Kraftig laptop for alle arbeidsoppgaver

Lenovo Ideapad 330-15IKBR (81DE02EQMX)

  Art.nr: 1006822
  • 15,6" HD skjerm (1920x1080)
  • Intel® Core™ i5-8250U prosessor
  • 1000 GB
  • WiFi & Bluetooth 4.1
  • Lett å komme igang

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo Ideapad 330-15IKBR er en bærbar datamaskin som er rask, stilig og klar for dagens og morgendagens oppgaver. Den har blant annet blitt utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm gjør den seg godt egnet til arbeid som til underholdning og med 1000 GB harddisk får du godt med lagringsplass til alle programmene og filene dine. Den har også Intel® Core™ i5-8250U prosessor, 12 GB DDR4 RAM, rask WiFi og Bluetooth 4.1.

Utholdent design

Med slankt og stilig design får du en maskin som du kan ta med deg absolutt over alt. Lenovo har gitt Ideapad 330 et ekstra beskyttende lag utenpå slik at den tåler den daglige mengden slitasje. På undersiden er det lagt til ekstra gummistøtte for å maksimalisere ventilasjon og dermed forlenge maskinens levetid.

8. generasjon Intel Core i5-prosessor

Med den seneste Intel-prosessoren får du garantert den ytelsen du trenger for både arbeid og gaming. Intel Core i5-8250U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,4 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en laptop som er utformet for oppfylle strenge krav. Perfekt for streamingmateriale eller til og med for å skape eget.

Windows 10

Dra nytte av det beste i Windows 10 i deres nyeste oppdatering som er fullstappet med spennende funksjoner. Foton gjør det lettere å fortelle din historie med video: Legg til lydspor, bruk overganger, lag 3D-effekter og mye mer. Det er enda enklere å dele innhold, med lettbrukte innstillinger som gjør det rask å få tak i de viktige menneskene i ditt liv.

Lett å komme igang

Lenovo jobber hardt for å kunne tilby en fullverdig arbeidsstasjon og en trygg følelse allerede fra oppstart. Oppsettet som gjøres ved første oppstart av maskinen er minsket til bare 5 håndplukkede programmer som hjelper deg komme raskt i gang, uten unødvendige tilleggsprogrammer.

Lyd og bilde

Med en HD skjerm på 15,6" får du klare og tydelige bilder. Kombinert med ren og klar lyd får du en desidert bedre opplevelse om du ser på film, hører på musikk eller simpelthen ser på bilder. Skru opp lyden og legg merke til hver eneste detalj, uten skurring.

Takket være AC-standarden kan du nyte godt av rask WiFi og Bluetooth 4.1. Dette legger grunnlaget for enklere og raskere tilkoblinger.

1000 GB 

Med 1000 GB lagringsplass kan du legge til så mange filmer, låter og bilder som du orker uten å behøve å ofre en eneste tanke. Passer bra for deg som trenger plass for skolearbeid eller jobb.

1006822 Lenovo Lenovo Ideapad 330-15IKBR (81DE02EQMX) 81DE02EQMX Lenovo Ideapad 330-15IKBR er en bærbar datamaskin som er rask, stilig og klar for dagens og morgendagens oppgaver. Den har blant annet blitt utstyrt med en 15,6" Full HD-skjerm gjør den seg godt egnet til arbeid som til underholdning og med 1000 GB harddisk får du godt med lagringsplass til alle programmene og filene dine. Den har også Intel® Core™ i5-8250U prosessor, 12 GB DDR4 RAM, rask WiFi og Bluetooth 4.1. Utholdent design Med slankt og stilig design får du en maskin som du kan ta med deg absolutt over alt. Lenovo har gitt Ideapad 330 et ekstra beskyttende lag utenpå slik at den tåler den daglige mengden slitasje. På undersiden er det lagt til ekstra gummistøtte for å maksimalisere ventilasjon og dermed forlenge maskinens levetid. 8. generasjon Intel Core i5-prosessor Med den seneste Intel-prosessoren får du garantert den ytelsen du trenger for både arbeid og gaming. Intel Core i5-8250U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,4 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en laptop som er utformet for oppfylle strenge krav. Perfekt for streamingmateriale eller til og med for å skape eget. Windows 10 Dra nytte av det beste i Windows 10 i deres nyeste oppdatering som er fullstappet med spennende funksjoner. Foton gjør det lettere å fortelle din historie med video: Legg til lydspor, bruk overganger, lag 3D-effekter og mye mer. Det er enda enklere å dele innhold, med lettbrukte innstillinger som gjør det rask å få tak i de viktige menneskene i ditt liv. Lett å komme igang Lenovo jobber hardt for å kunne tilby en fullverdig arbeidsstasjon og en trygg følelse allerede fra oppstart. Oppsettet som gjøres ved første oppstart av maskinen er minsket til bare 5 håndplukkede programmer som hjelper deg komme raskt i gang, uten unødvendige tilleggsprogrammer. Lyd og bilde Med en HD skjerm på 15,6" får du klare og tydelige bilder. Kombinert med ren og klar lyd får du en desidert bedre opplevelse om du ser på film, hører på musikk eller simpelthen ser på bilder. Skru opp lyden og legg merke til hver eneste detalj, uten skurring.Takket være AC-standarden kan du nyte godt av rask WiFi og Bluetooth 4.1. Dette legger grunnlaget for enklere og raskere tilkoblinger. 1000 GB  Med 1000 GB lagringsplass kan du legge til så mange filmer, låter og bilder som du orker uten å behøve å ofre en eneste tanke. Passer bra for deg som trenger plass for skolearbeid eller jobb. Laptop 14 - 16 tommer 4790 NOK 4790 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Laptop
  3. Laptop 14 - 16 tommer