende ytelsesfunksjoner som tilpasser maskinens ytelse etter arbeidsoppgavene dine. Nye i5 er bygd for fremtidens AI-programvare og gjør maskinvaren rask og fremtidssikker.

512 GB SSD-lagring

Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne laptopens 512 GB gir deg lagringsplass til spill, filmer og bilder.

16 GB DDR4 3200 MHz RAM

Med 16 GB DDR4 RAM er du sikret et raskt arbeidsminne selv under høy påkjenning. IdeaPad 5s DDR4-RAM gir høyere hastighet og kapasitet, samt redusert strømforbruk og bedre batteritid.

Fingeravtrykkleser og webkamera

Lenovo IdeaPad 5 er utstyrt med mange smarte funksjoner som gjør hverdagen lettere. Blant annet har startknappen en integrert fingeravtrykkleser, som betyr raskere oppstart uten innlogging med brukernavn og passord. Samtidig har den et HD-kamera med et fysisk deksel, slik at du kan være ekstra sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er avsluttet.

Lekkert design

Lenovo IdeaPad 5 15IIL05 er konstruert med et enestående blikk for detaljer. Den er glatt, god å holde i og har en slitesterk overflatebehandling som gir laptopen en tekstillignende tekstur. 

1012290 Lenovo Lenovo Ideapad 5 (81YK006LMX) 81YK006LMX Lenovo IdeaPad 5 15IIL05 er en 15,6" bærbar datamaskin som med smarte funksjoner og rask ytelse letter hverdagens digitale gjøremål og sørger for effektiv arbeidstid. IdeaPad 5 er utstyrt med tiende generasjons Intel Core i5-prosessor, som i kombinasjon med 512 GB SSD-lagring gir deg raske hastigheter i programmer og dokumenter. Skjermen er 15,6" og har Full HD-oppløsning (1920 x 1080), som gir skarpe bilder, mens IPS-panelet sørger for god kontrast og fargepresisjon. Andre funksjoner inkluderer fingeravtrykkleser på startknappen for kjapp innlogging, samt et integrert HD-webkamera. 15,6" Full HD-skjerm med IPS-panel Lenovo IdeaPad 5 leveres med en Full HD-skjerm (1920 x 1080) på 15,6 tommer med tynne rammer. Bildeskjermen er basert på LED-bakgrunnsbelyst teknologi, som gir deg økt lysstyrke og tydeligere kontrast med mer responsive piksler. IPS-panelet gir dessuten skjermen høyere fargenøyaktighet og bredere synsvinkler. 10. generasjons Intel® Core™ i5-prosessor Den tiende generasjonen i5-prosessor, Intel Core i5-1035G1, er en firekjernersprosessor med lavere strømforbruk enn tidligere generasjoner. Den har en makshastighet på 3,6 Ghz, og er utstyrt med intelligende ytelsesfunksjoner som tilpasser maskinens ytelse etter arbeidsoppgavene dine. Nye i5 er bygd for fremtidens AI-programvare og gjør maskinvaren rask og fremtidssikker. 512 GB SSD-lagring Til forskjell fra tradisjonelle, mekaniske harddisker, er SSD en kjappere type lagringminne. SSD-er bruker i tillegg mindre strøm og er mindre sensitive for støt og vibrasjoner, som er ekstra hendig i en bærbar PC. Denne laptopens 512 GB gir deg lagringsplass til spill, filmer og bilder. 16 GB DDR4 3200 MHz RAM Med 16 GB DDR4 RAM er du sikret et raskt arbeidsminne selv under høy påkjenning. IdeaPad 5s DDR4-RAM gir høyere hastighet og kapasitet, samt redusert strømforbruk og bedre batteritid. Fingeravtrykkleser og webkamera Lenovo IdeaPad 5 er utstyrt med mange smarte funksjoner som gjør hverdagen lettere. Blant annet har startknappen en integrert fingeravtrykkleser, som betyr raskere oppstart uten innlogging med brukernavn og passord. Samtidig har den et HD-kamera med et fysisk deksel, slik at du kan være ekstra sikker på at ingen kan se deg når videosamtalen er avsluttet. Lekkert design Lenovo IdeaPad 5 15IIL05 er konstruert med et enestående blikk for detaljer. Den er glatt, god å holde i og har en slitesterk overflatebehandling som gir laptopen en tekstillignende tekstur.  Laptop 14 - 16 tommer 4,5 2 8990 NOK 8990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer